lauantai 12. toukokuuta 2012

I adore you, Yorgos Kazantzis


Kuten yleensä krapula päivinä, tänäänkin on juotu vettä, poltettu röökiä ketjuna (hah, se siitä lopettamisesta taas) ja kuunneltu musiikkia. 
Mä nyt olen muutenkin sellainen ihminen että viihdyn päiviä yksinäni kynttilöidyssä asunnossa kuunnellen sellaista musiikkia, joka yleensä ei kanssa eläjiä juuri innosta. Paremmin kuunteluharjoitus sujuu jos kylkiäisenä on rajaton määrä vapaita tunteja ja punaviinipullo. 
Varsinaisia katkerien hetkien, surullisten muistojen ja haudattujen haaveiden messu. Eikös?
  Hyvänä esimerkkinä, jonka haluan jakaa nyt teille, on tämä Yorgos Kazantzisin.- At Elafonisi.

Jännittävä tarina sinänsä, että muutama vuosi sitten etsin erästä kappaletta youtuben kautta, eksyen väärän nimiseen videoon. Videossa soinut kappale teki suuren vaikutuksen joten siirsin kappaleen muistilistalleni. Meni joitakin vuosia kunnes palasin samaan kappaleeseen uudestaan ja sain kaivamalla tietää että kyseessä on kreikkalaisen lauluntekijän taidonnäyte. Jännittävää myös, satuin löytämään esittäjän nimen viikon sen jälkeen, kun olin saapunut Kreikasta sydämen murtavalta matkaltani.
Kävin kappaleen kertomassa paikassa Elafoniksessa yhtenä todella myrskyisenä päivänä ( kolmen tunnin ajo vuoristossa, 2000 metrin korkeudessa) viikon mittaisen reissuni aikana. Elafonisi tunnetaan euroopan malediiveinä, mutta muhun teki vaikutuksen paikan sen hetkinen harmaa, sateinen, kivinen, hiekkainen ja turkoosi olemus. Voi kun olisin silloin jo osannut laittaa korvalaput päälle ja tarkastella tuota ihanaa paikkaa Yorgosin sävellyksen kautta! 
Nautinnollista kuuntelu hetkeä ! 

Platania yöllä

Löydätkö kuvasta lehmän ja hevosen?


Allasbaarilla odotellessa aurinkoa. .

Rakkaudella  Tia <3

Yorgof Kazantzisi - At Elafonisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti