maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ihana Festari ( tai jäätelö) kesä !!

        Ihana Festarikesä !


Noniin, viime kerrasta ja kirjoituksesta onkin pikku hetki, anteeksi siitä, mutta tässä on taas käynyt niin vipinää ettei meinaa itsekään pysyä enää missään oikein mukana... Kesän alussa alkoi uusi prokkis, kiertelen pitkin Suomen suvea vkonloput torstaista aina jopa maanantaihin asti pitkin poikin festareita, eli festari myynti ja promo taas tulossa varsin tutuksi jutuksi :)


Syksyllä alkanee sitten erittäin ison lafkan kanssa juonto hommia pikkujoulujen ajaksi, joten itsellä menee tässä mahdollisesti aika todella reipaasti hiustenpidennyksiä, kynsiä, ja (pian) ripsiä väsäillessä muun osan aikaa, kun kesä hellittää. Jopa loppuvuodeksi taitaa olla hommaa, koska jos kaikki nyt menee hyvin, niin syyskuussa starttaa myös kuukauden kestävä markkinakausi, jonne siis lähdetään reppu selässä koko kuuksi hommiin!
Tällä hetkellä ei oikeastaan riittäisi edes aika ylimääräisille hommille, mitä nyt asiakkaita voisi ehkä olla muutamat lisää, mutta kun tavaran tilauskin ollut jäissä nyt kuukauden ajan, niin parempi ettei pidennys pyyntöjä ole tullutkaan!

Mitä nyt sitten miehiin tulee, niin nämä asiat ovat vielä enemmän nyt jäässä kuin hiuspidennys asiakkaat, tällä rintamalla ei sitten yhtään mitään!
Saattaa hyvinkin johtua siitä että taso on noussut aika roimasti edellisistä, ja minä hölmö kun en koskaan tunnu päästävän eksistäni irti, niissä roikutaan hamaan hautaan asti, kunnes jotain "parempaa" tulee vastaan :)
Kyllä se pitäisi varmaan tähän päivään mennessä jo tietää että kerran rikottua kun ei oikein saa korjattua, ja itse ei jaksaisi olla ainoa joka yrittää toisen eteen tehdä asioita uudestaan ja uudestaan, niin miksi sitä ei sitten vaan siirry suosiolla uusille apajille?
Varmaan tämän kiireen takia, tällä hetkellä, katsotaan mihin rakoon sitä saisi muka järkättyä ihastumisen tunteen, on meinaan kalenteri pikkasen täysi tällä kohtaa! :D


Tänä aamuna tultiin Rovaniemen SimeRockista pois, oli sellainen kevyt 4 päivän keikka, joka meni kyllä aivan nappiin ! Pitää sanoa kaikille jotka tätä koskaan lukevat; Menkää Rovaniemelle, menkää Sime Rock, iin ! Suuret kiitokset itse Simelle joka homman on järkkäillyt kasaan, toivottavasti nähdään siellä taas ensi vuonna !
Tia Kiuru tykkää ---> Sime Rock
;)
Nyt vaan väsyttää ihan vietävästi! Rusketusta on tarttunut, kun ulkona istuskelee puolet viikosta, mutta hyväähän tää vaan tekee, eikös? :) 


Tälle viikolle olisi suunnitelmissa suuria juttuja, pitäisi tilata uutta tukkaa, laittaa oma letti kesäkuntoon, käydä vihdoin ja viimein ratsastamassa Muijalan Prerya tallilla ihanaa Simonia, sekä tottakai pitkästä aikaa viettää laatu aikaa parhaan ystävän Jyrkin kanssa.
Meillä on ollut molemmilla nyt näkemiset ensimmäistä kertaa ikinä niin kortilla, että Jyrki soitti´torstai iltana ja ilmoitti että tällä viikolla aikoo ihan omistaa mulle aikaansa, ihanaa <3 Tällaisia puheluita on niin mahtava saada välillä, ja voin kertoa että tuon miehen paikkaa ei kukaan tästä sydämestä vie! Odotan jo niin innolla että päästään vähän tuulettamaan aivojamme toisillemme, on tässä niin paljon sattunut ja tapahtunut ! 
Huh huh! Johan tuli pitkä blogi, nyt puhelin käyttäytyminen kunniaan, tämä neiti painuu soittamaan muutamalle neitokaiselle hyvän yön toivotukset ja pika kälättämiset, sitten olisikin tarkoitus painua pehkuihin, että huomenna saa kaikenlaiset hommelit hoidettua :)


Ihanan Romanttista kesää !! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti