torstai 15. syyskuuta 2011

Sillälailla BB-tytöt. Ja Ben.

Freesimmällä ilmeellä kohti joulua.
Lyhyt postaus tähän aikaan yöstä. Jäin muutamaksi tunniksi jumiin Bb:n maailmaan kun katselin kuinka asukaskokelaat kiehnäävät Benissä ja Annika kärsii mustien sukkien syndroomasta. Pistää miettimään.

Talon asukkaat eivät ollenkaan tuntuneet muutaman päivän aikana näin herkkähipiäisiltä (hah, pata kattilaa soimaa) varsinkaan mitä tulee muihin naisiin. Miksi uudet asukkaat ovat tytöille niin kova uhka?
Oikeastaan yhdestäkään tytöstä ei tule juuri mitään vibaa. Veera nousee sinänsä hyvin pinnalle että taitaa olla ainoa kilpailija joka ei syyllisty horoiluun. Muut tytöt saisivat painua takaisin äitiensä huomaan opettelemaan käytöstapoja. Eihän Benin suosioon pääsyn tarvitse tarkoittaa haaravälin kautta kipumista suosikin pallille?! Typerät. . . enpä edes sano.

No, pointsit siis Veeralle, vaikka pahasti vaikuttaa että tämä Netta on ottanut jonkinlaisen otteen Benistä.
Ärsyttävää. Vaikka toisaalta tilanne on täysin oikein Amandalle. Vähän voisi miettiä mitä tekee ja puhuu jos tässä päässä pauhaa avoliitossa elävä kumppani. On vaikeaa olla ilman hellyyttä on, mutta oikeuttaako se kääntämään pulkkaa päivittäin? Toivon todella että Ama antaa Benille nyt lähtörukkaset ja Benille löytyisi halikaveri tuonnempana talosta.

Allekirjoittanut yrittää tottua elämään taas tumman tukan kanssa. Ennen taloon menoahan meitä kilpailijoita koskee suht tiukka sääntö että ulkoista lookkia ei saa muutella ennen taloon astumista. No, tokihan siinä ajassa alkoi tumma tukka houkuttaa ja tein tukalle vaikka minkänäköistä yritystä. Takaa tummaksi ja edestä vaaleaa, raitoja joka puolelle vai ei . . . näytti aivan idioottimaiselta. Ja kokonaan vaalentamista en tällä hiuslaadulla uskaltanut kokeilla edes. Olisi taloon astellut kalju kilpailija :D Nyt kun tukka on tumma, joutuu koko ajan vääntämään tyyliä kuntoon kun kontrasti on niin TUMMA. Onneksi kuitenkin pakkelin määrä ja tummuus muuttui taas "normaalimittoihin", enää ei tunne tarvetta laittaa niin tummaa meikkiä kuin vaaleilla, silloin tuntui että kasvot jäivät aivan mitäänsanomattoman vaaleiksi, mutta kuva vertailussa tummalla tukalla tulee meikattuakin freesimmin ja miedommilla sävyillä. Joten kai se on vain totuttava taas :D

Huulista on myös kadonnut aikalailla turvotusta, (johan se viikkoja kestikin) ja vähän sain paremmannäköiset huulet. Vaikka silti tuntuu että tavaraa olisi toisinaan liian vähän. Olen huomannut huuliini muodostuneen todella selviä ja kovia möykkyjä täyteaineesta jotka eivät ulospäin näy, mutta tuntuvat selkeästi kyllä kielellä. Joten kiitos ja hei Restylanellekin!

Taas löysin mielenkiintoisen artikkelin Parviainen juniorin edesottamuksista. Vai että hänen tanssiryhmällään on taitoa? Kyllä, huonoryhtisiä, mitäänsanomattomia pissiksiä rivissä ja keskellä koikkelehtii mediasuorituksiltaan lobotomiapotilasta muistuttava Parviainen. Kyllä nyt oli niin omalaatuinen idea tuo tanssiryhmän perustaminen notta oksat pois! Eihän sitä ole kuin muutama suomalainen nainen kokeillut. Ja sitten kehdataan kutsua itseään yrittäjäksi.

Terveisin,
Puujalka jolta tanssi luonnistuu vain 5 promillen turpeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti