sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Dinoja, horoja, hurttia ja noloja . . .


Matkalla takaisin Helsinkiin . . 

Kova yritys päästä blogin suhteen takaisin ruotuun, mutta taas mennyt viikko ihan hujauksessa!


Ja, myönnettäköön,kärsin valehtelematta vuosisadan krapulan tämän viikon alussa!
Ei siinä kolmen päivän horroksessa voinut kuin toivoa että selviää hengissä koko koettelemuksesta :D

Siskopuolet laivalla
Taisi tulla podettua samalla jonkin sortin syyskuume, saas nähdä.. ei koputeta puuta vielä. Mun tuurilla koko ensi viikko kuluu flunssassa. Tänään onneksi saatu jo hyvin koulujuttuja tehtyä! Huh!Huominen siitä tuskin eroaa, alkuviikosta puhumattakaan kun palailen taas koulutuspäiville Sturenkadulle maanantaiksi ja tiistaiksi.

Meillä meni risteily hyvin, ei voi kuin kiittää porukkaa seurasta.  Vaikka olihan taas tässäkin omat kommervenkkinsä kun porukassa tasan kaksi mimmiä ja kaikki muut miehiä. Osa jäi Tallinnaan kun laiva lähti. Osa ei ;) 
Ravintola Argentina
(Ähäkutti, poitsut!)Tähän hätään on muuten vati aivan täynnä.
Onko todella näin, että Suomessa (varsinkin) julkista alaa pyörittävät huorat, alkoholistit, sekakäyttäjät ja mielisairaat? Parviaisten touhua katsoessa väitän kyllä näin. Ja muutaman muunkin. Miten kukaan ei ole jo tarttunut luuriin ja soittanut lastensuojelulle? Vai eikö ne lue lehtiä?

Jos pientä ihmistä kasvattaa pillerinarkomaani/ sekakäyttäjä / julkinen epätasapainoisuuden perikuva, niin kyllä on varmasti aikamoinen tulevaisuudenlupaus kasvamassa samassa osoitteessa!
Huhhuh! Äly älä jätä!


Pitänee pistää jäihin kaikki viihdesivustot, huonona puolenani mainittakoon maailman matalin kynnys ärsyyntyä pienistäkin asioista. Jotka eivät edes kaiva omaa nenää.


Kuten tämän arvoituksen tähti;
Mikä on käytännössä pelkkää kumia, vaalennuksesta hamppuuntunutta tukkaa, kehnoa rusketusta ja aivan liian pinkkiä huulipunaa, navasta ylöspäin? Liian monta rantalentistä pärstäänsä ottanut Torppa tietenkin.

Eikä nykyään chat-juontaja saa tarpeeksi mediahuomiota, vai mikä ajaa koko ajan roikkumaan milloin missäkin VARATUSSA jääkiekkoilijassa/Hunksissa kiinni? Vinkkinä nyt Maisalle ja tämän tyyppistä tyttöystävän hakijaa; Seuraavaksi voisit skodata ihan aidon futarin. Olisi harvinaisen kehittävää kuinka säälittävän perseesi lisäksi futistähti saisi potkimista ylipumpatuista rintapalloistasikin. Win-Win!


Ja hatunnosto samaan yhteyteen tuoreelle Miss Suomelle, Saralle. Mieheni ilmoitti automatkallamme että Sara oli sitten kommentoinut asiaan juuri niin tylysti ja suoraan kuin tämän sortin "kolmi draamaan" vain voi kommentoida.
-Suksi kuuseen Maisa, "suhteinesi".


Samaan laivaan johon Halinainenkin sietää tunkea ja ei muuta kuin nokka kohti Ameriikan-glamouria.
Adios!


Tänään käytiin tsekkaamassa Heurekassa vielä dinot ennenkuin koko näyttely päättyy. Enpä vaan voi sille mitään että tuossa hirmulisko "Tyrkyssä" (Tyrannosaurus) on jotain ihan mielettömän upeeta! Oli se leffa, piirros tai mikä vaan, niin aina vaan jaksan sitä kamalaa petoa fanittaa. <3


Siitäpä sitten huomenna(kö) lisää kuvaa ja fiulinkia, tämä mamma poistuu makkarin puolelle miehen ja elukoiden halittavaksi ja karvoitettavaksi. Oli muuten pakko laittaa Xantusta tämä tuorein otos esille, eikö toinen ole uutta lelua kerjätessä niiiiin söpö että oksat pois? 
Ihana<3  Ostin koissuille uudet "nallet" Kärkkäiseltä, koiranlelu jolla oli oma videomainos screenilla ei voi olla ihan turha :D Nimi taisi olla  jotakin "Tartu kiinni"-tyyppistä? 


Hyvänä puolena kyllä juu, että leluissa ei ole täytettä jota nyhtää ja levitellä jokapuolelle, mutta idioottivarmaksi mainostettu lelu koki meidän mukuloiden käsittelyssä kyllä raa`an kohtalon.  10 minuutissa. Niin vaan irtosi TAAS vinkupuhaltimet lelujen nokasta.


Noh, vähemmän vikinää ja vinkumista siis itselle kestettäväksi ;D


Okei, zau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti