maanantai 9. toukokuuta 2011

~.~ *Kaksi härkäpäätä* ~.~

Aikamoinen kuukausi taas takana!
Ensimmäinen perinteinen pääsiäiskokko
Ukon kanssa vetästiin pikaloma Pohjanmaalla pienen erämökkeilyn ja patikoinnin merkeissä. Pääasiäinen oli ihan mielettömän hieno sääolosuhteiltaan, joten johan sitä kelpasi olla luonnossa karhujen keskellä. . . :D Tekee ihan poikaa jokaiselle kaupunkisnobille aina välillä saada ravistelua sähköttömässä, sisävessattomassa erämaamökissä keskellä ei mitään. Eipä ollut meikkipussia paljon ikävä ei!

Automatka
Kotimatka taittui isännän kannalta aika pitkästi ja raskaasti, Siilinjärven kautta ajettiin takaisin kotiin, mukana tämän nartun kevätkiimaa helpottava frettipentu Asser a.k.a Xacara. Pojalla nyt ikää 10 viikkoa, joten ollaan hetki oltu jo kotimaisemissa ihan rauhassa tutustumassa toisiimme ja uuteen kotiin. 
Team Alexandria eli meidän perheen koirat ei oikein vieläkään osaa päättää kuinka uuteen tulokkaaseen tulisi suhtautua, pojalla kun on tapana käydä närppimässä koirien varpaita aika ärhäköillä puraisuilla.. Xandria ainakin vahtii Asserin häkin edustalla suupielet kuolaa valuen, joten josko se kertoo lämpimistä väleistä riittävästi? Eli ei, meillä ei ainakaan vielä koirat ja fretti ole keskenään samoissa tiloissa valvomatta.

Väsynyt kotimatkalainen. :)
Asserin kanssa meni ekat viikot aika sutjakkaasti, ei tätä oikein ole tajunnut.
Tietty kiintymys ja rakkaus poikaa kohti itsellä heräili melkein kun poikaa ekan kerran paijailin poskilta matkalla uuteen kotiin. Raukka oli monen tunni ajosta ja kopassaolosta aivan poikki, mutta ihme kyllä, ensimmäinen yö meni todella vähillä itkuilla. Molemmat oltiin niin poikki yöllä kun saavuttiin kotiin että tuore mami heitti yöhäkin kasaan, pehmusti pedin pojalle ja laittoi vedet sekä sapuskat paikoilleen. Ja nukkumaan!
Uudessa kodissa Asser hyvin nopeasti ilmoitti kipeillä purasuilla ja kynsimisillä, että hänen tutustumisrauhaansa ei sovi häiritä, joten otettiin pojan ja kumihanskan kanssa heti ensimmäisinä päivinä yhteen. Taisteluvammoja tuoreella äidillä oli sormet täynnä! Mutta loppuihan se hyvin äkkiä. Reipas poika on nyt jo ihan mamman perään, seuraa jaloissa, kävin sitten vaikka vain vessassa, -leikkii, kujeilee, nauraa ja käkättää koko ajan. Pusujakin Asser alkoi viikko sitten jakaa äidille, kun katselin sängyssä elokuvaa ja poika tuli syliin telmimään. Aivan mieletön tapaus <3 
Hoitokassissa odottaa uudet valjaat, jos tänään päästäis Espoon puistomaisemiin kokeilemaan raittiissa ilmassa telmimistä. Vähän kyllä jännittää, on meinaan kerrankin tämä härkäpää löytänyt itseään temperamenttisemman ja itsepäisemmän otuksen saman katon alle!

Viime viikonloppu sitten taas sujui jännittävästi, meille tuli Petskun kanssa kuukausipäivä, joten herra veikin mut syömään Base-ravintolaan aivan mielettömän hyvää poroa. NAM! Oli kyllä ravintolan laskukin sen mukainen, että sopi maistuakin hyvältä. Illalla kotona odotti kynttilät, mansikat, shampanja, suklaa, ja. MM-lätkämatsi suoraan saunaan! :D Oli aika siistiä siemailla skumppaa meidän saunan lauteilla ja katsoa kylppäriin raahatusta telkkarista Suomi-Slovakia matsia! Uskomaton mies mulla<3
Siitä sitten hurryuppia Circus Clubille taksilla, Martinan levyjulkkari-keikalle. Paikalla oli odotetusti aivan liian vähän väkeä tuon tason julkaisutapahtumaan, mutta tanssijat, lämppärit ja vieraat saavat kyllä täyden plussan. Sen kahden drinkin ajan mitä me clubilla olimme, oli meininki hyvä!
@ Circus Club
Musiikista, esittäjästä yms. en sitten sanokaan mitään. On niin kaksipiippuinen juttu että koko Martina-konseptin arvostelu vie kokonaisen blogin verran tilaa.. mutta suuri kiitos muunmuassa showssa esiintyneille miestanssijoille. Todella ammattimaista menoa! Vielä ravintola Fenniaan ja siitä kotiin jatkoille. Magea lauantai!
Sunnutai meni perinteisesti äitienpäivä-tohinoissa kun me kaksi rämäpäätä rynnittiin myöhässä kukkakauppaan, kaupasta minun äidille syömään, siitä Petskun perheen luokse jossa taas mieletön hulabaloo (eläväinen suku) ja vauhdilla ennen puolta kahdeksaa Hartwall Areenalle Idolsin finaalikonserttiin! 
Että huhuh .. Tämän viikon aion hemmotella omasta puolestani miestä hyvällä ruoalla, unella, ulkoilulla, siivoamisella ja pienellä romantiikalla :)

Ai niin! Tugee meni taas remonttiin, ohessa kuvaa kuinka raitaa ja vaaleaa otsatukkaa on jo kehittynyt :) Blondius,here I come! Ihanaa viikkoa kaikille, tämä mami lähtee tutkimaan, mihin nurkkaan Asser on sammunut, rapinaakaan kun ei kuulu mistään <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti