keskiviikko 11. toukokuuta 2011

"En kommentoi, too much to ask?"

7 päivää-lehti, todella mielenkiintoinen alue netin kiehtovaa maailmaa. Sinne klikkaus ja edessä on Suomen viihdemaailman viimeisimmät  tapahtumat ja kuulumiset. Mitä Tuksu  on touhunnut, kuka viihdealan seniori-konkari on jälleen ajanut promillet huivissa, missä oli Hunksit ja mitä Martina tällä kertaa teki Eskon pään menoksi. Oikeastaan sivusto on turmeltunut muistakin syistä kuin kansan rakastamasta juoruilusta.
Mutta se ei oikeastaan edes ole lehden omaa syytä. Katsokaas, Suomessa viihdemaailman ihmisellä ei juuri ole painoarvoa.

Jenkeissä ja jopa naapurimaassamme Ruotsissa on kuitenkin toisin, pienestä esiin ponnahtanut saattaa saada hyviä työtarjouksia, kampanjoita ja yhteistyösopimuksia reilulla pelillä. Pidetään panssari puhtaana ja homma rullaa siististi, kaikki hyötyvät. Ei ole skumpansekaisia polttarijärjestelyjä joissa toimittaja raahaa povipommin vessaan  ja julkaisee oksennuksiaan örveltävän julkkiksen paljastuksia entisistä miehistään, taikka tulevista. Ei myöskään entisen avioparin avoimesti lauottuja, kännisiä sepityksiä ja tilityksiä toisistaan. Ei viime yön perhedraamaa ja videokuvaa Fiskarsin veitsestä jolla Juntti yritti itsesuojelun merkeissä puukottaa Hannaa.
Paremmaksi ei toki pistä kyllä muutkaan Suomen juorulehdet. Nyt faktat Tian analysaattoriin, niin tutkitaan juttua syvemmin.

Klick! Voisiko olla että Suomessa on keksitty aivan omanlaisensa, uniikki keino tehdä viihdettä? Tiedetystihän meillä ei täällä ole paparazzi-kulttuuria, joka on kyllä harmi. Fakta on toisaalta myös sekin, että ketä kiinnostaisikaan seurata lehdestä kuvasarjaa, jossa povipommi könyää kännissä Mcdonaldsiin, Veijonen konttaa kantakapakasta kotiin tuhannen turpeissaan matkalla, joka on yhden porttikongin verran?

Olisihan se nyt aika huonoa viihdettä, katsella kuinka suomalainen julkisuuden henkilö etsii Prismasta oikeanlaisia korppujauhoja ja samalla vielä tuhlata asian toteamiseen kalliita paparazzi-resursseja. Laitetaan julkkikset tekemään juuri näitä juttuja, otetaan pieni kuvausryhmä ja simsalabim, tässä meillä on RealityTV:tä!

Aika heikkoa kamaa... Ehkä onkin ihan hyvä juttu ettei paparazzi-kulttuuri ole rantautunut myös meille.
Nämä ihmisethän kertovat (kännissä, krapulassa, aineissa?) kaiken, ei ole niin suurta kansankiinnostusta että ketään pitää kytätä kotiovella ja juosta mikki heiluen perään lausunnon toivossa. Onko suomalainen julkkis vaan niin pirun tyhmä, ettei osaa käyttää käänteispsykologiaa mediaan ja "faneihin", vai onko alkoholi ja ilmaiset risteilyt turmelleet ihmismielen koiran tasolle? "Juujuu, anna se skumppapullo ja ne pari drinkkilippua tohon laivan baariin, niin mä kerron sulle tunnin päästä ihan kaiken!": Ja pian pikkujulkkiksen häntä heiluu. Toimttaja kiskaisee kännit ja eikun perään. "No kerroppas nyt Juntti,  vieläksh te palaatte Hannan kanssha yhteenh?" *hiks* "Joo ei *hik* paskanneta eesh samaan tuulen shuuntaan, mut tshägäl sä kyl voit *hik* tulla seuraa ku me bylsitään tos laivan hissish.."*hik*

Tarvitseeko tähän nyt sanoa edes mitään? Harvassa toisaalta ovat nämä leidit, voittavat kisoja, eivät puhu eivät pukahda. . . näyttävät vaan niin pirun näteiltä ja kikattavat paikallaan. Ei, nyt ei ole kyse mykistä Miss Suomista.

Tässä meille ensiluokkainen taidonnäyte osaavasta mediakäyttäytymisestä!

Anya Nikonovaa ei ainakaan voi turhan höveliksi juoruilijaksi kehua, mutta eipä voi juuri muustakaan.
Terveiset Anyalle, pidä ulkonäöstäsi huoli, muita avuja sinulla ei tässä maailmassa vaikuta edellisen perusteella oikein olevankaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti