keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Oh My got! Like Nino would Say it!

Lalalalalaaa, not listening!!!


HYVÄ SAANA!
Viepäs nyt se lapsesi hoitoon. Ei. Ei tarhaan hoitoon . . .vaan parempaan hoitoon kuin missä itse olet ollut. Vaikka lentokoneella? Tai amfibilla. Sellainen varmasti löytyy autotallista sen Jussin lupaaman Volvon tilalta?
Kyllä ne auttavat sinua (öö, suljetulle, pian?) ja lastasi (sijaisperhe --> hopi hopi) ennenkuin koko muksu on mieleltään pilalla.

Miksikö?    http://www.iltalehti.fi/viihde/2011101814590344_vi.shtml

Perussettiä.

Mullakin on aamulla treffit Kampissa Brad Pittin kanssa!

5 kommenttia:

 1. Joo, saana hoitoon ja äkkiä... oon seuraillu kans tota touhua ja mua oksettaa kaikki se törkeän naiivi lapsellinen käytös siinä naisessa. Ikävää vaan todeta että asialle ei mitään voi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan milloin/minä vuonna Saana tajuaa tehneensä elämänsä virheen!

  VastaaPoista
 2. Et säkään vissiin ihan pitkillä valoilla kulje. Saanan kanssa vaan samaan pöpilään.

  VastaaPoista
 3. Olet sä kyllä tuhat kertaa paremman näköinen kuin tää Paarma. Ja oon samaa mieltä, Kirsikka huostaan ja äkkiä!!!

  VastaaPoista
 4. aahahaa, mahtavaa! Voi lapsi parkaa oikeesti, tollanen tyhjäpää äitinä, voi kyllä kun tuosta kasvaa niin varmana hävettää kun ymmärtää mitä kaikkee se mami onkaan :/ surullista!!

  VastaaPoista
 5. Näin ton sutturan tänään Onnelassa ku kävin limpparilla pyörähtämässä. Jos mulla ei olis periaatetta että en lyö naista, niin mä oisin kumauttanu tota mimmii nii kovaa tarjottimella päähän ettei tohtorin vastaanotolle tartteis mennä.. Noh, oisin tehny siinä palveluksen ittellensä ja yhteiskunnalle, joten päätin jättää väliin.

  Mutta jos tol on oma maailma missä se elää, et se kuvittelee käyvänsä jenkkinäyttelijöiden kanssa treffeillä, ni mä haluun samoi tabui satasella mitä seki on ottanu.. Tai sitten en.. Menis pois toi hupakko oikeesti.

  VastaaPoista