maanantai 21. toukokuuta 2012

Ystävättäreni pentu varastettu!


Eli:
Viime perjantaina koiranhoitajalta törkeästi varastettu pentu Vuosaaressa.
Olemme jakaneet pennusta tietoa Facebookisssa, omistaja on saanut apua Etsijäkoira liitolta ja omalta tuttava piiriltään.
Tällä hetkellä tilanne sellainen että pennun anastaneella henkilöllä pentu edelleen halussaan, kenties ryöstöpaikan läheisyydessä, joten jokainen joka voi jakaa kuvassa olevan koiran kuvaa ja tietoja eteenpäin, olkaa kilttejä ja tehkää niin, havaintoja tehdessänne pyrkikää soittamaan omistajalle taikka poliisille!
Omistajan puhelin nro;  0443466176
Alla omistajan kertomuksien mukainen ilmoitus;

KOIRA VARASTETTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAKEMANNIN JA HUSKYN RISTEYTYSPENTU NOIN 22VIIKKOINEN POIKA, OLI VIIKONLOPPU HOIDOSSA ''YSTÄVÄNI'' LUONA (joka on helv** selvinnyt aikasemminkin kahden tyttäreni hoidosta!)

PERJANTAINA (18.5.2012) LENKILLÄ OLLESSAAN YSTÄVÄNI JA KOIRANI NOIN KELLO 15:20 VUOSAARESSA TYYNYLAAVANTIE / ULAPPASILLAN KUPEESSA!! 
TUNTEMATON NAINEN TULLUT ESITTÄMÄÄN KAVERILLENI ETTÄ ON ELÄINSUOJELUSTA JA ETTÄ KOIRA PITÄÄ NYT NOPEASTI OTTAA POIS!
 JA HIHNA ON VAAN OTETTU KÄDESTÄ!!
 SIIS ANTEEKSI MITÄ?
TÄSSÄ VAIHEESSA MINULLE EI SOITETTU, VAAN KUNNES KOIRUUS OLI JO KADONNUT! JA TÄMÄ ''ELÄINSUOJELUNTYÖNTEKIJÄ'' ON KADONNUT JÄLJETTÖMIIN, NIINKUIN KOIRANIKIN!

AUTTAKAA JA ANTAKAA VIHJEITÄ ! 

MUT TAVOITTAA NUMEROSTA 044-3466176 !! 


KOIRUUS ON TÄRKEÄ NIIN MINULLE KUIN LAPSILLENNIKIN! HALUTAAN PIKKUINEN TAKAS OIKEAN PERHEENSÄ LUOKSE!!!!! POLIISINKIN VOI OLLA YHTEYDESSÄ JOS EPÄILEE ETTÄ ON KYSEISEN KOIRAN NÄHNYT!!! 


POLIISIILLE OLEN TEHNYT RIKOSILMOITUKSEN!
mutta nyt toivon teitä ihmiset että autatte ja saadaan pikkuinen poika kotiin! ennen ku sattuu mitään!!!

NAINEN ON NOIN 40V. HYVIN PUKEUTUNUT JA ASIALLINEN, VAALEA NOIN PUOLEEN SELKÄÄN OLEVA TUKKA, PERUSAURINKO LASIT, TUKEVAHKO/LIHAVA? ? (siinäpä on meidän ainoat tuntomerkit varastajasta! )

 Terveisin; Jonna + perhe ja muu tiimi.

8 kommenttia:

 1. No täytyy olla kyl tässä ystävässäki vikaa, että noin vaan annetaan koira menemään!

  Toivottavasti koira löytyy ja tekijä myös. Mutta tuolle ystävälle en kyllä enää antaisi mitään hoitoon!

  VastaaPoista
 2. Ystävä on nykyään kuulemma hyvin entinen ystävä! Ei pelkoa että menee lähellekään kyseistä perhettä vähään aikaan. Joskus tyhmyydellä ei ole rajoja.

  VastaaPoista
 3. Naamakirjan mukaan koira on saatu takaisin :)- Marjo

  VastaaPoista
 4. Olen onnellinen Löydetyn koiran puolesta. Näyttää tosi kiltiltä ja itselläni on melkein saman näköinen 3 vuotta tällä hetkellä monirotuinen Rotikan tai lapinkoiran sekoitus jonka sain lahjoituksena huonon perheen kohtelusta pentuna ja nyt moni ihminen myös yrittänyt omia koiraa itseltäni kun kouluttanut sen itseni halujen mukaan kulkemaan ilman remmiä pyörän vieressä ja puolustamaan isäntäänsä Kotia ja autoa. Tämänlaiset jutut vain koskee itseäni kun tiedä mihin kohteluun pentu saattanut joutua jos verrataan vaik Ypäjällä hieman aikaa tapahtuneeseen koiratapeluun. Puutun muutenkin asioihin jos näen huonoa eläinkohtelua jossakin. Ystävällisin Kesäterveisin Aksu Rautio Punkalaidun... :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kaikenlaisiin eläinsuojelu rikoksiin tulee puuttuakin kaikin mahdollisin tavoin mitä voi. Kysesssä on ollut niinkin nuori pentu, ettei poitsulla itsellään ollut tähän hätään vastaantullutta vierasta anastajaa kohtaan mitään "pahaa", vaan lähti liiankin helpolla mukaan. Mutta onneksi löytyi. Tässäkin tapauksessa suur kiitos vapaaehtoisille auttajille ja asiaa levittäneille tahoille. Siitä en ehkä ole tyytyväinen että koiran antaa kulkea vapaana julkisissa paikoissa joissa niin monta ostekijää täydelliselle katastrofille, mutta toki koira osaa/oppii puolustamaan rodusta riippuen isäntäänsä todellisissa vaara tilanteissa. On hyvä muistaa että vaikka oma koirasi olisi kuinka kiltti, sen vapaa liikkuminen on vaaraksi jos menee esim, tuttavallisesti liian lähelle äkäisempiä, hihnassa kulkevia koiria kohti. Mukavaa kesää :) !

  VastaaPoista
 6. Anastajan tuntomerkit sopii Tuksuun.

  VastaaPoista