maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kahden pallon mitalla . .

 www.hersecret.fi


.. Sen verran Villikissat on olleet meitä nyt voitolla.
 Voi hyvinkin olla (ja varmasti on) että meidän joukkueen hitaammat juoksijat (osoittaa itseään) koituivat kohtaloksi viimeisimmässä toukka tehtävässä, mutta onneksi viidakossa arvoonsa nousee myös kylmäpäisyys ja mielenhallinta sekä monet monet muutkin piirteet.
Kyse on siis ominaisuuksista, kuka on vahva, kuka on nopea, kuka on päättelijä, kuka sitkeä ja niin edespäin.
Ohjelmassa ja itseasiassa ennen sitä annoin lausunnon omista vahvuuksistani (kysyttäessä) että vahvimmillani tulisin olemaan tehtävissä jotka vaativat loogista päättelykykyä.
Kyseisellä asialla EI siis ole mitään tekemistä älykkyysosamäärän kanssa, vaan se on edellämainitun osa-alue. Älykkyyttä kun on monenlaista, joten siksi nauran niille, jotka menivät halpaan kun eräs media uutsioi meikäläisellä olevan korkeampi ÄO kuin taviksilla. Ei varmana ole :D Tuosta paremmasta puoliskostani en kuitenkaan menisi takuuseen.

Joten, kun kyseessä on kilpailu ja monet ovat kysyneet suhteistani itse kuhunkin tähtöseen, tässä pmia ajatuksiani aikaa ennen viidakon tähtösiä, niiden ajalta sekä niiden jälkeen.Johanna: Tunsin Johannan lähinnä klubi elämästä ja hyvin pintapuolisesti, olimme silloin tällöin moikanneet ja vaihtaneet halaukset. Kuten Johannasta jo hetikättelyssä huomaa, Johanna on äärimmäisen kaunis "tasku venus" joka kääntää katseet itseensä jo pelkästään valloittavalla ja hymyilevällä olemuksellaan. Toivoin todella pääseväni Johannan kanssa samaan joukkueeseen, sillä musta tuntui että Johanna olisi tuonut omaan leiriin paljon kevyttä huumoria ja positiivisuutta. Toisin kävi.

Suvi: No joo, kaikki tietää tän jutun. Meillä oli lähinnä Suvin kanssa "kuulin kaverin kaimalta joka kuuli serkun veljeltä joka puhui mummonimunimunmammani kanssa ETTÄ.." - juttuja toisistamme. Lähtökohdat oli siis enemmän kuin nihkeät eikä tilannetta helpottanut se, että mä koen meillä olevan hyvin samanlainen ulkoinen habitus.Suvi on sellainen ihminen, jonka kuoren alle kurkistaminen käy hitaasti sekä vaivalla (pahimmillaan) mutta kuoren alla on uskomattoman ihana ihminen. Suvi on huolehtiva, aina tukena tsemppaamassa ja vahva tuki, kun sitä tarvitsee. Sanoisin siis, että Suvi on missi mammana aivan omassa elementissään. Puhumattakaan mimmin mielettömästä kilpailuvietistä.. Tää mimmi on oikeasti kova !Amanda: Amahan oli itseasiassa mun varakilpailija kun meikäläinen "pyörö-ovi Tia" karkasin talosta.. Tavattiin usein, mutta jotenkin en koskaan päässyt perille Aman jääkuningattaren olemuksesta. Päättelin että kyseessä on joko ylpeä, koppava (pata kattilaa soimaa) tai ylimielinen ihminen (käsittääkseni Ama oli minusta melkolailla samoissa mielikuvissa) eikä tutustumisesta täten tullut mitään. Ama oli kuitenkin ensimmäinen joka mua lohdutti viidakossa kun ikävöin perhettäni ja tuli halaamaan ja antoi suukon käsivarteeni ja vain piti kiinni. Olin ihan uskomattoman iloinen kun Ama tuli meidän joukkueeseen, sillä Amandassa näin vahvan joukkuetoverin ja myöhemmin uskomattoman hauskan, sympaattisen sekä VAHVAN ystävän/kilpailijan. Kenelläkään en ole koskaan havainnut sellaista kylmäpäisyyttä kuin Amandalla. Amassa yhdistyvät järki, reiluus ja rehellisyys.

Katrie: Katrie oli mulle ehkä joukon tuntemattomin henkilö, toki tiesin mimmin menestyneen Miss Helsinki kisassa, mutta tietämykseni hänestä jäi siihen. Kuulin monen moneen kertaan viidakossa ollessamme, että Katrie on todella herkkä, kiltti ja lempeä.
Kisoihin tuli aina kuitenkin täydellisen kympin tyttö, jonka asenne oli kuin minkäkin Hulkin!
Minä kun aliarvion missejä! Pah! Katrie oli nopea, ketterä ja usein joukkueensa ensimmäinen suorittaja, mikä kielii vahvoista hermoista ja jonkinlaisesta johtajuusasemasta. Kisoissa vastassa ei todellakaan ollut herkkä ja sympaattinen missi, vaan todellinen VILLIKISSA!
Sittemmin Katrieta tavanneena tykkään mimmistä kovasti, väittäisin tytön olevan niitä ehdottoman rehellisiä ihmisiä, joita nykyään maailmassa on valitettavan vähän. Plus että Katriella on vieläpä bikinikroppa joka sai meikä-läksin ihrat vapisemaan ihastuksesta!


Tiina: Suomessa on muutama nainen joita mä fanitan ja Jylhä on yksi niistä. Jossain kohtaa kisassa tämä idoli-suhde kuitenkin kokee säröjä... Siitä lisää myöhemmin. Jos mahdollista, fanitan Tiinaa kuitenkin nykyään enemmän. Tiina on mielestäni kaunis, yritteliäs, (pelottavan) vahva, rento, sympaattinen sekä kunnioitettavan tasainen ihmisluonne että en ole tavannut toista samanlaista. Omasta mielestäni Tiina olisi oikea ihanne äiti, joten onni suosi Villikissoja, kun saivat noin ihanan Tiger Maman!
Laura: Lauran tiesin myös vapaa-ajan puolelta ja osasin arvata Lauran olevan mukana ohjelmassa. Yllätys ei siis Lauran nähdessä ollut suuri, mutta sitäkin mieluisampi. Ohjelman alettua Lauran loistava huumori on päässyt oikeuksissaan ja Lauran nimi pitäisikin ehdottomasti olla Ilona,- sellainen mimmi se on, yhtä suurta iloa kaikille !

Alisa: Tuttu myös vapaa-ajalta. Ajallansa Viidakon Tähtösissä Alisa ei päässyt näyttämään parhaita puoliansa, mitkä ovat ehdottomasti naisen verbaalinen lahjakkuus ja vertaansa vailla oleva huumori. Jos joku koskaan kaipaa hyvää roustaajaa taikka ilmiöimäisiä imitaatio nautintoja, Alisa on oikea henkilö hommaan. Alisa on myös sen verran temperamenttinen tapaus että olisi ollut aika mielenkiintoista nähdä, mitä olisi tapahtunut kun Alisa olisi viidakossa menettänyt ensimmäisen kerran hermonsa? Vaikka Alisan putoaminen ei tuolloin itseäni risonut (pedatessani itselleni polkua kohti kisan loppua), niin jälkeenpäin Alisan tippuminen on harmittanut.

Sanna: Jostain syystä Timanttien tuorein vahvistus ei saanut mua
hyppimään tasajalkaa, kun oltiin juuri joukkueen kanssa myrskyn jälkimainingeissa saatu synergiat kuntoon. En itsekään tiedä miksi, mutta luulen että kaiken prosessoiminen ja ryhmädynamiikan uudelleen muodostaminen (jo-sadannen-saatanan-kerran) tuntui Sannan saapuessa viidakkoon äärimmäisen väsyttävältä. Koska Sannan saapuminen sarjaan on vasta aivan alkutekijöissään sekä ennenkaikkea käänteen tekevää, en aio sanoa enempää kuin, että ei se Sanna mikään nobody ole minun mielestäni, -jokseenkin vain eri aikakauden lööppijulkkis kuin me muut :)


19 kommenttia:

 1. Nukuitteko te oikeesti yöllä vaan semmosissa riippumatoissa jos jouduitte luuserileirii? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niissä nukuttiin! Oli muuten ihan oikeasti törkeen hyvät nukkua 😏😃

   Poista
  2. Mun mielestä oot ihanan persoonallinen ja rehellinen. Jos et pidä jostain näytät ja kerrot sen. :) <3

   Poista
 2. Oot kyllä ehdottomasti yks suosikki tos ohjelmas!:) ja voisitko tehä postauksen silleen et kertoisit että miten rutiinit eros viidakos ja sit kotona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voin, kiitos <3 :) Ja nehän todella poikkesi!

   Poista
 3. Oot sinä ylpee ja naurettava.. ja ennenkaikkea kiusaaja, mariannestako et sitten mtn sano?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, vieläkö tää MK:ta vanhempi mimmi jatkaa tätä ihme mielenosoittamista julkisuudessa? Henkilö kaatui tuossa kyllä ihan omiin lankoihinsa: toinen sai vain sympatiat ihmisiltä, koska ei lähtenyt samaan loanheittoon (ainakaan julkisesti).

