keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Finaalia jännityksellä odottaen!

                   Huhhuijaa. . .

Nyt vaan ruoska soimaan ja raippa laulamaan kun en ole viikkoihin jaksanut/ ehtinyt olla aktiivinen kirjoitusten suhteen. Koti on kuitenkin alkanut jo saada lopullista muotoaan, enää edellisestä kodista viherkasvit ja pientavarat paikoilleen ja sitten hyllyjä ja tauluja ripustelemaan. Alkaakin sen jälkeen näyttämään ihan  kodilta :)

BB-extra kuvasi musta ja Terhistä pätkät joissa juteltiin asukkaan ajasta talon jälkeen ja asukkaiden ns, " tukihenkilön" Marian roolista kaikessa siinä pyörityksessä. Siinä pätkässä olikin pieni kohta jossa valloittava poikaseni Asseri touhusi (juoksi karkuun) mamman kanssa ihan täällä kotona.

Aiheesta Maria haastattelun jo nähneille on lisättävä, että Big Brotherin tuotanto ei todellakaan potkaise asukkaita jatkamaan elämäänsä, vaan isoissa ja pienissä asioissa jatketaan jutustelua ja asioiden läpi käyntiä kauden loppuun asti.

Meillä on takana mielettömän sympaattinen ja mukava kuvausporukka sekä tuotantotiimi (puhumattakaan itse asukkaista jotka jeesaavat toisiaan paljonkin talosta tulon jälkeen) ja vaikka kenestä se Räisänen maailman pelottavimmalta tyypiltä vaikuttaakin, niin voin luvata ettei se ihan niin kamala setä ole kuin antaa uskoa :D
Suosittelen silti tuleville kausille hakevia pysymään Räisästä kohtaan herran pelossa, ikinä ei voi tietää mitä siltä suunnalta saa vastaansa ;D


Tänään saatiin kauppareissun päätteeksi myös ekat jouluvalot parvekkeen kaiteen ympärille. Tuo ihan mielettömästi jouluista tunnelmaa koko asuntoon! Nyt enää muutamat tonttukoristeet, punaisia kynttilöitä ja kuusi nurkkaan ja joulun tunnelma on taattu.

Vaikkei hevillä uskoisi niin tämä neiti on paskamaiselta ja pinnalliselta vaikuttavan kuoren alla aika jouluhössöttäjä ihminen :)) Pitää olla kymmeniä paketteja ja kinkut ja laatikot ja valot sekä soittolistat joulumusiikista, valmiiksi on myös katsottu joulun jumalanpalveluskin. Kirkkoon on mentävä joka joulu. Muuten ei tunnu miltään.

Meillä on tosiaan ollut ihan mielettömän kiireistä. Käytiin BB-porukan kanssa pari viikkoa sitten vetäsemässä pikkujoulut Tampereella, eikä siitä sen enempää kuin että iso iso kiitos Veeralle ja Veeran taustajoukoille jotka toteutti meille hemmetin hyvät joulubileet! Liana oli tällä pariskunnalla kuskina Espoosta Tampereelle, nukkuen itse välissä vaan muutaman tunnin jatkopaikalla. Minä pämppäsin porealtaassa melkein samoilla silmillä joilla olin jo vetänyt perjantain ollessamme Lord Estin keikalla. Mitenkään en olisi seuraavaan Talk Showhun selvinnyt krapuloissani ellei Liana olisi soittanut ja herättänyt sunnuntaina ennen  ilta seitsemää "Huomenta, aletaas liukumaan Talkiin", ja hakenut vielä kotoa asti tämän väsymyksen riemuvoiton.

Ja kulisseissa kuhisi sen verran että minä tyttöpä jouduin kaksi kertaa juoksemaan mainoskatkojen välissä oksentamaan aulan vessaan. Varsinaista glamouria... Että sellaiset  pikkujoulut!

No, kaikella tällä humalahakuisella juomisella ja valvomisella oli toki hintansa ja kuume/ flunssa tuli taloon.
Täälläpä tätä nyt sitten tuhistaan toista viikkoa kylpytakki päällä ja kilon pussit silmien alla. Että voi yksi pirun tauti olla tiukassa!

Lord Est
Huomenna lähdetään Lianan kanssa shoppailemaan finaaliasuja sunnuntaiksi. Saa nähdä mitä jännittävää tai upeaa päälle pantavaa löytyy? Kova jännitys kaikilla kisailijoilla eikä meinata enää jaksaa odottaa loppuporukkaa talosta ulos, varsinkaan sen jälkeen kun Sebastian viimeksi häädettiin. Sebastianin tiputus oli toki todella "epäreilu" mutta pelin säännöt menevät niin että kansa äänestää. Nyt keskityttiin liiaksi pelastamaan Beniä ja Tanjaa, joten tässä lopputulos.

So Long Mikael!!


Sebastianin ihailijoille kuitenkin tiedoksi, ettei itseäni  tällä kaudella ole vastaan tullut yhtäkään tyynempää ja iloisempaa talosta tippujaa kuin Sebastian, ainakaan sunnuntain Amarillossa tapaamisen perusteella. Nuori mies oli elämänsä kunnossa ja onnellinen että saa palata kotiinsa.:)

Nyt alkaa jo silmissä tuntumaan että tässä on taas valvottu, pikaisiin palaamisiin, lupaan ottaa itseäni perseestä kiinni näiden kirjoitusten suhteen! :) Vielä voi muuten lähettää kysymyksiä "Tia vastaa" osioon, osoitteeseen tia.kiuru@gmail.com. Risuja, ruusuja, kysymyksiä ja mietteitä, kaikenlaisia julkaisen kun saan selätettyä tämän flunssan. Kiitos jo kysymyksistä, aika kiperiä juttuja tullut.. :D Vastauksia niihin saatte pian!

             
                  Jouluisin terveisin, Tia 

2 kommenttia:

  1. hei oikeesti tia oot kaisan kanssa noloimmat "bbasukkaat" ikinä, kaikki ihmettelee miks tunget ittes joka ikiseen bb tapahtumaan vaikka oli talossa kaks päivää? Ja itse halusit sieltä pois...??? Nauratti räkänä kun kaisankin perjantain bileis tunnisti vaan mikael ja ben :DD ja silti se nolo muija oli ryntäämässä ekana ikkunan taakse kun verho aukesi. sinä myös. eikö hävetä?

    VastaaPoista
  2. Eipä hävetä ei :D Porukalla oltu paljon yhdessä ja yhteyksissä Bb,n jälkeen ,kaikista on tullut omalla tavallaan kavereita ja kun finaali porukka talosta pääsi, oli paljon juteltavaa ja nareuttavaa niistä " 2 säälittävästä päivästä" talossa. Kaisaa koskee sama juttu, ystävyys suhteita on kaikesta huolimatta luotu.

    VastaaPoista