tiistai 27. syyskuuta 2011

Fiilistelyä syksyisestä muodonmuutoksesta .

Kohta Toholammilta takaisin kotiin. Kyllä täällä oleminen on niin harvinaista herkkua että harmittaa lähteä, toisaalta taas kiva olla kotonakin välillä.

Tämä viikko menee uusien opintojen selvittelyyn, muutamaan työtilaukseen ja toivottavasti nyt vihdosta viimein olisi aikaa päivittää nämä blogin pohjat aivan uusiksi. Siihenkin melkein tarvitsisi jonkinlaisen asiantuntijan, mutta eiköhän nuo saada yhteistuumissa tehtyä. Pirtsakampi talvi ilme sivulle, eikö?
Mies sai tänä aamuna pyynnissä teeripariskunnan ammuttua, joten kotiintuomisiakin saatiin. 

                                        Hyvä hyvä. . .

Päässä on soinut koko loman ajan Anna Abreun Stereo biisi. Hitto että voi kuulostaa hyvältä! Se likka on laulamisissaan kyllä petrannut niin kovaa että pois alta risut ja männynkävyt! Kohta pääsee kohtuullisen netti nopeuden ääreen renkuttamaan Annaa! :) Jes.

Mua on syksyn myötä alkanut taas hotsittaa uusi tukka. Se vaalea reuhka kun saatiin pois päälaelta keikkumasta ja tumma tuli tilalle, helpotti jo kummasti olo. Blondi tukka ei vain ole mun juttu! 
Joten mitä jää vaihtoehdoksi? Tasaisen ruskeakaan ei tule kuuloon, joten harkitsen vakavasti vetäväni Suomen kuumimman punaisen tugeen itselleni! :D

Moni ystävä jo vuosia on suosinu mullet punaisia hiuksia takaisin, muutamia vuosia sitten viihdyin niin punaisessa kuin kuparisessakin sävyssä.
Siinä sitä olisi fanaattiselle punapäiden ihailija miehelleni aika seksikäs synttärilahja ja itse saisi taas uuden lookin hyvällä syyllä.No, katsotaan ..!
Kaivoin arkistosta tähän blogiin vuosia vanhoja kuvia itsestäni mitä punertavimmissa hiuksissa. Saa nähdä miltä nykyinen, "vanha" Tia näyttäisi noissa hiuksissa tuohon kuvissa palloilevaan tyttöön verrattuna. 
Oikealla olevassa kuvassa "tyttäreni" Xandria oli vasta muutaman kuukauden ikäinen, nyt sisaruksilla painaa mittarissa jo vajaa 6 vuotta! :/
Ei yhtään kiva, mutta eikös ole nätti keimailija tuo karvaisempi neiti?
No, samoja lapsia ne on allekirjoittaneelle aina.
Nyt pakkaamaan laukkuja että pääsee kotiinkin tämän vuorokauden puolella!


                                           Halein ja BB,tä seuraileviin fiiliksin, Tia K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti