torstai 22. heinäkuuta 2010

Kiireinen työviikko ja Asioiden hoitelua/ Blondaus~part. 1

Kiireinen työviikko, huh huh !
Maanantaina siis päästiin Lapin kauneudesta kotiin, ja siitä lähtien onkin ollut vintti aivan sekaisin, olo on kuin olisi tullut eri aikavyöhykkeeltä!
Tosin kyllähän matkaaminen ja 13 tunnin työpäivät sen aiheuttavatkin, helposti menee meno liian kiireiseksi ja pian sitä ei sitten enää pysy pää mukana menossa :D 


Muutama viikko sitten tosiaan kadotin lompakkoni, jossa olikin ihan huomattava summa käteistä rahaa sisällä, siitä lähtien on ollut niin pankki asiat, kuin kaikki muutkin aivan sekaisin.
Tänään sain vihdosta viimein ajokortin (mopo) ja passin hankittua, uusi pankki korttikin odottaa korkkaamistaan, joten aletaan taas pääsemään normaalin elorytmiin.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ( Tia Kiuru )

 Maanantai ilta meni asiakkaan pidennyksiä väsäillessä, tiistai puhtaasti shoppaillessa! 
Mukaan tarttuikin monenmoista hius härpäkettä, uusia saksia, värejä, hiusnauhaa, jne jne, myös eteiseen tuli hankittua uusi matto ja asiakkaille ihana rahi jonka päällä möllötellä kun väsäilen tukkaa päähän :)
Tottakai sitä tuli tyhmyyksiäkin hankittua, kuten uusia vaatteita, jne, mutta välillä saa vähän tuhlailla!
Etenkin kun mukana on maailman paras shoppailu kaveri Jyrki, jonka kanssa tuli bongattua lenkkarit syksyä varten, ja valitettavasti ihan älyttömän upea Guessin toppi, jokakin oli viimeinen laatuaan, ja kokoa xl, joten täytynee odotella että vastaan kävelee uusi samanlainen :)


Kesä on ihan ihme aikaa, aina tulee älytön tarve uudistella lookkiaan ja vaikka olen omasta mielestäni yrittänyt olla tooodella käytännöllinen ja kaivella kaappeja käyttäen kaikkea JO omistamaani, aina sitä tulee vaan silti hankittua jotain.
Vaattellisesti tuhlailulta on onneksi vältytty, mutta mietitäänpä tätä kesää ...
-Kielilävistys
- Napa lävistys
- Uusi tatuointi, 
- Mieletön määrä uusia koruja
- Uudet hiukset, ( kuvaa myöhemmin, yllä entiset blondi hiukset jotka olivat tammikuussa 2010)
 jne jne jne.. list goes on!


Mitä pidemmälle päästään tätä kesää, sitä enemmän on alkanut tekemään mieli pitää vähän lomaa, matka  Porin Yyteriin ja Viron Pärnuun on jo toteutusta vaille valmiiksi suunniteltuja, puhumattakaan suunnittelemattomista reissuista!
Onneksi kesä on hittibiisien aikaa, joten työmatkoilla autossa kun renkuttaa Kymppilinjan ja Mariskan -Minä biisiä, ei voi kuin hymyillä ja isosti! :)
Sellainen toki saa hormonit hyrräämään, ja kesäromanssikin olisi niiin tervetullut, mutta millä ajalla? =/
Täytyy vaan toivoa ja luottaa että syksymmällä ehtisi Helsingin yö elämään useammin ja sieltä löytyisi oikeasti itseään kiinnostavia miehiä, ei niitä joihin on vaan jostain syystä tyytynyt ilman aitoja perusteluja tykkäämisestä ja ihastuksesta. Itse kun tunnun ihastuvan ainoastaan miehiin, joista muutkin ääneen ihmettelevät; "Miksi just tuo?" 
Noh, kun tää elämä tästä tasoittuu, on varmaan enemmän aikaa miehille ja ystävillekin.
Ja ystävät; Voi rähmä että on morkkis kun en ole tarpeeksi ehtinyt soitella / panostaa! Älkää nyt kaikki kaikotko :D <3

( Lapin aamuyö, WAU ! ) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti