tiistai 18. lokakuuta 2011

Aivan jumalaton bailausputki takana. . .

Yllättäen taas on blogin kirjailu jäänyt. Viime viikko ja viikonloppu oli pitkästä aikaa niin biletyksen täyteistä menoa että huomasin viihtyväni tuoppi kädessä kolmena iltana. Alkaa olemaan aikalailla liikaa tälle neidille, uskokaa pois!

Missähän kaikkialla sitä taas notkuttiin? Blackjackin merkeissä meni keskiviikko (vai oliko se torstai?), joten eipä muuta kuin Alen tiskille ja Long Islandia naamaan. Hyi helavata mikä krapula siitä tuli! Hyi hyi hyi! Ei enää koskaan!

Mutta pakkohan se oli, kun rakas ystäväni kuvassa (neidit, tämä lihapala on SINKKU), osallistui mihin lie kamppailulaji-kilpailuun jossa möyritään ja yritetään kampittaa kaveria tatamiin (onko tässä lajissa tatamia?) ja sitten taas kiedotaan jalkoja jampan ympärille ja ja ja ... Voitti ottelut jumalauta 4/4! Championin kanssa oli siis pakko vähän humpata. Pakko. Sitten perjantaina Molly Malones ( I just love this place), On The Rocksissa ja tottakai, aamubileissä! Te tiedätte kyllä missä :)

BB Tia And THE Champion
Törmäsinpä aamun tunteina myös iki-ihanaan BB-Oscariin. Ihanaa oli päästä halimaan tätä aina niin komeaa nuorta miestä!
Ja lauantai Millionaires Clubilla.

Viimeisimmästä en aio edes sanoa mitään. Oliko lauantai jonkin sortin zombie-night vai miten ihmeessä koko kuppilan kansakunta oli niin pirun omituista? Jengi tappelee ja iskee miestä jolla aivan selkeästi ON jo nainen.

Nåh, mitäpä minä siitä kimpaantumaan, ukko karisteli kyllä huuhaa-blondin tiehensä kun huomasi etteivät ne selkää hiplaavat sormet olleetkaan oman mamman. Hyvä kulta! Nyt riitti bailaaminen tältä erää, kun tanssiminenkaan ei enää luonnistu itseltä.

Nyt on käynyt niin että ekaa kertaa koskaan tästä neitokaisesta tulee espoolainen.

Asuntokaupat on muuttoa vaille valmiit ja meitä odottaa Leppävaarassa ihan mielettömän ihana kaupunkiasunto saunoineen, jättiisoine parvekkeineen, kaikkineen! Sormet syyhyää että pääsisi sisustamaan kämpästä täysin miehen makujen vastaista! Vitsi vitsi. Kompromisseilla (ja kiristyksellä sekä itku-potku-raivareilla) mennään.

Seiskan sivuja selatessa lukaisin Nykäsen vankilablogia, eikä tuosta tullut kuin paha mieli. Matti on ikäänkuin  perheystävä, enkä voi käsittää miten minkäänlainen oikeusistuin voi tuomita ihmisen siitä että Tapolan kaltaiselta merinorsulta yrittää suojautua? Vaikka sitten hedelmäveitsellä! Nyt ei muuta kuin peukkua pystyyn ja toivotaan että Matti pääsee mahdollisimman pian jatkamaan elämäänsä normaalisti.

BB-Salarkin jatkaa nyt sitten normaalia elämäänsä. Harmi! Täällä meikä tyttö sunnuntaina tihrusti itkua (for real) kun Salarille sanottiin heipparallaa. . .Kuka puusilmä siellä äänestelee? Kohta varmaan joku äänestää Mikaelinkin finaaliviikko-voitostaan huolimatta ulos, häh?!?

Ei muuta kuin energiaa syksyyn kaikille lukijoille, tämä painuu suihkuun ja sänkyyn. . . -__-

Halauksin,  
Tia Kiuru

3 kommenttia:

 1. MOI TIA, kerros blogissasi onko vahvana vellova huhu totta, kuulemma voit tietää, Martina ja Stefu ovat eronneet? Etenkin siis Stefu on eronnut.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Muuten ikääsi katsoen perus-uhoilublogi, ihan viihdyttävä mutta voisitko tehdä järkyttäville yhdyssanavirheillesi jotain? Ne nimittäin haittaavat lukemista :/ Kiitos!

  VastaaPoista
 3. NAM ihana toi sun kaveri..mmmm I wanna smack that!!! ;)

  VastaaPoista