torstai 16. helmikuuta 2012

Miss Helsinki ja. . .

Huhhuijaa, aikamoinen viikko taas takana. ..

Petsku on tullut omasta vuorostaan kipeäksi ja makaa kotona kolmatta päivää vuodepotilaana, ei yhtään kiva juttu :(
Tuntuu että kaikki tulee kipeäksi ennemmin tai myöhemmin ja aina oikein sitkeästi! Mikähän tässä epidemiassa nyt oikein on ?

Rupesin eilen miestä lääkitessä miettimään itsekseni, että olisiko suomalaisilla jatkuvasti muuttuviin säätiloihin nähden todella heikko vastustuskyky?
Noh, mitäpä tätä turhaan maalaisjärjellä miettimään, eiköhän senkin joku fiksu jossain tiedä.
Olin eilen sitten kuitenki Miss Helsinki finaalissa pyörähtämässä ja täytyy nostaa jällen kerran hattua Martina Aitolehdelle, joka jaksaa vuosi vuodesta kansainvälistää suomalaista viihdemaailmaa.

Juttelinkin tuossa viime viikon Memphisin synttäreillä Voicen toimittajan Mikon kanssa siitä, kuinka Martina todella on edelläkävijä siinä mitä Miss Helsinki kisoihin tulee.
Blogi postaukseni koskien Miss Helsinki kisaa oli kärjistetty ja sinänsä jo aikansa elänyt, että tongin kirjoituksessani esiin ja puin muutama vuosi sitten kisaa kohdannutta skandaalia jossa kilpailija jäi sopupeli epäilyksien vuoksi pois finaalipaikaltaan.

Missään nimessä en siis halunnut aiheuttaa nykyisille kilpailijoille taikka edellisille voittajille mielipahaa. Olen varsin tietoinen, että jokainen joka on koskaan Miss Helsinki kisan finaalissa paistatellut, on paikkansa missi ja malli maailmassa ansainnut!
Sama pätee myöskin kisa järjestäjiä ja tuomaristoa.
Siksi pahoittelenkin tätä kautta sanomisiani ja korostan että ihailen kilpailua suuresti. Kyseessä oli ehkäpä mauton, kärjistetty ja yksikantainen julkinen mietelmä, jonka julkaisua ja aiheuttamaan mielipahaa olisi tullut harkita terveellä järjellä ennen sen julkaisua.
Mikon sanoin, asiat tappelevat, eivät ihmiset!

Ihmeellistä miten ihmiset kuvittelevat, että jos minä kaikessa tolloudessani kritisoin julkisuuden henkilöitä avoimesti blogissani, se tarkoittaisi jotenkin että minulla olisi viha-suhde kaikkiin kirjoittamiini henkilöihin.

Näin ei todellakaan ole, edes Martinan kohdalla.
Olen aikoinaan kirjoittanu satiirisen kirjoituksen jopa Antti Kurhisesta, mutta voin kaikille vakuuttaa että minulla ei ole miehestä yhtään pahaa sanottavaa ! Antti on herrasmies, varsin komea, suorasukainen ja sydämellinen ihminen. Siinä on yhteen pakkaukseen jo aikalailla plussaa minun mielestäni!
Eilisen Iltalehden viihde osiossa oli myös pari sanaa Henna Kalinaisesta ja neidon "tuhdistuneesta" ulkomuodosta. Jälleen kerran inhimillisyys otti vallan itsestäni ja teki pahaa lukea Hennan sanoja.
Tuntui tottakai pahalta lukea että Henna kokee itsensä ylipainoisena ja ei halua kulkea julkisissa tilaisuuksissa "ylipainonsa" vuoksi.
On toki ymmärrettävää että kun kertaalleen laittaa itsensä huippu timmiin kuntoon, kuten Henna teki, on tämän jälkeen musertavaa nähdä kilojen palaavan rytinällä. Silloin voi toki tulla sellainen olo että olisi läski ja epäviehättävä, mutta tämän minä sanon; Henna, et todellakaan näytä läskiltä, olet aivan yhtä upea kuin ennenkin!

Bad Hairday?
Noh, that`s that. 
Mulla kilahtelee puhelin koko ajan ihan ihmeellisistä numeroista.
Alkaa jo tuntua että nyt toistuvasti, karmiviin kellonaikoihin soitetut puhelut olisi jonkinlaisia pilapuheluita.
Tietyllä tapaa menee nykyään koko ajan iho kananlihalle kun puhelin pirisee, mutta minkäs teet.. Kerran jo ärähdin pahasti puhelimeen että nyt perkeleen mulkku opettelet puhumaan siihen luurin etkä läähättämään.
Tuntuu että pilailija vain nauttii kuulla ääntäni, milloin nyt milläkin tavalla satun puhelimeeni vastaamaan. Sitten luuri kiinni sanomatta sanaakaan.
Alla nyt kuva galleriaa Miss Helsinki finaali illasta ja kuvien kohdalla mietteitäni kuvan tilanteesta.
Viereisessä kuvassa minä kotona ennen finaaliin lähtöä vääntämässä nutturaa.
Päällihiukset vaan hirmuisella tupeerauksella pystyyn, lakkaa, kasataan siististi taakse ja vapaana vaeltavat suortuvat pinneillä niskanutturaksi.
Menee muuten meikäläisellä sellainen 45min tehdä tuollainen, maailman yksinkertaisin hökötys, mutta ihan hyvä siitä tuli..

Okei, nyt kun MSHKI finaali on saanut osaltani hirmuisesti ruusuja, on pakko heittää yksi risu mukaan.
Vieressä illan mauttomin tilanne ja kuva.
Tarkastelkaapa vaikka.
Kyseessä on finalisti kilpailija nimeltään Rina Ezra. Ikää pennulla sylissä, (joka kuvassa hämärsti näkyy) oli kuulemani mukaan 8vkoa?
Huomioikaa pennun päässä oleva rautainen kuonokoppa.
Eli hetkinen, mistä tässä nyt olikaan kyse?
Finalisti päätti avata omaa maailmaansa yleisölle, tuomalla juuri emänsä tissistä vieroitetun pennun (Belgianpaimenkoira Malinois, oletan) talent osuuteen,- merkiksi naisen harrastuksesta suojelukoira toimintaan.
Ja sitten piti vielä pukea ressukka muistuttamaan Hannibal Lecteriä?!
Myönnettävä on, minä buuasin.
Koiranpentua raahattiin kapakassa avustajien sylissä jo puolitoista tuntia ennen finaalin alkua.
Mitä mahtaakaan olla Circuksen kaltaisen klubin mölytaso? Sopivaa pienelle pennulle?
Minusta tämä oli todella mauton esitys.
Meidän Lex ja Xandria on seropeja joiden isä belgianpaimenkoira Malinois ja kun muistelin mukeloitani tuossa iässä, ei olisi tullut kysymykseenkään edes harjoitus mielessä viedä niitä tuollaiseen paikkaan. Tilanteessa jossa on satoja ihmisiä, kamala meteli, valoja ja arvatenkin kaikenmaailman rapsuttelijoita tunkemassa sormiaan pennun naamalle, tulisi olla ainoastaan erittäin hyvän psyykkeen omaava aikuinen, koulutettu koira. Kyseinen ympäristö ei todellakaan sovi pennulle, edes harjoittavassa mielessä!
Vai?
Okei, sitten kuvien pariin!
Pahoitteluni surkeasta kuvanlaadusta, meidän kameralla tuntuu olevan tapana tehdä kaikista ja kaikesta hehkuvia, E.T,mäisiä usva olentoja. O_o Eli jossakin on jokin säätö jota allekoirjoittanut ei siis osaa palautella normaali kytkentöihin. :D


Näin se Catwalk hoituu jopa lenkkareissa!
Halein, Tia K
Voitte kuvitella metelin määrää kun super seksikäs Melissa astui lavalle!

Toinen perintöprinsessa, Alisa Ranta-Aho
Melissa Roos haastattelijan syynissä


Voittaja kolmikko ja missi mamman onnittelut. Liikuttavaa, kyllä!
Anttikin oli saapunut äänestämään omaa suosikkiaan voittoon!
Juontajana toimi Kristiina KomulainenVahvassa harkinnassa laittaa Suomen ykköspoikamies Antti lavalle. Naiset, kimppuun vaan!

1 kommentti: