lauantai 12. marraskuuta 2011

Plagioinnin loppumaton kierre?

Tein pikaisen tarkastuksen netin viihdemaailmaan. Kultturillisesti en mitenkään ole kovin pätevä ihminen, mutta mitä viihdetietouteen tulee, huomaan osaavani ihmiset, asiat, käänteet ja spekulaatioit paljon monia muita paremmin. Eipä tuolla taidolla tai tiedolla tee mitään mutta.. .

Onhan tämä nyt sellaista saatanan sirkusta notta. . .Jokaisella on nykyään omat bloginsa joissa täytyy päästä todistelemaan absoluuttista minäänsä aina oikeaksi, ikuisesti kauniiksi, elämää upeaksi. Jos nämä vaihtoehdot täyttyvät useammin kuin kahdesti kuussa, suomalainen julkkis (nainen) vetää empatian keruukortin esiin ja itkee maailman kurjuutta ja masennustaan. Tai huonoja miessuhteita, mahdotonta työtilannetta, etc.Vali vali.

Älkää nyt käsittäkö väärin, tunteet ne on apinallakin. Eräällä sivustolla jäin monttu sympatiasta ja ihmetyksestä auki tuijottamaan kuinka Halinainen kertoi yhtenä synkeänä kesäyönä tempaisseensa epämääräisiä tabletteja naamaan ja päättänyt että tämä oli tässä. Ei muuta kuin menolippu manalaan ja thats it. Eihän se nyt kenestäkään voi tuntua hyvältä. Lukea sellaista toisesta ihmisestä. Mutta eikö tuosta olisi pitänyt puhua ennemmin psykoterapeutille kuin "Virne" lehdelle?! Ellei sitten kyseisen haastattelun antanut todella kuvitellut tuovansa jotain uutta näkökantaa kaikille maailman nuorille naisille itseaiheutetuista ahdinkotilanteista? Noh, moni muu ei olekaan myynyt häpykarvoitustaan netissä, antanut 90% elämänsä "merkittävistä" lausunnoista umpijurrissa omalle videokamera asetukselleen ja perään vonkunut miten on mahdollista ettei miehet vain yksinkertaisesti kiinnostu tästä "media osaamisen multi-huipentumasta".

I mean. . . Fuck a Duck.
(Kuvainnollisesti)

Sitten kun tähän lisätään nämä suomen muut naiset... Wannabe-pornotähdet, sekakäyttäjät, pullataikinat, vanhentuneet, idearikkaat idiootit, "tulevaisuuden miljonäärit", Katie Price ihannoitsijat, sukupuolenvaihdos leikkausta havittelevat (anteeksi neidit, monet teistä ovat jo Hunks-kelpoisella tasolla muskelin pullistuksen osalta) sekopäät, väärät lääkitykset, ne joita ei halattu tarpeeksi pienenä, nakuilijat (no, se on sentään joskus kaunista).

Mitäpä muuta? Onko meillä käsissämme  noidankehä joka ei koskaan lopu? Idioottimaisia tempauksia ja ulkomaalaisten komppaamista aina maailman tappiin asti? Milloin on aika luovuttaa kruunu tulevaisuuden naisille? Kuka pystyy nokittamaan 2000-luvun typeryydet? Ja missä ne kaikki miehet ovat?

Anne-Mari vetäytyi julkisuudesta, Martinan aikakausi taitaa Maria Shown perusteella olla ohi niin ulkonäöllisesti kuin urankin kannalta, eräät ovat kohta haudassa kuin Anna Nicole konsanaan ja jotkut eivät vaan voi antaa itsestään enempää, kuin ovat jo antaneet. Onko Henna Tuominen suomen seuraava First Lady? Tuskin, ellei nainen opettele pikkuhiljaa poistamaan luomivärin jäänteitä silmiensä alta jotta välttyisi ainaiselta zombie-lookiltaan.

Olen todella, todella pettynyt teihin arvon Neidit. Ei mikään ihme että kaikenmaailman nautamarkkinat ja "Missi Sissi"-kisat senkun sikiävät. Onhan tuolta nyt jotain tuoretta löydyttävä ja pian! Ja saatan toki olla väärässä, mutta kertokaa te arvon lukijat, onko blogisti kyynistynyt vai alkaako ketään muuta jurppimaan?

Missi Sissi. 
Pirun kova idea.

Joka kisassa turpansa kuluttaneet neidit saisivat oivan tilaisuuden näyttää kolmen vuoden marginaalilla, kuka jaksaa sinnikkäimmin tähdätä "Miss sukkahousuksi" tai "Miss Leikkauksen tarpeessa" voittajaksi.,

Hups. Tulipas lipsautettua.
Eiköhän tuonkin joku jo kohta plagioi.

- Tia

3 kommenttia:

  1. Viihdyttäviä yhdyssana virheitä!

    VastaaPoista
  2. HelWetin hyvää tekstiä!! Et ole kyynistynyt, tämä mielipide sen pohjalta että olen kanssasi niiiiiiiiin samaa mieltä, enkä pidä itseäni kyynisenä. Jatka samaan malliin. Täytyy myöntää että ensin mietin mikä uus julkkutyrkky sieltä on taas tulossa kun sut BB:ssa näin, mut hei, ootki jalat maassa tyyppi jonka ei tarvi keikkua joka lehden kannessa tekemässä sitä mitä nuo muut, maitolehmä, halinainen jne. Oletkin ollut iloinen ja erilainen yllätys tähän julkkumaailmaan.

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä ihan oikeassa. kuivuu ne korputkin joskus :D nykyajan journalismi on muutenkin ihan roskaa.

    VastaaPoista