torstai 27. toukokuuta 2010

Ne turhat, lääkkeiden ja alkoholin turruttamat julkisuuden henkilöt;

Noniin, näinhän siinä taas kävi, ihan harmiton kaverien keskeinen pilailu ja väsy väsy käkättäminen purkautuikin (tottakai) ihan järjettömän laajaksi loan heitoksi.
Mistäköhän se mahtoi alkaa...
Madventures, Ats, Tukiainen, Tukiainen kertaa 2, Missi Elina, Maria Show,...
KALINAINEN!!
Haaa.
Nuori neiti Kalinainen jonka elämää olisi niin mielenkiintoista seurata päivittäin niin Seiskan, Hymyn, kuin jopa päivälehtien sivuilta Vähintään sen kerran kuukaudessa mitä tämä tapaus lehteen pääsee.
Ja nyt ei ollut pointtina mussukat se määrä, vaan julkisuuden laatu!
Milloin viimeksi, joku on voinut vilpittömästi kiekaista hep, kun on kysytty, mitä hyvää tämä ihminen on tehnyt, ja (kenen hyväksi), lukuun ottamatta Kalinaisen itsensä kommentoimaa sentti huuto tyyppista jupakkaa jossa Kalinainen oli jonkun vähemmän tunnetun ja mitä ilmeisemmin suuremman Äö luokan omaavan tyttösen kanssa lupautunut ihan seuralaiseksi pikku palkkiosta.
Lopputuloshan oli kuitenkin, Hell No.
Luvataan, eikä lähdetä.
No, eipä kaiveta tästä enempää, koska en henk. kohtaisesti itse usko kyseisen jupakan kääntyneen vasempaan tai oikeaan kenenkään muun kuin Hennan oman hyödyn puoleen.
Hyväntekeväisyyttä Maajussille Morsian tyyliin, eli ei muuta kuin lihat tiskiin ja teurastamaan.

Joka tapauksessa, jotain hölistiin Karin kanssa asioista jotka jollakin etäisellä tavalla toi mieleen Tukiaisen kuuluisan malaria episodin (voisko sen aiheen jauhamisen jo lopettaa, osaan tarinan ulkoa kohta!), jonka seurauksena Tukiainen väittää joutuneensa henkien ja demonien hyökkäyksien kohteeksi.
Niinkuin meikäläisen uusi antikristus Maria, niin minäkin, kyseenalaistan, miten ihmeessä kukaan kuukausien letkuissa makaamisen, kuumeilun, lääkityksen ja koomailun jälkeen voi puolustella näkyjään "ihan oikeiksi" hengiksi, jotka on ottanut a) ihmis muodon b) Tukiaista rivelesitä kiinni ja kunnolla, c) mikä tärkeintä, kähminyt Johannan hirveällä vaivalla kokoon kyhäämää ja liimaamaa Hellokittykristallitarrateippiglitter NOKIALAISTAKIN!

?
Joku tässä mun mielestä mättää.

No, mitäpä siitä, siirrytään ihan oikeaan fyysiseen todisteeseen, elävään luontokappaleeseen, lajinsa edustajista AINOANA kuivalla maalla selvinneeseen, simsalabim!, Kalinaiseen.
Olishan se nyt pitänyt tajuta jo vähemmästäkin.
Pikkasen residenssi liiba laabaa, viiden sadan euron vuokraa, miehiä alivuokralaisina, ja tuoreita liljoja joka iiiiikinen ihana päivä!
On yhtä kuin = Tukiainen, = Seitsemänpäivää,= "Haluaisitko sinä olla Tukiaisten kämppis?" ON YHTÄ KUIN, Henna Kalinainen.
Hävisin meinaan kympin, löin vetoa että Halme tai Henry Saari olisi päättänyt elää Suomen ainoassa akvaariossa jossa täytetyt merilehmät sekä valaat eivät vettä kaipaa, kuin ainoastaan korkeintaan kolme kertaa vuorokaudessa pakollisten nuppi nappien, tunnetummin masennus,-ahdistus, mieliala,- uni lääkkeiden alas valuttamiseen.
Mutta ei.
Henna ehti ensin.
Toivottavasti Henna raukka nyt ei mene vuokra emännän mukana huutelemaan residenssiä pitkin poikin kyliä.
On se nyt jo noloa tyttö raukalle, joka ei voi vedota mihinkään muuhun kuin omaan tyhmyyteensä.
Residenssi EI ole mikään hemmetin rivitalo kolmio, jossa Dennis Rodman pituuksilla justjajust näkee ehkä lätäkön verran vettä, ja jossa nyt vaan sattuu olemaan pirtti kalustettu lasitettu parveke( kyllä, kuulit oikein. Pirtti kalustettu), 80-luvulla viimeisen kerran entisöity lattia lämmitys, ja mökki tietty ylämäessä.
Siitäkään ei suuremmin hyötyjä ole ollut, koska talon avainten haltija ei ainakaan huomattavia kilojansa ole kuin korkeintaan kantanut ylpeänä siihen pirun ylämäkeen. Fat burnista ei sitten tietoakaan.

Henna Kalinainen, vastaa tähän yksinkertaiseen, ehkä omasta mielestäsi kovinkin typerään ja niin itsestään selvään kysymykseen: Mikä helvetti saa 18 vuotiaan tytön tunkemaan itsensä täyteen silikonia, muovaamaan turpavärkkiänsä samalla kamalla eri kulmista, kuuluttamaan julkisuuteen nussineensa (nimenomaan VAIN nussineensa) jotain hemmetin futaria, sen jälkeen vielä kirjoittamaan blogia, jossa ihannoidaan näennäisesti bulimikkoja ja anorektikkoja?
Kaiken hyvän lisäksi menit vielä melkein patentoimaan koko bulimian itsellesi ja Suomen kansalle, lupaillen että menetät VARMASTI kiloja näillä keinoilla.

Arvaapa Henna mitä?
Kukaan ei huomaa yhdenkään kilon kadonneen minnekään, korkeintaan liikkuneen poskiin, koska puhe on viime aikoina alkanut kuulostamaan hippasen heikon puoleiselta.
Ei, sekään ei auta mitään että yrität vyöttää vatsa makkarat tissien lisukkeeksi niinkuin Maria showssa olit pyrkinyt tekemään (vaikka asusta tietenkin saa syyttää vain ja ainoastaan kuvaustiimiä), koska tissien tarkoitus ei vielä 2000-luvullakaan ole tarkoitus korvata puuttuvaa älyä!

Vinkki terveempään elämään; Sisäistä, ymmärrä, ja käsitä, ettei naisen kuulu näyttää Tukiaiselta kun ollaan niukin naukin 30 vuotiaita, ja Johanna tietää sen itsekin haukuttuaan itseään rumaksi läskiksi.
Ihon ei kuulu olla siinä kunnossa, hiuksia pitäisi OIKEASTI olla kolmas osa enemmän, ja se ylipaino....

Ja painoisia ihmisiähän meillä on vaikka mihinkä lähtöön.
On kapeaa, kurvikasta, tissejä ja tissittömiä, itse kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen ryhmään, enkä vastusta silikoneja, mutta haloo. Sanoo kai sen terve järkikin ettei niitä lätkiä kuulu ompeluttaa itseensä kun ei ole vielä ammattiakaan taskussa.
Henna tosin on valinnut urakseen jo kyseiset tissit.
Missä on tämän neidin itse kunnioitus?!

Älä tule vaatimaan muilta kunnioitusta ja ymmärrystä siitä että olet väärin käsitetty nuori nainen jolla on järkeä päässä ja jotain tarjottavaa Suomen kansalle lukuunottamatta roikkuvia rintoja, jos et osaa kokonaiseen puoleen vuoteen päästää turvastasi yhden yhtä fiksua lausetta, joka ei liittyisi Minäminäminäminään.

Ei tästä tällä kertaa enempää, vaikka jauhettavaa riittäisi Raamatun uudelleen kirjoittamiseen asti.
Vituttaa että mäkin menin kuvittelemaan että Tukiaisella on järkeä päässä, ja toitotin sitä moneen suuntaan niin varmana itsestäni, mutta voi helvetti!
Henkiä ja demoneja in my fucking ass!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti