perjantai 10. kesäkuuta 2011

Päiväni jullkiksena ja blogini tulevaisuus?

Alkukesä on alkanutkin aurinkoisesti! Wau! Pistää vaan ihan mahdottomana pessimistinä miettimään että minkähänlaisilla sateilla ja ukkosmyrskyillä tästäkin riemusta maksetaan kovaa hintaa? Kotona alkanut hommat sujumaan hienompaan suuntaan, kämppis muuttanee pian kivaan omistusasuntoon ja koko 60 neliön komeus jää omaksi riemukseni itselleni ja eläinlapsille <3

Eilen poikaystävä porasi eteiseen ihanat mini Lack-hyllyt (Ikea) siksak-tyyliin musta-valkoinen-musta-järjestyksessä eteisen nurkkaukseen. Koristukseksi hyllyt saivat yhteiskuvan minusta ja isästä, tyhjän kehyksen johon tulee joko perhekuva äidin puolelta taikka kimppakuva eläimistä, sekä tietenkin Kamasutra pääsi posliinienkelin kanssa ylimmälle hyllylle kurkkimaan! Näyttää hyvältä.Oikeasti! :D

Käväistiinkin sitten Ninan kanssa katsastamassa Kuusijärven meininki alkuviikosta, paikalla oltiin auringonottamisen merkeissä jo kymmeneltä aamulla. Pois lähdettiin vasta kolmen pintaan ja silloinhan paikka oli aivan tupaten täynnä arkipäivänä! Pääsin elämäni ekaa kertaa rannalta kotiin palaneen naaman ja selän kanssa. Minä tyttö kun väitin että tähän nahkaan ei rusketus tartu! :D No, kylläpä tarttui vaan, ja hyvin.
Tekee hyvää myös psoriasikselle vaikka oma ihottumanihan on todella lievää moniin muihin potilaisiin verrattuna.

Seuraavana päivänä sitten mulla olikin promokuvaukset Espoossa, meikkaajalle pahoittelin palanutta naamaa, mutta kyllähän ammattilainen oikeilla tököteillä ja huumorilla koko naaman korjasi. Samalla puhuttiin meikkauksen lomassa auringon petollisuudesta nykyään. Tuntuu että näiden otosonikerrosten ohentuminen vaikuttaisi jo nyt niin, että ihmiset palaa helposti touko-kesäkuun vaihteessa? Ei hyvä ei. . . Siinä asia johon olisi oikeasti tartuttava kaksin käsin. Jokaisen meistä!

Upeina uutisina voin kertoa kaikille nyt että olen alustavasti tehnyt sopimuksen suomalaisen viihdelehden kanssa blogini tulevaisuudesta. Mikäänhän ei ole varmaa ennenkuin se on 100% käytännössä, mutta näillä näkymin pääsette pian lukemaan blogia eräiltä toisiltakin verkkosivuilta.
Kyllä. Ihanaa! <3

Nyt olisi aika aloittaa kesän festarikiertue, eli tulen kiertämään ainakin mukana useimmilla Rockn Roll Circus-festareilla, kuten viime kesänäkin. Törmäsin myös Tukiaiseen muutaman vuoden tauon jälkeen, Johannahan tarjosi töitä riveistään myös.
Työnantajanahan minulla ei ole Johannasta pahaa sanottavaa, minulle tuli palkat aina ajallaan ja duunia riitti kun toimin bile-emäntänä ja The Dolls-promoottorina vuosia sitten. Tänä vuonna ei kuitenkaan taida aika riittää kahteen keikkatyöhön samaan aikaan. Eikä välttämättä ole niin kiinnostustakaan uppoutua Johannan maailmaan pakollista enempää. Faktahan on että minun päiväni julkkiksena koostuisi toiveesta päästä Johannan hameeseen josta lampsisin suorinta tietä Loubotineillani Kellokoskelle ja ilmoittaisin itseni mielentilaarviontiin, pakkohoitoon sekä anoisin holhouksenalaisuutta.
Tämä kaikki Johannan omaksi parhaaksi, ettei käy niinkuin Anna Nicolelle.

No niin, nyt Asserin kanssa ulos nauttimaan ihanasta säästä!
Nähdään rantsulla <3

Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti