maanantai 23. heinäkuuta 2012

Wanaja Festival,- Complete Circle.Aikamoinen viikonloppu takana!

Mä olin eilen kyllä niin poikki ja krapulainen että hyvä kun hemmetti jaksoin itseäni vääntää aika ajoin sohvalta ylös ja hakemaan vettä. Pistää miettimään että kuinka sitä vanhemmat oikein hoitaa lapsiaan pahan paikan tullen, kun itsensä ja koirien hoitaminen ja toivuttaminen syö pirusti energiaa jos päästää itsensä tuollaiseen kuntoon.
Ehkäpä siksi ei nyt olekaan lasten aika, vaikka tietyllä tapaa olisin jo aikalailla valmis lopettamaan nämä hommat ja pistämään kohtuun "Varattu", -kylttiä.
Mutta sen mä haluaisinkin nähdä kun vatsa pystyssä muka pystyisin hoitamaan yökeikkoja tai edes harkitsemaan studioon siirtymistä.
Joten se siitä, ei lapsia tähän hätään, valitettavasti.

Perjantaina oli luvassa taas Miami Beach partyt Namussa, jossa nyt sovellettiin sinänsä että meillä oli töissä hajanainen osio ydintiimistä, joten illan kulku ja järjestely vedettiin uudenlaisesti.
Esimerkiksi Esko ei nyt päässyt mukaan, koska oli ymmärrettävästi Suomipopin menoissa mukana, joten meikäläinen veti illan ilman juontajaparia.
Suurena apuna oli kuitenkin tuomariston päättävä ääni, suomen Kat Von D, Susanne Luoma-aho.
Uskomaton mimmi, jämäkkä ote asioihin ja simppeli meininki.
Minä arvostan.
Moni ihminen ei tiedäkään mitä kaikkea vaatii yhdeltä illalta kun järjestetään tällaisia tapahtumia joissa parhaimillaan oli 13 kilpailuun osallistuvaa nuorta naista, dj, juontajat, promoottorit, tuomarit ja yhteistyökumppanit.
Paljon liikkuvia palasia.
Pahimmillaan asiat menee lujaa kohti puuta, eikä kaikenmaailman säätäjät pärjää tuossa hommassa tuntiakaan. ilman että koko peli on jo kumossa kyseisen illan kohdalta.
Nyt ilta meni kuitenkin hienosti ja saatiin uskomattoman hyvät kilpailijat jatkoon.
Tyttöjen taso jaksaa aina vaan ällistyttää.
Suomessa on ihan uskomattoman näyttäviä naisia.. Tai ainakin Namussa!
Lisää jatkoon päässeistä mimmeistä myöhemmin, kun päästään käymään tytyt läpi.

Kun lauantai aamuyönä päästiin kotiin, vedin jääkaappi kiinalaiset hirmuisessa soosissa naamaani ja painuttiin unille.
Herätyshän olisi ollut joskus puolenpäivän aikaan mutta ehei,- kuuden päivän työviikko ja skumpat teki tehtävänsä.
Herättiin kolmelta päivällä ja raaputeltiin vähän päitämme Petskun kanssa.
Mitäs sitä nyt tekisi?
Lopulta Oskar ratkaisi kysymyksen kysymällä, siirryttäisiinkö porukalla Wanaja festareille, johon Loud and Live promotion  tarjosi meille Guest passit.
Olen ollut aikoinaan töissä monilla, monilla festareilla, joten tiesin että Wanaja on aivaa omaa luokkaansa viihtyvyydessä.
Joten kaikki palikat kyytiin ja kohti Wanajaa!
Ilta olikin kaikin puolin todella onnistunut, tavattiin muunmuassa Tanja pikaisesti mestoilla ja pojat päättivät siirtyä myöhemmin tynnyrisaunaan ja paljuun (jotka sijaitsivat vip- alueella) minä lähdin tarkistamaan olisiko mahdollisesti entinen pomoni Ali mestoilla myymässä.
Ja olihan se mies siellä!
Varsinaista näkemisen riemua kun pääsin itsekin harjoittelemaan rahastusta ja vaihdettiin reilun aikaa kuulumisiamme.
Loppuilta sujui taas tuopin ääressä nauraessa ehkä turhankin kipeästi Marco Tikkasen vitseille jotka puhtaasti koskivat tällä kertaa Chuck Norrisia. Se on sitä kolmen promillen humalaa ja hauskuutta joka ei välttämättä selvempiin kavereihin iskisi, mutta upposi minuun niin että käytännössä tipuin tuoliltani nauraessani Marcon jutuille.
Riittihän toki meillä muutakin keskusteltavaa ja lauleskeltavaa. Marco on toiminut muunmuassa Hanoi Rocksin taustapiruna, joten Toto, Gary Moore ja Bryan Adams saivat kyytiä meidän asetellessa vanhoja soundeja uuteen, suomalaiseen asetelmaan.

Jossakin vaiheessa tuli tietysti niin pirun kylmä että juoksin vaatteet päällä tynnyrisaunaan istumaan ja kuuntelemaan toisen porukan juomalauluja.
Mikäpä siinä oli nahkakuteissa istuessa saunan lauteilla kauniina kesäyönä. :D

Kohti kotia Oskarin navigoinnilla (toimi kuskina) ja kebabbilan kautta kotiin.
Tulee niin vahvasti nuoruusvuodet mieleen, että ensi viikonlopun Summer Soundin jälkeen lupaudun paneutua ainoastaan vanhojen sukkieni parsimiseen viikonloppujeni vietoksi.
Ei enää klubittelua.
Vanha ei jaksa!
Huomenna luvassa olisi Tapio Rosengrenin kanssa uudet promokuvaukset, ja meillä onkin aikas huikeita ideoita. Mä kasaan tänään tavaroita valmiiksi ja huomenissa sitten kuvataan pitkästä aikaa luonnon helmassakin... Katsotaan mitä sieltä tulee, toivottavasti hyviä kuvia!

                                        -  Tia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti