torstai 3. marraskuuta 2011

Kiire!!

Tänään se vihdoinki tapahtuu! Ensimmäinen kampaamoaikani sitten vuoden 2006! Nyt jännittää.
Ja kyllä, päästään vihdoinkin laittamaan se punainen tugee josta jo aiemmin hieman kirjoittelin, arpoessani mitä tässä tekisi tälle reuhkalle. Mutta Suomestahan puuttuu punapää kaikenmaailman bimbojen, blondien ja mustapäiden keskeltä, nyt luodaan siis illuusio BB-Tiasta Marcia Crossin tukassa. Hummmmmm....Ei voi olla huono valinta. Eihän? :)
Kotona on ollut hirveä kiire, töissä myös. Yritän painaa kotitehtäviä täydellä höyryllä, käydä töissä ja tehdä muuttoa, kaikkeen ei vain vuorokauden tunnit tunnu enää riittävän.

Uusi koti on nyt viimeistäkin paperia myöden hankittu ja tässä romanttisesti (tavarat lentelee, minä kiukuttelen) tulee koko ajan väännettyä kättä sisustuksesta. Joulukuussa päästäänkin järjestämään yhdistetyt pikkujoulu/tuparit kaikille ystäville.Viimeksi sain ekaa kertaa ikinä kaikki rakkaimmat saman katon alle kun vietettiin Big Brother-taloon lähtiäisbileitäni. Oli ihan hillittömän hyvä meno!

Kaikki rakkaat joista huokui se yhteinen olemisen fiilis, paljon halauksia ja naurua, hyvää ruokaa ja viiniä (kossua). Mikäs sen parempaa? Can´t wait!

Petskun kanssa saadaan juosta koko ajan paikasta toiseen ja tästäkin viikosta tulee sinänsä hemmetin rankka että tänään töiden jälkeen mulle tulee vielä kauneusalan asiakas laittamaan ripsipidennykset ja huomenna alkaakin Hifi Expo, jossa olen töissä aivan mielettömässä kaiutinfirmassa. Promoottorina tietenkin. Aikamoinen viikko siis edessä jaksamisen kannalta. . . Ja sunnuntaina taas BB:n TalkShown yleisöön.

Tia ja pikku Siili <3
Piristeenä onneksi vähän hemmottelua, tukka kuntoon tänään, ensi viikolla käyn ammattilaisella muotoilemassa ja värjäyttämässä kulmat! Mä olen niiiiiin saanut tarpeekseni noista kulmakynistä. Joka päivä raapustan itselleni erilaiset ja toistaan kauheammat viivat silmien ylle. Nyt riitti :D Jos jollakulla lukijalla on vinkata hyvää paikkaa pk-seudulla jossa kulmat laitetaan hyvin, kaikki otetaan vastaan!

Nyt ei ole taas tällä koneella lähetellä kuvaa tähän blogiin, niitä kyllä riittäisi viime viikon syyslomaltamme jonka taas romanttisesti vietimme keskellä ei mitään, Pohjanmaalla. Saldona taas kaksi hirveä ja pari teertä. (Teeri).

En olisi uskonut että Pohjanmaallakin jengi tunnistaa ihmisiä niin hyvin. Jotenkin olin varautunut että saisi olla kaukana kotoa rauhassa. Mutta...

Oltiin viime lauantaina oltu Pubissa varmasti alle kymmenen minuuttia kun kaksi pöytäseuruetta alkoivat kuiskimaan ja osoittelemaan meidän suuntaan vimmatusti. Tiedustelumieheksi porukat laittoivat hieman reppanan oloisen kaverinsa, joka tuli sitten kohteliaasti kyselemään mm; "Miksi sä karkasit?"
Katselin poikaa silmät lievästi kierossa ja kysyin rauhallisesti; "Karkasin mistä? Jostain laitoksestako?"
Poitsu meni aivan hämilleen ja ei tiennyt miten päin olla.

Pokkana väitin että mulla ei ollut hajuakaan kuka oli BB-Tia ja miten paljon sen naisen täytyy näyttää multa, kun jo kolmatta kertaa tänä syksynä tällaista minulta utsitaan. Petsku piti kaverinsa kanssa naurua vieressä ja saatiin show vilpillä loppuun. Voi voi.. :D Hauskaa oli.


Nyt, tämä jatkaa töitä!
Syksyisillä fiiliksillä, 
Tia K

Ps. Sain käsiini viime kuun lukijatilastot. Aivan mielettömiä määriä selailijoita lokakuussa Tia Kiuru.comissa. Kiitos lukijoille!! <3

1 kommentti:

  1. Hiukset on uudistuva luonnonvara ja sitäpaitsi punaiset hiukset kuulostaa tosi hyvältä! Mä oon käyny värjäyttämässä ja nypityttämässä kulmia ja ripsiä tikkurilassa paikassa hiusstudio näky. Suosittelen ainakin kokeilemaan!
    Hyvää syksyä! -Sanna

    VastaaPoista