   Poista
 4. Onko ohjelma käsikirjoitettu, vai ootteko te "lööppijulkkikset" todella noin hölmöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki reality on ohjattua realitya, joten en todellakaan osaa vastata kysymykseesi. :D Ollaan? Ei olla? En tiedä? Ehkä?

   Poista
 5. Saanko sanoa? Toivon että katsoessasi ohjelmaa Tiia nyt jälkeepäin osaisit katsoa omaa käytöstäsi kriittisesti. En tunne sua henkilökohtaisesti, mutta ohjelmasta sain kuvan että asetat itsesi muiden yläpuolelle.. En usko, että tosissaan haluat olla ihminen joka satuttaa muita käytöksellään. Toivottavasti television antama kuva sinusta on väärä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm.. En ole käsittääkseni nostanut itseäni kenenkään yläpuolelle, mutta syyllistynyt kyllä siihen, että jos jostakusta en pahemmin välitä,- ilmaisen sen ääneen. Joskus (ja usein arki-elämässä) rehellisyys on ilkeän kuuloista, näin se vain on. Mitä tulee ekaan tehtävään ja " voinhan mä antaa noiden tyttöjenkin yrittää mutta siinä menee koko loppupäivä" (oletan siis että tarkoitat tätä lausetta?) niin tuolloin oli puhe "tuluksien" käytöstä, joiden käyttämisen suhteen olin meistä ainoa joka oli käyttänyt niitä pirun tikkuja :D Lisäyksenä toki että kyseisessä tehtävässä totesin mimmeille että siinä tuulessa olisi ollut melkoinen ihme jos kukaan meistä olisi saanut niillä välineillä tulta, joten tehtävän toivottomuus oli kyllä ihan tiedossa alusta asti. Nämä nyt vain esitetään tv,ssä miten esitetään, siihen minulla ei ole vaikutusvaltaa.

   Poista
  2. Rehellisyys on joskus silkkaa loukkaamista. Sanon tämän myös kokemuksen syvällä rintaäänellä, sillä julistan kovasti rehellisyyden puolesta. Se on sitten eri asia, jos oikeasti haluaa olla inhottava. Joskus elämässä on pakko olla rehellinen ikävistä asioista, mutta toisten arvostelu ei ole pakollista.

   Poista
 6. Miun mielestä siun ajatukset ja tekoset on kaikista parhaat!! Minkälaisen joukkueen olisit halunnut ja ketä olisit halunnu viisakkoon lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jälkeenpäin olen tosi tosi iloinen juuri siitä joukkueesta jonka sain. Ehkä lisäyksenä olisin (ja kaikki meistä olisi) ollut halitoissaan jos Tiina olisi ollut meidän joukkueessa.. Mutta toisin kävi. :D Arvasin käytännössä kaikki kilpailijat jotka viidakkoon tulivat, joten en kauheasti osannut kaivata ketään muuta.. Ehkä joku konkari julkkis kuten Anu Saagim olisi ollut tosi jees. Tai Teuvo Loman!! <3

   Poista
 7. Susta on kyllä ohjelman kautta saanu aika negatiivisen kuvan valitettavasti :(. Vähän sellainen ylpeä ja itseään korostava (tai miten se nyt sanotaan, että parempi kuin muut). Lisäks aika ikävää, että yhtä ihmistä syytetään aina kaikesta (Sanna), tulee vähän sellainen yläasteen tupakkaporukka-meininki mieleen.

  Onhan tässä vielä ohjelmaa jäljellä, ehkä oonkin väärässä :)

  VastaaPoista
 8. Satuin eksymään tänne blogiisi mutta kun luin postauksia ja katsoin Viidakon tähtöset ohjelmaa. Niin olet tosi hieno ihminen. Tästä tulee kyllä yksi blogi jota luen aktiivisesti. Oot tosi hyvä tyyppi ja postaukset on hyvii.

  VastaaPoista
 9. Millon noi viidakon tähtöset oikeesti kuvattiin? :) tai nythän ne parhaillaan on telkkaris mut millon olitte siel thaimaas? Toivottavasti vastaat tähän <3
  Mikä oli kaikista ällöttävin tehtävä viidakossa?
  Toivottavasti vastaat <3

  VastaaPoista
 10. Oot kyllä todellakin ihana ihminen! <3. Oisit ansainnu voiton :)

  VastaaPoista
 11. Oliks leirissä erilaista kun kamerat eivät kuvanneet teitä ja teijän juttuja?

  VastaaPoista