maanantai 28. toukokuuta 2012

What a Week. . . !

Hitsi mikä viikonloppu ja mitkä helteet!
Osana ohjelmistoa Lurun synttäreillä; yritä osua
palloon humalassa! 
Kylläpä meitä suomalaisia nyt on hemmoteltu auringolla, kauhulla odottelen maksetaanko tästä lämpimän määrästä vielä karvas hinta, jos perinteinen "kylmä ja harmaa juhannus" iskeekin taas?
Viime vuonna taisi tosin olla semi lämmintä?
Saisi vaan olla ne kivat säät, mulla on syntymäpäivät heti juhannuksen perään, eikä niitä ole missään nimessä lomalla kiva viettää sateisena päivänä. Väittäisin tosin että reissullamme pohjanmaan pikku kylässä ei hirmuisesti muutenkaan biletetä, mutta aurinko nyt avaisi vähän enemmän juhlistamis mahdollisuuksia.
Viime vuonna synttärit oli omaan makuun niinkin huikeat että toisia samanlaisia en jaksa järjestää putkeen!
Juuri kun kaksi viikkoa sitten juhlittiin ja valmisteltiin systeripuolen bileet niin huh huh, no thänks!
Me otettiin varaslähtö viikonloppuun lähtemällä Oittaalle koirien kanssa ulkoilemaan.
Fretti herra Asserinkin olisi toki voinut ottaa mukaan, mutta poitsun valjaat on kadoksissa, eikä mokomaa vintiötä viitsi ihan vapaanakaan ottaa laukkaamaan avomaastoon.
Ja sylissähän ei kahta minuuttia pidempään VOI olla.
Aivan kestämätöntä fretille.
Hyvänä puolena mainittakoot tuossa vapaana juoksuttamisessa sen että meidän poikakoira kärsii niin kovasta karvanlähdöstä ettei tosikaan, joten piehtarointi kyyditti talvikarvan poistumista... Kai? Jotenkin sitä karvaa vaan tuntuu riittävän edelleen aivan liikaa...
Ja sunnuntai vietettiinkin sitten "tummulassa" (mummolassa) Petskun isän 65 vuotis synttäreillä. Pestiin siinä samalla mattoja painepesurin helppoudesta nauttien ja meikätyttö lajitteli kaksi jätesäkillistä kirppikselle meneviä vaatteita ja kierrätys kuteita. Ja tietenkin kiljuin henkeni edestä ja juoksin vimmatusti ympäri pihaa kun jostain nurmikon uumenista paljastui hämähäkkejä. Hyi hitto että mä pelkään niitä!
Vielä olisi sellaiset  3 kassia tällä viikolla lajiteltavia rättejä, joten toivotaan senkin puolesta että säät pysyisi kohtuullisina.

Meillä alkanut kova valmistelu juhannuksen viettoon, saas nähdä käykö vielä niinkin onnekkaasti että mulla kesäkuussa mahdollisuus alkaa ajamaan ajokorttia avomieheni opetuslupien varassa.. Jännää :D
Ohessa muutama kuva myös viime viikon keskiviikolta jolloin oltiin tyttöjen kanssa Kaarna ravintolan synttäreillä ja Namun Vip thursdayn avajaisissa.
Kaarna oli varsinainen missiparaati, joka nurkan takaa kun käveli vastaan toinen toistaan pidempi ja kauniimpi nainen. Illan varsinaiset tähdet olivat tietenkin isohkona porukkana kulkeneet Miss Globe finalistit joista paikalla oli ainakin Kristina Karjalainen, Kati Kokkonen, Marianne Kallio, Alisa Ranta-Aho jne.
Tyttöjen missimammana toimi mielettömän kaunis Linnea Aaltonen, josta kuulin sivukorvalla pelkkiä kehuja, neito on kuulemma ollut tähän mennessä aivan lyömätön kisojen järjestäjä.
Metro Live,n uutisointi Kaarnasta täällä.

Sanomattakin selvää että tarjoilu Kaarnassa oli hyvää ja mun kohdallani filmi alkoi viini ja väsymyksne takia  pätkimään jo iltakymmenen aikaan, joten siirryn väsyksissäni ukon kanssa kotiin unille.
Sitä ennen kuitenkin Namussa oli päästävä Krista Siegfriedsin kanssa yhteiskuvaan.
Oli meinaan Vof,in aikaan ihan yksi suosikeistani, kovaääninen gimma, järjetön styge ja omalaatuinen tyyli. Ihmetyttää hieman miten neiti ei ole saanut levytyssopimusta?
Voiko olla niin että Krista olisi enemmänkin amerikan markkinoilla pärjäävä tyttö, mutta suomessa menestys liian epävarmaa?
Noh, mitpäpä niitä syitä ruotimaan ammattitaidottomana arvostelijana.

Nyt me odotellaan ja jännitetään kovasti keskiviikon Miss Globe finaalia jossa ehdoton suosikki kolmikkoni kisailee todella kovilla panoksilla toisiaan vastaan.
Paha paikka itselle, huutelen varmaan tyttöjen nimiä yksinäisessä kuorossani kun en osaa kaunottarista vain yhden puoleen kääntyä.
Tyttöjä voi muuten äänestää vielä Miss SoMe osiossa (sosiaalinen media) kisan Facebook sivujen kautta, joten sinne kaikki vain klikkailemaan ja antamaan äänesi omalle suosikki tytöllesi! Voittaja valitaan facebook tykäysten määrän perusteella :) --->  http://www.facebook.com/SuomenMissGlobe

                                                      Tia Kiuru
"kuuutit-ta-taaa-taa-aa.."

Lex on jo valmiina painimaan kun Xandria haluisi vaan nautiskella olostaan ?


"Kumpi ekana mamman luona!"


Näyttäisi kovasti hymyilyttävän.. :D 

Pellolla tavattiin myös erittäin harvinainen "iki-ilkeä hörökorva-apina Tia" Laiduntamasta! Bäää!


Run forrest, run?3 kommenttia:

  1. hahaha sun huulet näyttää iha turvonneelta pimpiltä :--D

    VastaaPoista
  2. Jahs, kiitos :D Minkähänlaista pimppiä sinä kannat mukanas taikka pökit, varsin erikoinen täytyy olla .. :D Noh, kukin tyylillään..

    VastaaPoista
  3. Kieltämättä ihan hirveet nuo huulet siis oikeesti iha kauheet! :D Repesin tolle ekalle kommentille :D

    VastaaPoista