perjantai 21. toukokuuta 2010

*~Ihana Aurinko!~*


Kesä ja kärpäset.!


Hormonit hyrrää ja maailma on taas parempi paikka olla ja elää. Jostain kumman syystä terassi ei vain aina oikein tunnu kutsuvan puoleensa.
 
Hyvänä arjenviettotapana voin suositella kuluneen viikon puuhiani, auringonottoa, puistoretkiä hyvässä seurassa, grillailua isolla kaveriporukalla ja ehdottomasti koirat kainaloon, suunnaksi Helsingin Seurasaari! Siinä saa niin omistajan että koissujenkin mieli levätä, kun pääsee kahlailemaan kylmään meriveteen ja samoilemaan pitkin kallioita, puistoalueita ja metsiköitä. Ja koko ihanuuden kruunaa sen hyvän seuran lisäksi jätski. Nam!
 
Tällaiset lähes 30 asteen helteet on meillä sen verran harvinaisia, että onhan näistä otettava kaikki ilo irti. Ja Helsinki on, ihmeellistä kyllä, mahtava paikka olla ja elää ulkoilukeleillä. Eli rohkeasti siis katselemaan ja kiertelemään.


Vaikka useimmiten tuntuu että Suomessa pukeudutaan ihan liian vaatimattomasti, niin kyllä näin kesäisin huomaa, että meilläkin osataan! Nykypäivän muoti antaa niin paljon mahdollisuuksia aivan uudenlaisiin kujeisiin ulkonäön saralla että oksat pois! Eli hienoa naiset ja miehet, meillähän on varsinaisia kaunottaria ja komistuksia liikkeellä! Ja silmä lepää.. ;)


Ihanana uutuutena tietty EdHardy-vaikuitteinen pukeutuminen ja rennot joggin-asut, nyt siis kaikille omat netistä.!  Jos on kiireinen eikä ole aikaa meikkailla, suuret aurinkolasit, kunnon suihkurusketus ja hiustenpidennykset pelastavat varmasti monet naiset. Hiukset seksikkäälle nutturalle, pokat päähän, jotain kevyttä ja kivaa päälle. 

Ulos ja lenkille, hikoilemaan oikein kunnolla, nyt kun säätkin sen sallivat. Myöhemmin lisää ulkoilmaliikkumisesta Vantaan ihanissa olosuhteissa. :)

Seksikästä kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti