tiistai 15. huhtikuuta 2014

Fitness vallankumous

Viime aikoina (vai voisiko jo puhua jopa viime vuosista) erinäisissä blogeissa, tv-formaateissa, missikisoissa, tanssiryhmissä ja vaikka missä muissa on ilmennyt enemmän ja enemmän fitness,-myönteisyyttä sekä alan henkeä.

Uskon että tässä kohtaa voidaan puhua jopa fitness-vallankumouksesta, sillä jokainen mainitsemistani "väylistä"peräänkuuluttaa muunmuassa faktaa siitä, että väestössä on olemassa suuri osa niin sanottuja laihoja läskejä, kun ennen vanhaa oli vain laihat ja läskit.
Syyllistäminen läskiydestä osuu ja uppoaa, sillä paksuperseiset ja pienirintaiset kapinoivat donitsi huulessa vastaan "HYI, minä EN treenaa, EN halua näyttää mieheltä!"
Eli neiti siellä ruudun äärellä näyttää sitten mielummin kananrasvalta ja selluliitilta? No, makunsa kullakin.

Mun viimeisimpiä postauksiani INSTAGRAMIN puolelle taisi olla hillomunkki, kinderbueno suklaapatukka tuplajuustohampurilainen, marjakiisseli-kuppi, sushi-plate, skumppalasi, burger kingin logo... Not kidding !
Eli siis suomennettuan, tähän läskiin osui ja upposi.
Joten, otin itseäni niskasta kiinni (vtut, mun mieheni otti) ja pistin (no, mies pisti) mun POLAR LOOPIN kuntoon!
Nyt loppui fatness- here comes the fitness (taas viikoksi,- kunnes kyllästyn) !

Tässä ensitunnelmia siitä:

"Isoveli eikä Tino Singh valvo enää, mutta polarloop valvoo. Vielä ehtii kesäkuntoon, vaikka to alkaa mun kesäloma part one. Tää #hilavitkutin kulkee mukana ja annan pohjanmaalla läskeille kyytiä!"


#jokaläskinpainajainen

Tää häkkyrä kulkee kädessä suihkussa, saunassa ja työssä/ vapaalla. Se tietää nyt mitä mä painan ja kuinka pitkä mä olen ja osaa siis laskea tarvittavan kulutuksen suuruuden, että laihdun ja poltan rasvaa. Lisäks täs on kello ja se komentelee mua, jos en oo tavoitteessa. Jos mennään ihan hifistelyn puolelle, niin tähän paskapäähän voi hankkia myös sykemittarin jos haluaa että se on vielä enemmän perillä kaikesta mitä mä teen ( lue =jätän tekemättä). Ihan niinkuin tässä ei olis tarpeeksi, tää paholaisen kätyri tekee yhteistyötä mun älypuhelimen kanssa. #joululahjaHahmota hikisen sian  suuhun (kuvassa etu-alalla) pingispallon sijasta punainen omena. Joulupöytä on katettu.


51 kommenttia:

 1. Näytät tosi ylimieliseltä, onko susta yhtään kuvaa, jossa aidosti Hymyilisit?

  VastaaPoista
 2. Tyttö rukka luulee itsestään liikoja. Todellisuudessa yhtä tyhjän kanssa, Hapannaama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko laittaa viel jatkoa tähän. Mikä vittu tää luulee oikeesti olevansa. "Jos mä en tiedä sitä se ei oo kukaan". Jonka tää wannabe julkkis sanoi siis Sanna Suutarista. No ei mikään ihme ettei tää nevahööd tiedä entisiä kohujulkkiksia.

   Mutta pahinta tässä koko muijassa on se, että tää on hakenut julkisuutta monta monta monta vuotta haukkumalla blogeissaan eri ihmisiä koska on ollut heille kateellinen heidän saamasta julkisuudesta. Ja tää muija on halunnut kaiken sen julkisuuden itselleen. Haukkunut esim. BB-Ragnarin, BB-Marian, nyt Marianne Kallion jne. Joista media on uutisoinut aikoinaan paljon.

   Mutta BB:seen tää kuitenkin tyrkytti sitten itsensä pari vuotta myöhemmin julkisuuden toivossa. Ja se yrityshän epäonnistui surkeasti. Ja nyt Viidakon tähtösiin. Ja nyt käy ihan samalla tavalla. Koska mediaa ei kiinnosta, ihmisiä ei kiinnosta, ketään ei kiinnosta tää muija. Ja tää vielä kuvittelee olevansa isokin stara.

   Poista
  2. juuri näin kuin edellinen sanoo... kaikista huvittavinta tuo muiden mollaaminen vaikka ite on koko viidakon porukan huonoin kisaaja psyykkisesti ja fyysisesti :D "mulla on keskivertoa korkeampi ÄÖ" vuoden naurut :D

   Poista
  3. Katsoitte sit parhaaksenne kaivaa kyseisen henkilön blogin ja oikein vaivauduitte vielä kommentoimaan. En sanois ihan noubadix ;)

   Poista
 3. Ihmettelen suuresti miten edes pääsit tohon ohjelmaan. No eihän siellä ketään oikeita julkkiksia tällä kaudella ole. Mutta kyllähän se Nobody siellä olet.

  VastaaPoista
 4. NO mutta sullahan on selluliitita ja olet päärynävartalo mutta tämähän jo tiesitkin.
  JA rumaksi sinut tekee ylimielisyys ja tyhmyys.

  VastaaPoista
 5. Hahahaha ei ole todellista, jonkinlainen hirveä trollivinkuja on päättänyt ottaa sut tähtäimeensä ja itkee nyt täällä huonoa lapsuuttaan :D mun mielestä on kiva, että joku jaksaa ottaa vähän irti ja asenne on jotain muuta kuin tyypillistä aivotonta bimbomenoa. Plus tietty satut olemaan varsin mukavan näköinen neitokainen, kaukana siitä suomalaisesta persjalkaisesta mallista.

  VastaaPoista
 6. :D olipa positiivisia kommentteja

  VastaaPoista
 7. Anonyyminä on hyvä haukkua ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Juurikin näin. . . No, se kohottaa joidenkin itsetuntoa. Tai jonkun? :)

   Poista
 8. Ihan mielenkiinnosta: onko sulla tehty joku leikkaus joskus jalkoihin tai jotain, vai etkö vaan osaa juosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo! Leikkaus. Kyllä kai kaikki osaa juosta.. Eri asia että millä tyylillä ja ennenkaikkea millä nopeuksilla :D

   Poista
 9. onko kasvojesi oikea puoli halvaantunut? näyttää siltä kuin hammaslääkärin antama puudute olisi jäänyt "päälle".

  VastaaPoista
 10. Hehkutat ÄÖ:täsi etkä osaa yhdys___sanoja? Ja ootko ikinä kattonut sun instagramin seuraajien määrää? Vertaa muihin kilpailijoihin ni voi olla, että et ookkaan niin suuri superjulkkis mitä luulet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirkku, pieni info: äO = älykkyysosamäärä. En tiedä mitä äö,llä mahdat tarkoittaa 😃 Ja ÄO on eri asia kuin looginen päättelykyky. 😄

   Poista
  2. tää vastaus kertoi jo kaiken sun Ä_Ö_:stä.

   Poista
 11. Moi, nimeni on Eero. Valmistuin juuri yliopistosta pääaineena rikos-oikeus. Harrastan lumilautailua sekä petangueta. Haluan ottaa kantaa tähän aiheeseen. Katsoin tuota subin ohjelmaa ja yllätyin. Vaikutat tosi mukavalta ja kauniilta ihmiseltä. Olet negatiivinen, ruma, tyhmä kuin saapas, ilkeä, tyrkky, huora sekä uskomattoman kuvottava ihmisjäte. Kuinka pystyt olemaan noin loistava pakkaus?

  VastaaPoista
 12. Voi vit-tu tämä nobody ei tuntenut Sanna Suutaria!:-)

  VastaaPoista
 13. Hahaha tyrkky ja rumakin vielä. Eikö tollasii hirvityksiä esitellä sirkuksessa? Miten olisi vanha kunnon treffit hirttoköyden kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Turha yksilö. Jätettä. Vedin muute kännit ja yrjösin jotain saman näköistä kuin tää ihmisraunio

   Poista
  2. indeed! roviolle tollaset bimbot ;)

   Poista
 14. Paljonko sinun älykkyysosamääräsi on?
  Osaatko loogisesti päätellä pitävätkö ihmiset sinusta?

  VastaaPoista
 15. Ajatteleekohan nää järjenjättiläiset kommenttilootassa, että kuinka paljon ne nostaa Tia Kiurun julkisuus arvoa omalla paskallaan mitä ne täällä julkisesti suoltaa suustaan? Anonyymisti of course.. Tia nostan sulle hattua ihan vaan sen takia, että jaksat lukee kaikkee kuraa !! :D

  VastaaPoista
 16. Voidaan tätä faktaa suoltaa iha nimenkin takaa. Vittu ämmä sä oot yks paska täs maailmas. Mitä vittua sä ämmä teet? Painu nyt vittuun julkisuudest ennen ku joku vitun sadisti leikkaa sun vamma vitun naamas irti sun ruumiista. Btw se en ole minä. Mut nii mielummi kiljuu kun kiuruu. Ja vitun runkkari ota niitä kävijätuloja taskuus kyllä säki kuolet aikanaan ja maailma paranee huomattavasti.

  VastaaPoista
 17. Vaikutat ylimieliseltä ihmiseltä mutta en voi sitä todistaakkaan sillä televisio muokkaa aina ihmisiä. Tähtösistä olet ainakin kaikista fiksuin jos vertaa esim johannaan, ero on aika suuri. Älä lannistu muiden kommenteista, koska olen huomannut tv:stä että olet vahva nainen etkä luovuta helpolla. Tsemppiä ! :)

  VastaaPoista
 18. Toivottavasti joskus tajuat ettei sulla ole varaa haukkua muita. Ihan vaikka Johanna "Tuksu" Tukiainen voittaisi sut kauneuskisoissa helposti.

  VastaaPoista
 19. On sulla munaa sanoa telkkarissa, varsinkin ku karkasit bb-talosta et tiedät julkkisbloggarina kaikki julkimot :D ha ha ha, oisit pysyny bb-talossa ni oisit mun silmissä ees julkkis.. oot vaan tylsä taatelintallaaja!

  VastaaPoista
 20. Polat Loop on kätevä vekotin. Itseni se ainakin on saanut liikkumaan. Olet vasenkätinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, oikeakätinen, mutta pidän vääristyneesti looppia vahvassa kädessä. Sen saanee synkattya kumpaan vaan, joten vaihto edessä! :):)

   Poista
 21. Pakko todeta, että eipä ole kovin monta asiallista saatikka positiivista kommenttia.

  VastaaPoista
 22. te haukkujat siellä... en tiiä Tiasta mitään paitsi et tätä blogia on kiva lukee ja oot tosi kaunis :) turhaan tuutte tänne arvostelemaan kun todellisuudessa kukaan ei tiedä millanen Tia on paitsi hänen läheisensä ja ystävät yms. Tia oot varmasti ihana ihminen <3 Älä välitä mitä sulle sanotaan !

  VastaaPoista
 23. Älä lannistu ilkeistä kommenteista ! sää oot ainakin mun lemppari viidakon tähtösistä ja ne muut on ihan -9 kun sää oot plus 100000000000000000000000000000000 :-) ja oot myös super nätti

  VastaaPoista
 24. ÄÄÄÄÄHHHÄHÄÄÄÄ korvahirviö. ootko entinen painija vai mikä on vikana?

  VastaaPoista
 25. TV:stä tuttu: http://pornotuubi.com/suomalainen-teiniaiti-sarita-savikko-saa-kyrpaa/

  VastaaPoista
 26. Mikä näitä idiootteja vaivaa täällä jotka vittu jaksaa haukkua täällä? Veikkaan et jotain alle 20 vuotiaita lapsia. Eikö teillä herrajumala ole muuta tekemistä. Hankkikaa elämä!!! Tajuatteko te että tuo ohjelma on vittu pelkkää showta koko homma?? Ihan uskomatonta millasta paskaa ihmiset jaksaa kirjottaa.. huh huh..

  VastaaPoista
 27. Apua mitä kommentteja! Mä en tajua miks ihmiset, jotka ei jostain syystä susta tykkää tulee ees käymään täällä blogissa, saati vaivautuu oikeen kommentoimaan. Ainoona syynä selvästikin loukata sua.. Toivottavasti et välitä noista! Mun mielestä vaikutat just ihan sairaan hauskalta tyypiltä, ja rohkeella tapaa sanavalmiilta. Ja oot ehdottomasti kiinnostavin viidakon tähtösistä! Oikeesti jotkut siellä saa mut niin repiin hiuksia päästä.. Mutta onneks niistä ei tarvi välittää :D

  VastaaPoista
 28. Siis aivan kauheeta dissii noilta anoilta. Tosi lapsellista ja säälittävää. Eiku muutku tsemii ja pidä lippu korkeel! :)

  VastaaPoista
 29. Pakko kommentoida! En ole semmoinen anonyymi joka nostaa itsenä ns. Kohujulkkiksia ylemmäs. Musta vaikutat todella jalat maassa -tyypiltä ja oot verbaalisesti lahjakas ja viihdytävä. Kyllä, mua on aika helppo viihdyttää mutta sä teet sen luonnostaas etkä yritä väkisin puskea esim. Muita avujas viihdyttämään. Tissit ei jaksa kiinnostaa (poikkenen massasta tän mielipiteeni kanssa). Sun ylimielinen ilme on toivonmukaan haarniska tätä toisinaan paskamaista maailmaa vastaan. Oli mitä oli, oot iha lostava heebo ja vietähän mukava kesä.

  VastaaPoista
 30. Tässä kisakavereitasi tähtösistä :)

  http://pornotuubi.com/johanna-pulkkinen-alasti-suihkussa/

  http://pornotuubi.com/amanda-harkimo-pillupesulla/

  VastaaPoista
 31. ANTEEKSI MUTTA MITÄ VITTUA!! Nämä haukkujat saisi kyllä miettiä mitä sanovat. Anona on niin helppoa haukkua muita..

  VastaaPoista
 32. lisää kaveria, koska sua nähdään vastaavissa:) http://www.pornpussytube.net/video/24119/suomiblondi-marianne-kallio-strippaa

  VastaaPoista
 33. Moikka! Mistä tollasen "vittuilurannekkeen" voi hankkia ja mihin hintaan? Olis aika kätsy laite :)

  VastaaPoista