perjantai 24. tammikuuta 2014

Arvatkaa mitä yhteistä ...

..On karkkilla ja kauneushoidolla?

Pääsin eilen siis paljon kaipaamalleni arjesta irtautumis"reissulle"kauneuskeskus Heavenly Nailsissa.
Hoito itsessään on ihan uusi juttu ja tällä hetkellä sitä toteuttaa ainoastaan HeavenlyNails . Kyseessä oli siis KARAMELLIkuorinta/- hieronta. 
Saavuin siis paikalle kuten kaikki meistä suomalaisista tällä säällä saapuvat; nokka punaisena kylmästä ilmasta ja puuskuttaen, sormet umpijäässä! 
En osannut odottaakaan työpäiväni päätteelle mitään niin rentouttavaa, kuin mitä hetken kuluttua sain kokea. Kapaloitu akka :D

Niin hauskalta kuin kuulostakin, täysin luonnonmukaisista karkkiaineksista sekoitetaan hoitava ja kuoriva seos, joka sitten hierotaan ihoon ammattilaisen ottein. Itse sain vain makoilla ja nauttia varmaotteisesta "rapsuttelusta" :D 
Hoito muuttui itsessään vieläkin paremmaksi, kun kuorinnan jälkeen mut kapaloitiin useisiin lämpöpeitteisiin, viltteihin, lämpimiin pyyhkeisiin ja saunapussiin. 
Fiilis on aika makea (kirjaimellisesti) kun karamellivoiteella marinoituna sain makoilla lämpimissä kapaloissa ja oikein tuntea miten lämpö ja karamelli vaikuttivat ihoon. 
Jossakin kohtaa makoiluani olin aivan varma että makuualustani leijui hattarapilvien päällä ja olin unenomaisessa, lämpimässä karkkimaailmassa. 
Voin sanoa että sille pöydälle jäi stressi, kylmä ja väsymys! 
Pian mut heräteltiinkin kepeästi kohmelostani ja aamutakin sekä tossujen kanssa sipsuttelin kynttilöin koristeltuun, lämpimään valosuihkuun jossa karamellikuorinta pestään iholta pois. 
Sitten tossut ja kylpytakki päälle ja kuivattelemaan! 
Iho tuntui silkin sileältä ja pohdiskelinkin ääneen, että lähtiköhän multa nyt kerralla sitten lähes 24 vuoden kuonat ja kuolleet ihosolut kropasta? Väittäisin näin! 
Mieheni kehaisi tämän jälkeen heti tavatessamme (täpötäydessä citymarketissa kassajonojen keskellä) että onpas vaimo nyt niin hyvällä tuulella ja rennon oloinen! 
Niinpä :) Tunnin kestänyt karkkihoito todellakin teki tehtävänsä !Suosittelen että irtaudutte arjesta tunniksi ja otatte aikaa itsellenne. Heavenlynails tarjoaa kyseisen hoidon nyt lanseerauksen kunniaksi omilla sivuillaan hintaan 68€.
Edun voi lunastaa mm. Heavenlyn facebook sivuilta;Täydellinen lahja miehelle tai naiselle ! :)


2 kommenttia:

  1. Sanot vastustavasi eläinkokeita.Mites toi huulien täyttäminen.Montako eläintä joutuu kärsimään niiden myrkkyjen takia millä ne testataan,että nämä pinnalliset bimbot saavat buustausta itsetunnolleen.Olet todella tekopyhä!

    VastaaPoista
  2. Itse olen aikanaan huollattanut ripset kyseisessä liikkeessä ja fiilis liikkeestä on todella positiivinen.-TanjaP

    VastaaPoista