tiistai 7. elokuuta 2012

We are getting Married!

Näinhän siinä pääsi käymään, joku onneton mies vihdosta viimein liukastui banaaniin, rohahti polvilleen ja sattumalta vielä hetken hulluudessaan pyysi kanssaan naimisiin.
Heh, höpö höpö..!
Tässä ollaan jo sen aikaa asuttu ja eletty yhdessä että ainoastaan erittäin järjellinen ratkaisu käytännön kannalta, mutta kyllä tämä likka on myös niin onnellinen että oksat pois!

Kihloihin mentiin jo 9.6 mutta pidettiin hommaa "hys hyss"inä että saadaan pienet perheen keskeiset kihlajaisjuhlat järjestettyä eikä olla senkään jälkeen juuri huudeltu tästä mihinkään.
Facebook toki raportoi osaltaan varsin kätevästi että jotain on tapahtunut.
Nyt kuitenkin on alkanut suoranainen touhuaminen ja vakava miestiskely häiden suhteen.
Hääpäivähän on tottakai 12.12.12 ja sitä juhlitaan todella pienimuotoisesti vain bestmanin ja kaason kanssa kappelissa, minä kun en suostu maistraatissa toimitettuun vihkimiseen vaan halusin kokemusten ääntä kuunneltuani hieman henkilökohtaisemman vihkipaikan ja tilanteen,- en mitään virastotalon aulahuonetta.

Liitonsiunaus tapahtunee ensi heinäkuun alussa.
Tapahtunee ilmaisu johtuu siitä, että seuraavan kahden viikon aikana selvinnee siunaamiseen varattava kirkko, vaihtoehtoja on muutama, sekä vasta seuraavien muutaman viikon aikana käydään vielä läpi ruokalistat, juomatarjoilut, itse häävastaanottopaikka jne jne.
Kun ne hommat ovat selvät, alkaa koko paletti olemaan kasassa, koska mä olen omalta osaltani niin tarkka ja tietoinen omasta maustani, ettei tässä tartte hinkata ja hiertää oikein mitään.
Pääsääntöisesti kokonaiskuvanhan usein suunnittelee ja toteuttaa morsian, vai mitä?
Ja ei, tämä ei tarkoita ettei Petskulla olisi ideoita ja suunnitelmia, mutta niitä on suhteessa hyvin plajon vähemmän kuin itselläni. Mutta moni idea on ollut todella, todella hyvä.

Se syy miksi kirjoitan tästä blogiini on että tiedostan olevani sen verran häähullu, että tulen siirtämään mahdollisesti paljon hääaiheisia blogi postauksia tälle sivustolle.
Itseasiassa todella paljon.


                Romanttisissa tunnelmissa; Tia Kiuru (pian K****a)


14 kommenttia:

 1. mä en tiiä luuletko sä olevas kaunis vai mitä mut hyi helvetti. siis sori, mut oon katellu jo pitkää et mitä vittua..

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt ihan samaa.Joka kuva on samanlainen ja nuo huulet,hyi helvetti!Duckface ja karseemmaks vaan menee.Aina ollaan haukkumassa muita,miten ihmiset pukeutuu,meikkaa tai muuten vain elää omaa elämäänsä.Kannattais kattoa itteä peiliin ennekuin alkaa muita arvostelemaan etenkin tolla naamalla ei mitään varaa.Muistan elävästi yhden kuva minkä Tia tai jokin sen kaveri on lisänny Tian seinälle.Hänellä oli muistaakseen jokin pallomekko päällä ja karsein asia kuvassa oli se helvetin suttunen meikki,ne punaset huulet.Ne huulipunat jotka oli pitkin naamaa ja sitten seliteltiin,että join punaviiniä.Kyllä nyt tyhmempikin ihminen erottaa huulipunan ja punaviinin jättämät jälet.Tosiasia on vain se,että olet liikaa tunkenu täytettä huuliisi ja se näkyy,meikki ei istu oikeen.Tuksn huulia mollaat tämän tästä,mutta ne nyt näyttää kuitenki suhkot luonnollisita,toisin ku sun kumihuulet.Tää muija on ihan nobody.Tyrkyttää ittiänsä julkisuuteen keinolla millä hyvänsä...Ja postailee ite itestänsä näitä linkkejään facebook sivullensa :D Naurettavaa,niinkuin tässäkin tekstissä minkä Tia on kirjoittanut niin taas haukutaan kaikki muut mahdolisuudet miten mennä naimisiin.Kaikille ei ole tärkeintä se miten vaan se,että päässään naimisiin ja aletaan rakentaan uutta elämää yhdessä ja se,että osoitetaan rakkautta toiselle,mutta Tialle on selvästikki tärkeintä se missä tämä tapahtuu :D Lapsi ku vielä on.Ja tuo,että tässä ollaan sen verran asuttu ja eletty yhdessä :D Hah niin 2v,ko ootta ollu yhdessä?Mahdoton aika,älä saatana kyllä se on nyt naimisiin mentävä ja erottava sit vuoden päästä :D Ja sillä sit mennään taas lehtien palstoille.No eiköhän tässä ollu nää tärkeimmät ja en varmasti ole yksin tätä mieltä :D

  VastaaPoista
 3. Häät on aina ihana asia, onnea molemmille !

  VastaaPoista
 4. Joillekin on vaan tärkeämpää häämesta kuin toisille. Jos sitä naimisiin menee ja rahaa touhuun laittaa niin miksei siitä samantien tee ikimuistoista päivää? Toiset tyytyy virastoihin, toiset ei. Ei siinä mitään kummaa tai lapsellista ole.
  Mikä on sitten se oikea tapa mennä naimisiin, oikea aika asua/olla yhdessä ennen naimisiinmenoa? Mene ja tiedä, ei sellaista ole.
  Kritiikki on ihan ok sillonkun se on asiallista ja oikeasta aiheesta. Asiaton kritiikki taas on aika hemmetin turhaa. Ihmisten elämän arvoja on kauheen huono kritisoida, koska jokainen ihminen on erilainen ja jokaisella on ne omat arvonsa. Ei ne toisten arvot välttämättä mätsää muiden arvoihin mut ei se mun mielestä oo kauheen kritisoitava asia.

  Mä en pidä isoja tai hienoja häitä juurikaan arvossa ja varmaan virastossa naimisiin menisin, mutta ei se sitä tarkoita, että olettaisin muidenkin tyytyvän niin vähään. Mikä ihmeen tarve nykyihmisillä on mollata muita? Ei Tia ole kaunein maailmassa ja huulet on vähän turhan turpeat, mutta ei se siitä huonoa ihmistä tee. Ei se elämä niin mustavalkoista ole.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi7. elokuuta 2012 19.25,lle toiselta kannalta katselun taidosta. En tiedä voisinko ottaa tähän kommentointiin nyt päätopikiksi nousseet huuleni muodot kohteliaisuutena, koska yllä olevat kuvat ovat suhteemme varrelta, eikä useimmissa kuvissa huulissani ole nimeksikään, jos ollenkaan mitään täytteitä. Joten kai minä-kuva on niin ristiriitainen että teidän mielestänne huulet ovat mega tympeät ja täydet, kun ne olivat luonnollisimmillaan. Ja mitä kauneuteen tulee.. Olisi varmasti maailman turhauttavin tavoite olla/ yrittää olla/ pyrkiä elämässään pelkkään "kauneimman" titteliin. Aina löytyy kauniimpia! Aina löytyy erilaisia makuja! Aina löytyy jotain niin erikoista että siihen eivät allekirjoittaneen perus muodot ja pärstä riittäisi vaikka kuinka haluaisi. Se on fakta. Mutta avioitumisestani ja sen tarkoitusperistä on turha kiistellä, en ole koskaan asettanut miestäni tgai suhdettani häpeään julkisesti, enkä halua kuin jakaa elämäni kyseisen henkilön kanssa. Siihen ei todella vaikuta häiden koko taikka niihin kulutettava raha, eikä sellaisten asioiden perustelu oikeastaan kuulukaan kenellekään, kuinka paljon me käytämme varojamme ja mihin tai kuinka paljon niitä on. all i am saying; Love is the most important thing !

  VastaaPoista
 6. Käsittääkseni mitä luin noita kommentteja niin tos yhes kommentis ainakin puhuttiin jostakin pallomekko kuvasta,eikä näistä mitä nyt olet tähän lisännyt.Sitä siis ajan takaa,kun oot kirjottanut Tia tohon,että:useimmissa kuvissa huulissani ei ole nimeksikään jos ollenkaan mitään täytteitä...

  VastaaPoista
 7. Tunnustan itsekin hyvä Anonyymi, että kyseisenä päivänä tummanpunainen huulimeikki oli totaali virhe, olinhan jälleen kerran ollut täytättämässä huuleni ennen sitä, ja siksipä huulet hyvin, hyvin turvoksissa. Voin kuitenkin vakuuttaa painajaisia näkeville, että pärstävärkkini ei aamuisin näytä onneksi aivan niin turpealta, kyse on ollut normaalista pistosten jälkeisestä turvotuksesta ja väärästä tyyli valinnasta väärälle päivälle.. :D

  VastaaPoista
 8. Toisena oleva kommentti naulankantaan.!Aina olet Tia haukkumassa muita?En ymmärrä mistä moinen.Miten jaksat kuluttaa energiasi tuohon negatiivisuuteen varsinkin näin häiden alla?Luulisi,että niissä olisi tarpeeksi.Millon haukutaan Maisaa millon Hennaa millon Tukiaista.Etkö tajua,että itse olet ihan samaa kastia.Tai no korjaan et ihan samaa nämä muut mainitsemani henkilöt on jotain saanut aikaan toisin kuin sinä.Olet Big Brotherissa käynyt heilumassa sen muutaman päivän ja ne muutamat päivät itkit hysteerisesti joka asiaa ja sen jälkeen kuvaat itseäsi blogistiksi,malliksi ja mikskä lie.No jokainen tyylillään.Keskittysit omaan elämään ja jättäsit nää blogi hommat ammattilaisille.Rest my case...Tämäkin kommentointi on turhaa,kun alat heti puolustelemaan ja hyökkääväksi,vaikka itsekkin tiedät et kaikki ei ole aina niin mustavalkoista.

  VastaaPoista
 9. Moi tiia! Minä olen todellinen kauneusfriikki. Mulle on tehty kestopigmentoinnit silmiin ja levennetty joka kerta nyt tatuoija vahvistaa pigmenttivärillä silmät ylhäältä ja alhaalta väri on kuitenkin pois lähtevää mallia onneksi. Olen ajatellut huulten täyteläistämistä ultra revanesse aineella onko sulla kokemusta aineesta? Tai voisitko suositella mulle jotain paikkaa minne kannattaisi mennä
  huulioperaatioon?

  VastaaPoista
 10. Pakkomielteinen hiustenvaalennus, kauhea kiire naimisiin. Kyllä tyhmempikin tajuaa että kaikki tämä koska jäljittelet Maisa Torppaa!

  VastaaPoista
 11. Kyllä kyllä.. Ja kerropas missä kohtaa Törppö oli muka menossa naimsiin? Eikös sen kohdussa ollut varattu kyltti tällä hetkellä, alttarilleko se meinasi siinä tilassa lyllertää? Pah!

  VastaaPoista
 12. Krhm... Kukas se Törppö olikaan?
  http://www.iltalehti.fi/viihde/2012080815932236_vi.shtml

  VastaaPoista
 13. Pahoittelut, ettei eräillä ole aikaa ja mielenkiintoa seurata ERÄITÄ julkisuuden henkilöitä päivittäin, ollakseni kaikesta tapahtuvasta jatkuvasti perillä. Toisin kuin sinä :) Tuohan täyttää jo jonkinlaisen stalkkausen piirteet! :)

  VastaaPoista
 14. Eikö teidänkin kannattaisi nyt kiireesti hankkia se vauva?

  VastaaPoista