perjantai 11. huhtikuuta 2014

Viidakon Tähtösten 3 kausi avattu!


Meikäläistä vaatettamassa: www.hersecret.fi







Noniin, ensimmäinen jakso viidakon tähtösiä on nyt "ulos uunista".
Moni katsoja on ollut tosi näreissään "eräästä" keskeytyksestä ja nyt tämän nähtyänne voinkin todeta, että suurentelut draamasta viidakossa ovat todellakin olleet suurenteluja, sillä joidenkin osa ohjelmassa jäi hyvin lyhyeksi.
Kuten jaksossa kävi selväksi, joukkuejako oli kaikkea muuta kuin miellyttävä meille kaikille joten nyt jäädäänkin katsomaan saako meidän joukkue selätettyä ongelmat / ennakkokäsitykset vai palaako koko paska pohjaan?




Muistetaan myös että joka ohjelmassa on omat roolituksensa itse kullakin henkilöllä ja minun kohdallani se rooli lienee itselleni luonnollinen sarkasmi-soturin rooli. Saa nähdä, tuleeko ohjelmassa selväksi myös se kuinka paljon tätä sarkasmia käytän kilpasiskojen sijasta myös itseeni :D
Yleisestikin ottaen mun kantani näissä viihteellisissä media asioissa on, että on aivan turha mennä tuonne ja leikkiä tekopirteää ja "happy-happya" jos ei sitä oikeasti ole. Sellainen käytös ei ole realitya vaan teeskentelyä, joten nurina mun nurinoistani saattaa olla ärsyttävää, mutta se on aitoa.
Mä olen pessimisti henkeen ja vereen, tiedetään.
Ja kyllä toi kaikki sarkasmi vielä iloksikin muuttuu :)



26 kommenttia:

 1. ei jumalauta olet kivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loukkaus kaikkia kiviä kohtaan. Tiian pitäisi kyllä ehkä katsoa sanakirjasta mitä se sarkasmi tarkoittaa...

   Poista
 2. ONION FACE ÄLÄ ESITÄ FIKSUU KU ET OO

  VastaaPoista
 3. kaikista huvittavinta on se, että yrität esittää koko ajan fiksua ja sarkastista, mutta et oo todellisuudessa kumpaakaan :D voi luoja mikä myötähäpeä... onneks et taida omistaa vanhempia

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edelliseen sarkasmin suhteen, ei ollut sellaiseen viitteitäkään. Ärsyttävämpään ihmiseen en ole törmännyt. Huhhuh.

  VastaaPoista
 5. Oikeesti niin täyttä paskaa mitä selität ittestäs. Oo vaan negatiivinen ja ankee jos haluat mutta surullista, että joku ihminen vois "aidosti" olla vaan niin täynnä itteään. Haukut kaikkia muita ja kaikki muut on tyhmiä yms. Toivottavasti vaan media hämää, toivon että oikeassa elämässä sulla olis ystäviä :/

  VastaaPoista
 6. jahas vai että sulla ei ole vanhempia ? XDDd voi näitä idiootteja mut hyvin sä vedät<3

  VastaaPoista
 7. Haha sullahan on just hauska tyyli ja ihan oikeasti, kuka jaksaa ottaa näitä juttuja tosissaan.. ja vaikka yleensä pidän "aina hymyilevistä" naisista, teet kyllä melkoisen poikkeuksen, ilo silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Mua kyllä ihmetyttää suunnattomasti jengin anonyyminä suorittama puskahuutelu. Jokainen älyllinen ihminen ymmärtää noiden kommenttien kirjoittajien kärsivän täydellisen huumorintajun puutteen lisäksi ymmärtämättömyydestä siitä miten televisio-ohjelmat ja media toimivat. Jotkut selvästi kärsivät myös melkoisista itsetunto-ongelmista, kateudesta, ahdistuksesta, pelosta käyttää omaa nimeä (puhumattakaan omista kasvoistaan) ja luultavasti myös työttömyyden lisäksi useista erilaisista perisuomalaisista diagnooseista diabeteksesta masennukseen; ei mikään ihme, että koppaa ahdistaa ja purkua on kiva suorittaa netin kautta anonyyminä kenelle hyvänsä, joka nyt sattuu kulloinkin hatuttamaan. Mä ainakin tosiaan putoilen noista sun ko. sarjassa esittämistäsi välikommenteista ja nämä "järkyttävän näköinen ämmä" -kommentit lähinnä kuvastavat kirjoittajan tarvetta käydä keskustelemassa vakavasti psykiatrin, optikon ja toimeentulotukikäsittelijän kanssa. Sähän olet viehkeä kuin mikä ja sopivasti erilainen kuin muut.

   Poista
 8. Olet kyllä turhin ja aivan järkyttävän näköinen ämmä

  VastaaPoista
 9. Mitä nää kaikki kitisee! :D oot just huippu tyyppi ja huomaan sussa paljo samaa kun ite oon:D joten ihmiset c moon jossei kiinnosta tai tykkää bye bye

  VastaaPoista
 10. Miten kukaan ihminen voi olla noin täynnä itseään?.. Viidakko täynnä bimboja mimmejä jotka uskaltaa edes olla aidosti omia itsejään ja sä vaan haukut niitä? Mikä susta tekee YHTÄÄN paremman kun kenetkään noista? Ton ohjelman formaatti on että kutsutaan kohujulkkiksia viidakkoon.. Tajuutko et sä olet ihan samanlainen kohujulkkis ja tyrkky ku noi muutkin. Ei sua oo sinne kutsuttu koska oot jotenki parempi tai erilainen. Oksettaa katsoa tota ohjelmaa pelkästään sun takia.. Toi ole mitään sarkasmia vaan pelkkää pilkkaamista ja haukkumista. Ainoo miten eroot noist muista on et sul on leveempi perse ja sen kateuden takii säsiel varmaan muita haukutki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHahahahahahhaaaaa!!! niiiin totta.

   Poista
  2. Huomaatteko te että te haukutte Tiaa siitä kun se "haukkuu" muita te ite haukutte sitä enemmän!

   Poista
  3. Sitä saa mitä tilaa ja niin metsä vastaa kun sinne huutelee. Karma.

   Poista
 11. Sun naamakin näyttää samanlaiselt ku Tiina Jylhällä. Eilen luulin jossain vaihees et sulla joku aivohalvaus

  VastaaPoista
 12. 1. Jakson jälkeen olin valmis tulee sinne viidakkoon ja hukuttaa sut siihen pauhaavaan mereen. Ällöttää katsoa ihmistä joka on niin käsittämättömän täynnä itseään kun sä. Kaikki muut ovat tyhmiä, huonoja ja kaikkea muuta mahdollista paskaa - sun silmissä. Eiku... Sarkasmia? Älä naurata :D Sarkastisena ihmisenä osaan sulle kertoa et sun heitot on kaukana siitä. Sä olet vaan puhtaasti aivan helvetin negatiivinen ja ilkeä ihminen, ja taidat elää jossain omassa pienessä kuplassa, sellasessa jossa sun katsoessa peiliin sieltä tuijottaa jonkin sortin jumalolento. Mitä niin hirveää sun elämässä on tapahtunut et susta on tuollanen tullut? Huout pelkkää negatiivista energiaa. Ja vaikken itse niin pinnallisuudesta välitä niin sun naama on suurimman osan ajasta niin muita halveksivan näköinen että pahaa tekee... Tiedä sitten, mikä osuus tässäkin kaikessa on medialla, mut pahoin pelkään ettei mediakaan näin (pahoja) ihmeitä osaa tehdä, vaikka paljon ihmeitä osaakin... Eikö ohjelman formaatti ollut se, että sinne kutsutaan kohujulkkiksia? Blondeja bimboja jotka ovat aidosti omia itsejään. Kai ymmärrät et sä olet yksi näistä blondeista? Tuntuu siltä et sä leijut lentävällä matolla näiden kaikkien yläpuolella. Itse kehottaisin nyt ottaa neulan käteen ja puhkaista sen pienen kuplan itsesi ympärillä, voisit yllättyä kuinka paljon mukavia ihmisiä, ihania asioita jne täältä ulkopuolelta löytyykään :) Tämän viestin voit poistaa ja polttaa, mut siinä vaiheessa tulee skidi fiilis että osu ja uppos.......? Mut loppujenlopuks toivon sulle kuitenkin kaikkea hyvää jatkoon. Sellai pieni vinkki, et kun tajuat et me kaikki ollaan yhdenvertaisia ilman mitään julkkis-tavis, älykäs-tyhmä, ruma-kaunis vertailuja, ja jaksaisit vaan olla edes joskus mukava jollekin, niin tulisit yllättymään kuinka ihania ihmisiä onkaan olemassa - ja paljon! Kyllä mäkin olisin suhun voinut tutustua mielellänikin, mut siis ennen ku avasit suus ja päästit sitä paskaa valumaan. Hyvät jatkot ja muista hymyillä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastausta odotellen!

   Poista
  2. Niinpä! Ihan samaa juuri mietin kun tää ihmisperse vastaa vain positiivisiin kommentteihin.

   Poista
 13. Oot kyl aivan mahtava ja mun lemppari kaikista tähtösistä<3^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä ^ . Oot just paras!! Ei oo mitää väliä onko noi sun jutut sarkasmia vai ei, mutta se on viihdettä parhaimmillaan!!

   Poista
 14. Välillä toivon näkeväni tietyt anonyymit itse viidakon tähtösissä.. :'DD

  VastaaPoista
 15. En tiiä mitä tääl mangutaan mut mä oon ihaillu sua, blogias ja tyyliäs jo kauan sun lyhyestä bb urasta lähtien, ja muhun vaan jotenki uppoo sun sarkasmi (: Täällä yksi innokas Tia-fani :D !

  VastaaPoista