sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Salar finaaliin ja Korpi-viikko

 Tänään se kevyehkö pakokauhu sitten iskostui tämänkin blondin aivoihin, (hitaasti, mutta varmasti.) Salar ressukkahan on joutunut mukaan häätöäänestykseen. Ja äänestys on tänään.

Epäreilua mutta toisaalta ymmärrettävää, että Salar vastoin tahtoaan joutui tukalaan tilanteeseen. Kun muistelen ensimmäistä taloviikkoa, jokaiselta lipsahteli enemmän tai vähemmän tuotannon asioita suustaan, vaikka säännöissä lukee, että tuotannosta puhuminen on kiellettyä. Isoveljen jämerät komennot "Tuotannosta puhuminen on kiellettyä" menivät vain kaikilta enemmän tai vähemmän toisesta sisään, toisesta ulos. Joten sinänsä selvää että rikkeisiin on jossain pisteessä puututtava.

Mutta Salar on kyllä niin lähellä tämän tytön sydäntä, että toivon ja oikein kampanjoin sen puolesta, että tänään ei Salaria lähetetä kotiin. Monessa mukana ollut Salar ei jättäisi kuin tyhjän aukon taloon jos joutuisi poistumaan, sen verran miehessä on karismaa ja viihdearvoa, että vaikka Salar katsojia ärsyttäisikin, niin annetaan kundin vielä jatkaa talossa.

En tietenkään sano että Terhi ja Tamer ansaitsisivat lähteä, mutta kilpailun ollessa tässä pisteessä että tylsimmät ulos, Tamer voisi ehkä tulla kotiin. Hämmästyttää kuinka naiset tuntuvat häiritsevän Tameria viikosta toiseen pelkällä olemassaolollaan. Ei sellaista jaksa katsoa. Siinä missä jokin sivusto oli ohimennen verrannut Salaria edellisen kauden BB-Akiin, niin Tamerhan se vasta Akin kanssa samassa ojassa makaakin!

Molemmilla on ärsyttävä sovinistinen asenne, mutta näistä kahdesta Tamer tuntuu kiukuttelevan enemmän kuin yksikään talon nainen. Olin talossa aivan ällikällä lyöty tehdessäni muutaman asukkaan kanssa ruokaa vähistä varastoista porukan vegetaristeille. Tamer laskettiin tähän kategioriaan nötkötin ollessa pääruokaaineena, vaikka Terhi onkin porukan ainoa kasvissyöjä. Tällöin, jo toisena talopäivänä, Tamer erityiskohtelua saadessaan alkoi kiukuttelemaan meidän keittiössä häärivien päätökselle valmistaa riisiä ja kaalia vegeille, loput vähät makaronit ja nötkötti niille jotka söivät normaalia ruokaa, sekä sipuliton versio eräille nirppanokille. Tamer ähisi ja kähisi että miksi hän ei saa makaronia. No saa toki kun syö mitä muutkin ja kaivaa ne lihapalat pois sapuskastaan! Argh. Vitutti jo silloin.

Että itsekeskeinen ja kiittämätönkin? I dont know, Tamerin edesottamuksia olen seurannut kaikkein vähiten talosta. Ja hyvästä syystä. Joten se on hei hei Tamerille tänään! Takaisin vinkuintiaan viittoilemaan turisteille.

Vähän aika sitten oltiin Apollossa juhlimassa porukalla Tian BB tj 0 bileitä. Ilta alkoi Ismo Leikolan Pornolordi-showlla ja mahat kippurassa naurettua oli hyvä siirtyä hyvällä porukalla pöytään nostamaan lasit skumppaa ennennäkemättömän lyhyelle BB visiitille. Ystävien seurassa hommaan sai tarvittavaa etäisyyttä ja olo helpottui sitä myöten mitä enemmän spandex puku ja Tian itkuherkkyys nostettiin pöydälle. Nyt siis kaikki tietävät että e-pillerit eivät sovi eroahdistusta potevalle Tialle. :D And Thats that!

Kiitos porukalle, seuraavaksi samalla kokoonpanolla pikkujouluissa. Sitä ennen kuitenkin Petskun 28v synttärit joita olen pienessä mielessäni hämmennellyt jo muutaman viikon enemmän tai vähemmän salaa avokiltani. Olen hankkinut miehelle jo aikamoiset synttärilahjat ja risteilyporukka on kasassa juhlia varten! Sanon kyllä että tulee ukolle hauskat bileet. <3

Fashion-Store

Mä sainkin sattumalta tämän upean nettiliikkeen arvonnassa aivan mielettömän juhlakorsetin voitoksi Facebookin kampanjasta. Eipä usein narunvedot tätä neitiä suosi joten suosittelen kaikkia tykkäämään jatkossakin sivuston artikkeleista. Korsetti tuli kuluvalla viikolla postissa ja näyttää u-p-e-a-l-t-a! Ei olisi sopivammalle ihmiselle voinut sattua, rakastan yli kaiken korsetteja. Ja samalla löytyi uusi lempisaitti paheelleni: Nettishoppailulle! ;)
Nyt ollaan miehestä puheenollen oltu metsästys- ja ampuma-aseharrastusten parissa Pohjanmaalla jo muutaman päivän. Kuvassa parin tunnin patikoinnista väsynyt nuori neiti Kiuru. Muutama päivä vielä täällä miehen ja frettivauva Asserin kanssa. Nytkin Petsku on metsällä etsimässä iltapalaa, minä istuskelen tuvassa etsimässä netistä Asserille fretin vaatteita. Ulos olisi kiva mennä mutta tuntuu ihan pirun kolealta säältä laittaa poitsua valjaisiin pomppimaan! Nythän ne ovat tosin viimeisiä viikkoja kun ulos päästään ennen oikeita pakkasia. Sitten tulee pitkä rupeama Assun kanssa sisällä :(

Noh, me painutaan kohta naapuritalolle teeripaistin ääreen. Tuleva yö kuluu erämaassa yöpyessä joten illan suora Talk Show jää näkemättä. Jännitellään huomiseen meidän osalta kuka tippuu talosta ja koska se Annika nyt lämpenee Mikaelille kundin hyväntahtoisen tempun jälkeen. Sietäisi niiden sopia jo :D <3

Syksyisin Halein, Tia.

1 kommentti:

  1. Ai vitsi, tykkään sun suorapuheisuudesta tosi paljon! :) Ja sit on pakko sanoa et sain sun hetkellisestä bb:ssä olosta ihan sellasen kuvan että oot "diiva", mut onneks aloin lukee sun blogia enemmän. Tulin ihan toisenlaisiin ajatuksiin :)

    Tsemppiä sulle kaikkeen mitä tulevaisuudessa teetkin :) Jatkan innolla blogisi lukemista :)

    VastaaPoista