perjantai 7. tammikuuta 2011

Super Year 2011 !!

Jouluaatto kotona with my brother
Pikaiset kuulumiset täältä Vantaalta, hola!
Vuosi vaihtui, joten tervetuloa kaikille vuoden 2011 huimaan menoon!

Kyllä, tästä tehdään tähänastisen elämän paras vuosi, vaikka alku onkin ollut kankea ja tämä neiti sairastellut muutaman päivän poskiontelotulehdusta. Argh. Vielä se elämä voittaa. Kyllä kyllä.

Joulu oli liikuttavan ihana koko perheen kesken, uusivuosi meni aivan kamalassa kanuunassa entisen suuren rakkauden seurassa. Krapula oli aivan kamala, mutta neitien kanssa päädyimme silti tanssahtelemaan Hotelli Vantaaseen mukavan tyttöjenillan merkeissä, kiitos leidit siitä!
Mutta mitä uutta? 

No, joulukuussahan sain niin sanotun "Rumble around my lip lift" projektin "päätökseen", eli ohessapa kuvaa siitä miltä turpavärkki näyttää nykyään. Tosin, edelleen pakkelin avulla. Joten tämä neitohan suunnistelee jälleen Jylhän-klinikalle korjailemaan ulkomuotoa vielä yhdellä piikillisellä Teosyal Kiss´ia.  Sinne kaikki muutkin itseään kiduttamaan osaavan ja huolehtivan henkilökunnan hoiviin ;)

Todellisuudessahan huulet eivät ole ihan noin turvonneet, tämä kuva on otettu turvotusaikana eli päivää/ kahta huulten täytön jälkeen. Kuvassa kuitenkin sellainen tulos, johon itse pyrin. 

Vieläkö jengi muistaa "Virus on tourin" sika makean videon "What did you put in my drink"-biisin? Sekä video että biisi kuunneltavissa ja arvosteltavissa Findancen-sivuilla, joten jokainen käy nyt antelemassa plussaa, kommenttia, liittyy naamakirja-yhteisöön ja tulee Virusin keikoille kun lavarundi herralla alkaa! Dance Dance ! ;) <3

Findance.com - Arvostele Virus on Tourin video !


Tässä kuussa alkaa sitten joulukilojen sulattelu.  Miinus muutama kilo täytyy saada pois ennen kuvauksia itse mahtavan herra T. Rosengrenin kanssa ja voin kertoa, että mitä pidemmälle olen kuvauksia päässäni suunnitellut, sitä hienompaa matskua alkaa päähän kertyä! Luvassa siis uskomattoman seksikästä menoa.

Alkuvuoden tulisi tuoda myös mukanaan yhteistyökuvaukset erään, hyvinkin pian mediaan ponnahtavan, kaunottaren kanssa. Meidät tullaan näkemään ainakin seuraavassa American car Showssa jälleen työkuvioiden parissa.  Luvassa kalenterikuvaukset ja ensi viikolla virallisen kilpailukuvan julkaisu. . Mihin? Kuka tietää ? Siitä lisää pian! :)

Päivän hyvä työ tehty jo heti aamusta. Pääsin luotsaamaan omaa tylleröäni eteenpäin työkuvioissa, joten nyt on oikeasti hyvä fiilis aloittaa päivä! :) Kaikesta saatte kuulla myöhemmin lisää, pahoittelut hitaasta bloggailusta, mutta kun mikään ei tunnu tapahtuvan sillä kellonlyömällä kuin pitäisi, on tämä niin häslinkiä ollut.

Sen voinen kuitenkin sanoa, että itseni suunnalta teille muillekin tulee seuraamisen arvoinen ja upea vuosi 2011, joten keep up with me ! Tiedän että teitä lukijoita riittää vaikka hiljaisia tunnutte olevan kommenttien osalta, viime kuussa hieman rimaa hipoen melkein 500, sitä edellisellä 750! Wow ! Khitooossh!

Nyt, laittamaan hiustenpidennykset uuteen kuosiin kuvauksia varten, illaksi töihin, yöllä tällä neidillä luvassa treffit . . . maailman oudoimmat sellaiset ! =D Wish me luck..

Ja hei, yksi juttu. . . kun nyt ollaan jo vuoden 2011 puolella, voidaan oikeasti alkaa odottamaan Pacifiqueta ja Laserpointtia ! VIHDOINKIN!  Ja milloinkas se Armin taas tulee Suomeen? Osaako kukaan kertoa? Siellä nähdään !!


Pusipusi murut, energisesti kohti kevättä! <3 Love, Tia K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti