keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Peekaboo A Picture!!


Long day at the office?
Kuvat: K.Pekonen


Eli. kuvasta voinee päätellä vähän miten mun viime iltani meni.
 Olin ystäväni Sirun iltatyttö kuvauksissa mukana jeesailemassa ja ohjaamassa tytyä, mutta siihen ei paljon tarvetta löytynyt. Tytski veti ihan mielettömän hyvin kameran edessä, vaikkei ole koskaan ennen kuvauksissa ollutkaan! Wau! 
Mutta sitten.. Mulle kävi ihan oikeasti tämän astisen elämäni noloin asia. Siirryttiin Sirun kanssa vilkasta ravia rautatientorilta kohti Kluuvia, kummallakin omat kassinssa ja kimpsunsa mukana, minä vielä totaalisen idioottimaisen näköisenä yli isossa villatakissa, hupussa ja valkoisessa karvalakki pipossa, jolla yritin epätoivoisesti suojella kiharrettua tukkaani supi-suomalaiselta kosteudelta.
Ja sitten se taakka keveni. Käännyin ympäri ja tajusin että pahvisen kassini pohja oli pettänyt ja tuijotin rautatie torin lattialla makaavia tampooneja, alushuosuja, rintaliivejä ja stay up sukkia. Jumankauta, MUN rojujani! Olin paniikinomaisessa kiireessä ehtinyt kuulemma sihisemään Sirulle hampaideni välistä, "Apua. Siru, Auta!"- ennenkuin me molemmat syöksyttiin lattialle haalimaan tavaroita super nopeudella ihmisten jaloista pois ja kasseihin.
Kyllä HÄVETTI! Ja jälkeenpäin, nauratti.. :D
Siinäpä meni sitten allekirjoittanutkin pitkästä aikaa Pekosen kameran eteen, ja eiköhän me jotain kuvaa mustakin paiskata (taas) iltatyttö osioon! 
Sinänsä jännitti mennä kameran eteen koska tiesi että tässä on tosiaan kerrytetty muutama extra-kilo lantiolle ja reisiin, mahasta nyt puhumattakaan. Mutta en ole koskaan ollut mikään "pieni" tyttö joten ajattelin että ei tässä nyt kilojen  kanssa mihinkään suureen muodonmuutokseen olla joutumassa. 
Eikä oltukaan. 
Mua harmittaa ihan hitosti tämä nyky ajan ajatteku tapa, että vain treenattu fitness kroppa on kaunis. Kun taas erään mielestä ei oikeastaan ole.
Kyllä tuota omaa ruhoa täytynee jo terveiden elämäntapojen vuoksi kiinteyttää, mutta miksi niin moni itseni kokoinen nainen kokee, ettei ole seksikäs, jos on selluliittia jaloissa? Tai jos vatsa ei ole täydellinen pyykkien silityksen alusta? Kyllä muakin nauratti ylimmän kuvan hirmu kireät sukkanauhat ja niiden lievä.. hmmm.. tiukkuus. 
Huomaahan sen heti että vähän voisi olla kuminauhassa enemmän jousto varaa, mutta kun ei ollut, niin mitäpä siinä läskiksi itseään sorvaamaan? Pari kiloa sinne tänne. Kunhan ei tee Tuk..ja.
Vartaloita on monenlaisia ja olenkin Jutan superdieetti-ohjelmaa fanittaessani lämmennyt Jutankin lihaksikkaalle kropalle. Paljon. Mutta silti, lihas ei ole mielestäni edelleenkään ainoa merkki seksikkyydestä. Mihin on kadonnut naisellinen pehmeys? Taas vedoten Henna Kalinaisen painonvaihtelu kriisiin, miksi pitää olla itselleen niin ankara? Henna oli upea treenattuna, rohkeissa kuvissa. Kokeeko hän ettei pystyisi nyt samaan, kun painoa on tullut muutama kilo lisää? Me taidamme olla Hennan kanssa saman painoisia. Pituudesta en ole varma. Olenko siis läski?!?!?


O_o
Luvassa on vielä jotain hemmetin "söpöä", joka julkaistaan sopivamman juhlapyhän aikaan teillekin.. Stay tuned honeys!! <3

Tia K


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti