BIOGRAFIA

"Olen vaimo, tytär, sisko, karvalasten "äiti", kummitäti, kolumnisti, tunnollinen työntekijä, oman elämäni artisti, ystävä, kauneusalan moniosaaja ja myynnin alan ammattilainen. Ja paljon, paljon muuta. . . " 


Ponnahdin julkisuuteen (joidenkin mielestä enemmän, joidenkin mielestä vähemmän) osallistumalla reality tv-formaattiin  BigBrother- 2011.
Vietettyäni talossa muutaman päivän tajusin, ettei talo ollut minulle sopiva ympäristö juuri sillä hetkellä joten päätin luovuttaa kilpailuni päivänä 3.
Talon sääntöihin kuitenkin kuului, että luovutuspäätöstä seuraa 24 tunnin odotus ennekuin kilpailija päästetään talosta ulkomaailmaan.
Omalla kohdallani en jäänyt tätä 24 tuntia odottamaan vaan murtauduin talossa sijaitsevan "pesä" huoneen kautta kamerakäytävään, jota kautta pääsin ulos talosta.
Ohjelman jälkeen olen ollut esillä mediassa tasaiseen tahtiin tiettyjä ihmisryhmiä provosoivien blogi kirjoitusteni vuoksi, kauneuskirurgiaan liittyvien ajatusteni ja kokemusteni vuoksi (tämä käsittää siis vain injektiohoidot) sekä yleiseen elämääni liittyen.
Kesän 2012 toimin perjantai-iltojen bilejuontajana Namu klubilla yhteistyössä Vera & John netticasinon, Kauneuskirurgia Fin-Est,in  ja E-babe promoottorien kanssa.

En toimi yhteistyössä enkä sopimuksilla ja diileillä minkään viihdelehden kanssa, - se ei sovi luontooni. Ainoa verkkojulkaisu jolle omistan täyden luottamukseni ja työpanokseni on verkkolehti Egorazzi. Sielläkin työntekijänä, en sovittujen kohujen hahmona.

Kiireisen kesän ja alkuvuoden 2012 jälkeen vetäydyin omaan rauhaani kolumnistin työstäni Egorazzi-verkkolehdellä ja paneuduin ammattitutkintoni loppuun suorittamiseen.
Samaan aikaan sain mahdollisuuden elämäni mullistavaan musiikilliseen yhteistyösopimukseen, jonka kautta pääsen vihdoin debytoimaan vuoden 2013 aikana artistina.Monimuotoisena mediapersoonana ja vahvan ulkoisen habituksen omaavana henkilönä tunnetuksi tuleminen tuo elämään omat etunsa ja haasteensa, mutta suosittelen kärjistettyjen näkökantojeni ja otiskointien taakse kurkistamista, mikäli mielii minun kanssani samalle elämisen tasolle,- asioiden näkemisen sellaisena kuin ne kukin yksilö esittää aidosti.
Mikään, ei minun eikä sinun näkökantasi ole absoluuttinen totuus, -ainoastaan näkökulma.
Ja kaikkein vähiten näkökulmista lähtisin suosittelemaan medioiden näkökulmia, ne ovat usein sisällöllisesti köyhempiä kuin kuvittelet näkökulman kohteen olevan.

Ennenkaikkea tätä puolijulkista hömpänpömppää olen kuitenkin vaimo, oppilas, ystävä ja eläinperheen tunnollinen äiti, jonka intohimoja ovat sisustus, kirjallisuus ja etenkin kokkailu.
En mitään sen enempää, en mitään sen vähempää.Ehkä kammoni lokeroitumisesta multi-bimbojen ja reality-turhakkeiden kanssa samaan kategoriaan on se joka on ajanut systemaattisesti käyttäytymistäni kohti kuviota hajoittavaa sarkasmia, joka toisinaan lienee jopa hieman ruman kuuloista,  tiedä häntä?
Mutta hyvin todennäköistä on, että ensivikaisulla olen aivan samanlainen kuin kuka tahansa muukin,
Mutta silti puhtaasti, rehellisesti, viimeiseen asti ja aidosti oma taiteellinen itseni.                                                     Tia K12 kommenttia:

 1. Naurettava tuo " bb:stä tuttu." 3 päivää talossa vietettyään kehuskellaan kuinka ollaan BB:stä tuttu julkkis, salli minun nauraa. Kannattanee poistaa se tuolta, niin vaikutat edes vähän järkevämmältä.

  VastaaPoista
 2. huuhyyyyym wapun naurut!

  VastaaPoista
 3. Todennäköisesti sairas ihminen.

  VastaaPoista
 4. Hirvee muija.missä oot uittanu huules? ET Sä mikään julkisuuden henkilö ole.tavallinen tallaaja joka sattuu ottamaan pärstästä kuvia niinku muutki.sua kauniimpia nähty.massateini.

  VastaaPoista
 5. taiteellinen....... pinnallinen ja tyhmä paska ei ole lähelläkään taiteellista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on oma mielipiteensä, mut toi sun omas ei kuulu tänne kommentteihin :)

   Poista
 6. viidakon tähtösissä: mitäänsanomaton nolla.
  ja kun tämän palstan luin, niin ilokseni huomasin että olin oikeassa. oot täys nolla, kaikin puolin.

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis ja värikäs persoona.

  VastaaPoista
 8. Kolumnistina sinulla on varmasti erittäin joustava ja huumorintajuinen päätoimittaja ja ihan helvetin hyvät oikolukijat.

  VastaaPoista
 9. Luettuani Iltalehden avautumisen psoriasiksesta oikeastaan tuntematta Sinua lainkaan (anteeksi tämä pettymys) ajattelin mainita, että kortisonilla oli niin monta haitta tai sivuvaikutusta kun joskus yritin onnistumatta lukea lähihoitajaksi, että suosittelisin lämpimästi hylkäämään kortisonin ja etsimään luontaistuotteiden joukosta sekä puhtaan ravinnon puolelta uusia ratkaisukeinoja tuohon pulmalliseen oireiluun.
  Liika pakkelikaan tuskin helpottaa muuta kuin ulkoista näkymää.
  Onnea kuitenkin kaikessa tuossa mikä vain parantaa oloasi.
  T:Kari H. (35-v), Pirkkala

  VastaaPoista
 10. Kaunis tyttöhän tuo Tia on :) Jos joku uskaltaa jostain asiasta joskus puhua julkisesti, niin heti on uhoajat ja haukkujat liikkeellä. Niin se vain menee suomessa pitäisi kuitenkin lain mukaan olla sananvapaus ja kun sitä julkisesti käyttää, niin heikommat ihmiset eivät hyväksy että joku uskaltaa asioista ääneen puhua. Hienoa Tia harmi että taidat olla ihan "nevahöörd musta" olisin mieluusti lähtenyt kanssasi lasilliselle.

  VastaaPoista
 11. Tia olet kaunis nainen osaat arvostaa sitä mitä elämässäsi on. Viidakossa et ehkä ollut se ystävällisin ihminen mutta sinulla on oma persoonasi ja arvostan sitä todella paljon.

  VastaaPoista