torstai 24. huhtikuuta 2014

Kesäloma part-One / Pääsiäinen


Teki hyvää päästä pois kaiken hälinän keskeltä kun lähdettiin meidän landelle rentoutumaanpääsiäiseksi. Ensi viikolla jatkuu normaalisti arkityöt, mikä lisääntyvän valonmäärän myötä tuntuu aina vain masentavammalta ajatukselta. Miksei normaalin toimistotyöläisen kesälomat voi olla kuin opettajien ja kestää koko kesää?
Miksi? Miksi? MIKSIIIIH?!


Arkien ohella mun kalenteri täyttyy kesällä mukavista keikoista (tulee olemaan melko kiireinen kesä), kun mut kiinnitettiin pariinkiin eri tapahtumaan juontajaksi. Toisessa prokkiksessa on mukana myös Amanda ja Suvi, eikä voi kuin todeta että saatiin paras duuni, mitä kesän ajaksi voi saada ! Ihan huippua olla toteuttamassa ravintola Namun kesäbileitä.
Niistä kuitenkin myöhemmin lisää.
Ensi viikolla kuvataan proggiksen mainosmateriaalit ja samalla meikäläinen yrittää vääntää läpi mun kauan työn alla olleet musakuviot.. Miten jotkut asiat ja deadlinet voi olla niin hankalia (kuten tämä mun musiikkini) että niissä vain kestää, kestää ja kestää??Kolme jaksoa jo takana viidakon tähtösiä., aika rientää.
Eilinen jakso oli mun mielestäni ratkiriemukasta seurattavaa, tehtävät olivat siinä mielessä kevyitä, että ne eivät vaatineet kovia psyykkisiä ponnisteluja vaikkakin fysiikka oli molemmissa koetuksella.
Moni on kysynyt, mistä on kyse tässä meikäläisen juoksemisessa josta ollaan jaksojen aikana ehditty puhumaan muutamaan otteeseen.
Multa on siis toisen puolen jalka leikattu sen verran mittavasti "lähi"menneisyydessä, että en valitettavasti edelleenkään pysty kuin hölkkäämään tällä hetkellä. Varsinkaan alamäkiin (jalan kordinaatio heikkoa) Mikä on siis itselleni ihan kelpo nopeus, mutta kisa tilanteissa aivan järjetön haaste ! :D


Ja kas näin.. 

MITÄ


Meni hermot ja sen kyllä huomaa.. Ei mikään voita, tätä tunnelmaa-aa !


VT-ohjelma on aiheuttanut teissä katsojissa mielettömiä "purkauksia", mikä on hyvä. Niin realityn kuuluukin tehdä, mutta toivoisin todella että katsojat ottaisivat ns. "silmän käteen" ja tarkastelisivat asioita vähän useammalta kannalta, kuin ekasta joka putkahtaa mieleen.
Ensinnäkin jokaisen kilpailijan kommentit ovat leikattuja,- niissä ei ilmene kuin yksi sopivaan (jopa täysin asiasta irralliseen) kohtaan liimattu/leikattu lause eikä mitään muuta.
Toisekseen mielipiteet/ välikommentit ovat vastauksia kysymyksiin.
Vaikka kyse on realitysta, on se kuitenkin ohjattu ja leikattu kuin mikä tahansa muukin sarja.

Omalta osaltani en ole pahoillani, etten tuntenut erästä 90-luvun kohujulkkista kun minulta kysyttiin, tunnenko hänet. En ole pahoillani etten monesta viidakon neitosesta kilpailun alussa välittänyt,- ei minulla pidä olla minkäänlaisia tunnesiteitä tuntemattomia kanssakilpailijoitani kohtaan.
En ole pahoillani naamastani, meikistäni, tai ulkonäöllisistä puutteistani,- en sattumalta jaksanut 40 asteisessa viidakossa meikata itseäni täydelle tällingille enkä varsinkaan ole pätkän vertaa kiinnostunut siitä, mitä minun hörökorvani teissä katsojissa herättää.
Ennen ohjelman alkua kävikin jo useassa mediassa selväksi, että kenelle tähtösistä on tehty kauneuskirurgisia operaatioita ja jos sen perusteella anonyymit (lukemastaan huolimatta) keksivät että meikäläisen pärstä on täynnä täytteitä, niin en voi kuin todeta että metsään meni. Ja lujaa :D

SE mikä sen sijaan todellakin lämmittää mieltä ja kiinnostaa, on TE ihanat lukijat jotka olette kommentoineet NIIN kauniisti tänne blogiin, laittaneet viestejä, päätyneet seuraamaan mua instagramiin.. Olette IHANIA, kiitos ! Ja iiiso sydän !

16 kommenttia:

 1. Olet upea ihminen Tia ja mun lempparini Viidakon tähtösissä! Olet kaikista tähtösistä aidoin ja parhaat mielipiteet omaava. Älä mietikkään mitä ihmiset sinusta sanovat,kateellisiahan he vaan ovat. Oot täys kymppi,aivan täydellinen persoona ja tosi kaunis. :) t. Anonyymi Tian fani

  VastaaPoista
 2. Miltä tuntuu olla tuollainen wannabe-julkkis, referenssinä että kesti BB:tä kolme päivää ja karkasi. Nyt uusi yritys uudessa ohjelmassa ja tämä säälittävä blogi. Opettele kirjoittamaan suomea.

  VastaaPoista
 3. Kyllä oot niin ihanan iloinen aina ja positiivinen tosi sydänmellinen ihminen josta kaikki tykkää..NOOT kato peilii obks sul raukalla ees ystäviä

  VastaaPoista
 4. Hei, aika harvoja sun pärstä ärsyttää, vaan sun asenne!? Tajuatko millaisen kuvan annat itsestäsi? Hävettää katsoa käytöstäsi. Muut on kilttejä ja edes yrittävät, sinä vain nakkelet niskojasi ja vittuilet. Kasva aikuiseksi pentu! Sinuna lähtisin julkisuudesta ja lujaa.. olet kuvottava koulukiusaaja tyyppinen, epävarma ja ärsyttävä. Hyi. Etkä edes mitenkään erikoisen näköinen. Jos kaikki muijat laittas vähän tukkaa lisää, vähän ripsiä lisää, vähän huulia lisää, puol kiloa pakkelia olisi tulos sama kuin sinä.

  VastaaPoista
 5. Minä vaan mietin sitä, että todella huono itsetuntoko tekee sen, että käyt jatkuvasti sotaa jotakuta tahoa vastaan vai mikä ihme on ongelma? Ja puhun myös ajasta ennen Viidakon Tähtösiä. Eikö asioista voisi sopia aikuismaisesti kahden kesken? Onko sulla aina tapana niin raskaasti tuomita kanssaeläjät ennen heihin tutustumista? Elämäsi on varmasti kivaa, mutta jotenkin sinusta hohkaa negatiivisuus, minkähän takia? Kaikesta huolimatta olet kaunis ja kai ihan ajattelevainen nainen, käytöksesi vaan sotii välillä sitä hyvää vastaan, mitä susta haluan uskoa! Et sä ole yhtään sen parempi tai pahempi muihin kilpailijoihisi verrattuna, joten toivon sinun nöyrtyvän kilpailun edetessä. :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on Viidakon Tähtösissä kyllä aika paha asenne...

  VastaaPoista
 7. en oo kattonut viidakon tähtösiä... mutta hei sä ihana oot aivan super kaunis ja vaikutat älyttömän mukavalta ! Älä välitä mitä sulle sanotaan oot täydellinen tollasena <3

  VastaaPoista
 8. viidakon tähtöset on ihan ehdoton ässä vaikka(tai osaksi siksi) jotkut ei aina ihan täysillä käykkään. gotta love it. ja multa taas palaa täällä kotisohvalla päreet enemmän jostain ylenpalttisesta miellyttämisenhalusta. jengi haluu kattoo telkkaristakin vissiin jotain perseennuolentaa, jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai joidenkin käymätilat esitetään sekä leikataan niin huvittavasti että käymisen laatu on kyseenalaista? Juurikin näin. Tämä on viihde-ohjelma! :)

   Poista
 9. No älkää edes yrittäkö sanoa mitään positiivista ton muijan asenteesta. Ulkonäköön en puutu, se olisi epäkorrektia. Mutta tuo asenne! Hei, voisitko mitenkään opetella muuttamaan sitä.. Tällä hetkellä, ikävä sanoa, olet sietämättömän ärsyttävä, säälittävän itsevarma (ilman takeita siitä, että oikeasti mitään osaisit) ja täysin kettumainen muija muutenki! Kjäk!

  VastaaPoista
 10. Tia ei kyllä ole sitä mitä julkisuudesta saa käsityksen. Itse olen muutamaan otteeseen ollut Tian kanssa tekemisissä niin mielestäni hän on upea ja hieno ihminen:)

  VastaaPoista
 11. Te jotka haukutte Tian asennetta, onko kertaakaan tullut pieneen mieleen, että se saattaisi olla ihan tietoinen valinta? Ja että se persoona joka julkisuudessa esiintyy on roolihahmo. Tältä naiselta selkeästi löytyy älyä brändätä itsensä kiinnostavalla/keskustelua herättävällä tavalla, ja siten erottua muista höpöhöpö-julkkiksista. Ilkeily ja vittuilu TV:ssä muille turhakkeille on minusta tehty taidokkaasti ja sitä on viihdyttävää seurata. Hyvä Tia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään pöllömpi teoria. . . ;D Kiitos Elli tsempeistä, lämmittää paljon ! <3

   Poista
  2. Tietenkin se on rooli. Tosin en usko olevan sen täysin sitä, mutta turha tässä nyt leikkiä sen enempää keittiöpsykologia. Ongelma on vain se, että nokkeluus ja vittuilu ei toimi irl eikä mediakikkana. Suomalaiset eivät tykkää ilkimyksistä. Rohkenen väittää, että tälle ihmiselle tekisi todella hyvää valita väkisin nimenomaan toisenlainen rooli, koska siitä voisi jäädä muutenkin jotain käteen.

   Tiassa on jotain samaa kuin itsessäni, eikä se ole kyllä hyvä asia. :P No, avaapa taas vähän omia silmiä lisää.

   Poista