perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kaikenmaailman törttöilyt sitä päätyykin videolle. . Ja julkiseen levitykseen!

5 kommenttia:

 1. Typerä ja lapsellinen teko. Huomaa, ettei sinusta koskaan tule mitään. Pysyt ainaisena nollana, joka luulee itsestään liikoja ja näkee itsensä erilaisena kuin muut. Oot ruma ulkoisesti, niinkuin sisäisestikin.

  VastaaPoista
 2. Oot oikeessa. Ei vois lapsellisempi muija olla kyseessä. Meinasin palkata Tian todella hyvä palkkaiseen työhön, mutta tämän nähtyäni loppui kyllä palkkaustahto kuin seinään. Sori vaan Tia, mut törttöilysi- ja sillä leuhkiminen menee niin mauttomaksi ja typeräksi (välihuomio: Tia, olen tosissani!), että nyt pistän sanaa kiertämään työpiireissäni, että mikäli firma haluaa maineensa säilyttää jättää tämän koulujakäymättömän tyhjäpään palkkaamatta.

  Olen julkisuudesta tuttu levy-yhtiön omistava artisti, mutta pysyköön nimeni nyt salassa blogin lukijoilta. Siinäkin mielessä, ettei Kiuru kismitä liikaa se mitä menetti- ja tulee jatkossa menettämään, kun laitan sanan leviämään.

  Mietipä puhelimen omistajan fiiliksiä. Ja sinä hölmö tyttö pidät tuota hienona kännitempauksenasi. Nyt rupee jo Tuksukin tuntumaan paljon fiksummalle ihmiselle kuin tämä "wannabee-julkkis"- jona tulee tempauksensa jälkeen pysymäänkin, vaikka kuinka rumia alastonkuviaan mäkkikropastaan laitteleekin tänne sivustolleen.

  Terveisin, ex-tuttavasi Mister X

  VastaaPoista
 3. toi oli kyl niin älytön läppä sulta tiia et se siitä diilistä sun kanssa mitä ajattelin

  VastaaPoista
 4. Hahah. Ei vittu mitä sakkia. Varmaan se oli itse Liimataisen Tommi tuo julkkis, tai Apiksen Toni, jee jee. Katkerasti he tänne sitten kirjoittivat ja sinua Tia morkkasivat.
  Sovittu puhelimen viskaaminen tuoppiin. Sepäs nyt sai nämä kolme täysin saman IP:n omistavaa turhapäätä kommentoimaan tänne. Ja kuinka ollakaan, työtehtäviähän he ovat täällä tarjoamassa.
  Oma huoleni liittyy siihen, että miksi liian vähän postailet. Laita enempi tavaraa niin saadaan lehtijuttuja!

  VastaaPoista
 5. Todella ikävää että jotkut eivät ymmärrä huumoria ja vitsiä, kun sellaisen näkevät.. :DD

  VastaaPoista