tiistai 13. syyskuuta 2011

Muodonmuutos, Ikea ja lööpit.

Asseri
Noniin, myrskyä enteilevissä tunnelmissa pitkästä aikaa oman blogin ääreen! Tekstiä olisi tullut jo aikaisemmin mutta (eräs) palveluntarjoaja jonka mokkula meillä on, ei ole toiminut lukuisista valituksista huolimatta kolmeen viikkoon kunnolla. Kolmeen viikkoon! Huhhuh.. . tänään alkoi olla jo pinna niin kireällä kyseiseen operaattoriin että jos ukko ei olisi hoitanut asiaa niin olisin varmaan itse mennyt lankojen läpi johtoportaalle valittamaan. :D Sen siitä ihminen saa, luopuu tv:stä ja addiktoituu internetiin. No sellainen seikkailu se.  Nyt toimii. 


Eilinen oli ihana Ikea-päivä, lihapullien syönnin ja shoppailun merkeissä.  Mukaan tarttui uutta paperilamppua, paljon viherkasveja (niiden kuolleiden tilalle jotka jotenkin AINA onnistun pitämään melkein, en ihan, elossa), keittiötarvikkeita, ja joitakin värjättyjä olkivirityksiä, joilla saa aika mageita asetelmia pöydille, nurkkiin, yms. Kuvia laitan myöhemmin. Sain myös VIHDOIN Ikean jättipeilin omakseni, valkoinen vieläpä. Hieman aikainen joululahja mieheltä, mutta onneksi sain! Makselen takaisin kun poikaystävä täyttää vuosia 1.10 ;).


Sunnuntaina oltiinkin BB-talolla Talk Shown yleisössä. Oli aika hienoa nähdä taas tuotannon porukkaa, haleja ja kuulumisia vaihdettiin puolin sekä toisin. Vahvistui fiilis siitä kuinka mukavaa oli olla osana konseptia, mutta kuinka hienoa on olla kotona. Mikael sitten pääsi finaaliviikolle, ja tästähän meillä riemuitaan, kaverit ja sisko ovat kaikki aivan pihkassa Mikaelin asenteeseen sekä huumoriin. Myös Annikan ja Mikaelin suhde on hillittömän hellyttävää katseltavaa. Minkälaisen naisen Mikaelille voisikaan kuvitella halikaveriksi? No Annikanlaisen! Molemmat on kyllä niin. . .<3

Mutta kuten aina, paratiisissa on käärme. Vieläpä strippaava, kiero, silikonilla pumpattu käärme.
Stripparimamma Janica siis päätti valehdella suorassa lähetyksessä kameroille tarkoitusperistään Mikaelin suhteen.  Tässä vedoten huumoriin, vaihtelevaan muistinmenetykseen, sekä kiertelyyn.
Hyvä hyvä Janica! Näin sitä kannattaakin tositv:ssä käyttäytyä. Suomihan on kohta täynnä itsekeskeisiä tissinaisia joille muiden hyvinvointi olisi tärkeää. Vaikka onhan tuo toki hyvää tv:tä mutta. . . .


Toisena närkästyksenaiheena, eräs lehti oli kirjoittanut netissä että BB-Suvi miehensä kanssa olisi syyllistynyt kuolleen näkörajoitteisen pankkitunnusten käyttöön?! Talossa ollessamme Suvi kyllä sanoi Parkkilappu, ei pankkilappu! :D Tässäkin taas epäkohta joka voitaisi uutisoida oikein edes Suvin itsensä vuoksi. Eikö?


Blondista. . . 
Elämä on mennyt mukavasti, kotia on laiteltu, käyty ulkona ystävien kanssa (kiitos Apollo Club ja Ismo Leikola), ja oltu eläinten kanssa niin paljon kuin mahdollista.
Mustaksi.
Itseni kohdalla tein muutaman uuden käännöksen, eli vetäisin tukkani taas kokonaan tummaksi ja aloitin opiskelut ! Ihan pirun mukavaa oli istua taas koulunpenkillä vaikka kiireellä opeteltiinkin asioita. Mutta kyllä ne tässä tutuiksi kaikki tulevat, kyseessähän kun on oppisopimus. Uusi tukka on nyt pitkästä aikaa todella hieno, vaalea kun ei vain  taida olla oma väri ollenkaan. Harmittavaa vain että juuri saatiin Mastin Peten kanssa todella mahtavat kuvat ja nyt sitten kuvissa olenkin blondi. . .:D Nooh. . .
Tästä se taas lähtee. . . :)


Ai niin. Mikä hitto tätä Parviaisen pariskuntaa vaivaa? Alkaa jo nyppimään tämä jatkuva "ollaan-ei olla-ollaan...". Herra Parviainen voisi nyt kalastelun sijaan keskittyä siihen uuteen elokuvaansa ja olla pilaamatta mahdollisuuksiaan viimeisiinkin rahoittajiin typerällä blogistelullaan ja Parviainen junior voisi keskittyä elämään menetettyä teini-ikäänsä avioliitto elämän sijasta. Myös ne tanssiryhmät ja sen sellaiset "helposti rahaa" suunnitelmat voisi nyt heivata kokonaan ja jättää niille muutamalle suomalaisjulkkikselle, joilla on tarvittava määrä uskottavaa julkisuutta, taitoa ja ikää. Avioliitolla ei leikitä. Haloo?

Eipä kai muuta, tämä alkaa laittelemaan kahvittelutarvikkeita reilaan ystävättären kyläilyä varten.


Syystunnelmiin; Tia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti