tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkeen. . .

Joulu tuli, joulu meni.. Onneksi!

Oli ensimmäistä kertaa oma aikani houstata perheen jouluillallinen ja siinähän sitä riitti jouluaatoksi hikoilua. Vaikka kyllä se oli Saarioisen mamma joka auttoi aikalailla ;) Ei tästä muuten olisi selvittykään..

Hittoon tortut ja joulusiivoukset, meikä lappasi suklaata ja hedelmiä pöydille, viiniä ja viinaa miesvieraille,  koirille puruluut että makoilisivat pahimpien villakoirien peittona ja laatikot uuniin, uunista pöytään! Virittelinpä vielä ikkunakoristeesta tähden kun ei sitä sattunut kaupasta tulemaan mukaan ;)

Heleppo joulu! Mutta ihanat lahjat..! Charles Dickensin lompakko joka oli koristeltu Swarowskin kivillä, avaimenperä samaa sarjaa, Guessin laukku, Elisabeth Ardenin kosmetiikkaa,hemmottelutuotteita,  lahjakortti omalle rakkaalle kampaajalle, Redial Luxuryn pinkki/satiininen joggingasu.. Wau <3 Olinkin siis ollut isoveljen mielestä kiltti! ;D

Kirkkoonkin saavuttiin sen verran myöhässä että jumalanpalvelus meni kirkkokäytävällä seisten. Ei juuri sitä julkisuutta mitä itse haluaisi kun kamalalla kopinalla korkokengissä juoksee hikeä puhkien palvelukseen ja puolet kirkosta tuijottaa kulmainsa alta tätä myöhästynyttä p*skiaista joka julkeaa keskeyttää stripparikoroillaan papin puheen.. . -__-

Joulun pitäisi olla rauhoittumisen aikaa, mutta musta tuntuu että aika menee oikeastaan putsaillessa vanhoja asioita pois kalenterista, jotta uudenvuoden pääsisi aloittamaan ihan puhtaalta pöydältä... Onneksi koti on nyt saanut muotonsa, eikä täysrempasta puutu kuin että heitän kirppikselle ja huuto-nettiin kaikki ne vaatteet ja kengät joita ei vaan jaksa turhaan enää kantaa uuden asunnon kaappeihin. Ehkäpä sillä tuotolla saa sitten jonkin tarpeellisen ja käytännöllisen vaatekappaleen hankittua :)

Moni hehkuttaa Hietsua, mutta itse olen tottunut käymään Vallilan Valtterissa viikonloppuisin, niin ostelemassa kuin myymässä. Sopivasti roinaa joka seinällä, varsinainen ahneen hamstraajan paratiisi! Olen miettinytkin ja vihdoin  huomannut, miksi poikaystävällä on hyvin yksinkertainen tarkoitus olla olemassa; suodattaa minun ja kassan välillä kaikki turha sormiini osunut krääsä, takaisin hyllyihin. Miehet..

Uusivuosi tullaan näköjään viettämään aika vahvasti kotona, mua  kun ei todellakaan aattoillan Redari-reissun jälkeen saa raahattua mihinkään kuppilaan vähään aikaan.!

Poikaystävällä on ollut tapana joka vuosi mennä Redariin, joka onkin tuttujen kahva-apinoiden ja vanhojen koulukaverien tyyssija. Niin on myös vuoden urpoimpien bileiden. Väistelin tappelevia ihmisiä 15 sentin koroissa pitkin iltaa, hypin pois alta ja sormet suussa kauhistelin kun nuoret mimmit hakkasivat toisiaan Redarin lattialla. Juuri kun se tilanne rauhoitettiin, alkoikin jo toinen. Laseja lensi, poket hikoili, ämmät huusi...
Hyh. Ihan oikeasti hävettää niin paljon suomalaisen juhlakansan puolesta! Koko ilta meni oikeasti siihen että jos/ kun yhden juoman sai tappeluiden välissä juotua, niin hyvä oli ja suksi luisti.

Nuorten naisten suusta lensi niin törkeää skeidaa että sille kalpenisi parahinkin vaalipuhe. Eräiltä loppuu uskottavuus ja toisilta hauskuus kun sellaiset 150 senttiset smurffit tärisevät ja huutavat toisilleen "v*tun huoraa" Jare ja VilleGallen näköisten jamppojen yrittäessä pysyä perässä. Terve..
Nostan vaan hattua Redarin mielettömille pokeille. Oli kyllä asiallisimmat tapaukset koskaan, kundeilla jaksoi olla hymykin koko ajan huulilla!

Jeps.. Että siinäpä ne viimeisimmät kuulumiset. Mulle on sattuneesta syystä tullut joulukuusta sellainen 4000 euron kuukausi, joten duunin yms, syiden takia ymmärrettävästi on pitänyt vähän mietiskellä muita asioita kuin blogia, siksipä tämä ajan köyhyys kirjoittamisen osalta.. Tuossa kun  makselee menemään vikatkin menoerät loppu viikosta niin tervetuloa vuosi 2012!

Olen allekirjoittanut erään verkkojulkaisun kanssa sopimuksen omasta kolumnista heidän sivuillaan. Kun saan kaiken valmiiksi, lupaan että kolumnista tulee hieno, hauska, ironinen, kekseliäs ja nykyaikaisen naisellinen.. ! Tarkoitus olisi postata uudenvuoden-aiheinen kirjotus jo tällä viikolla kyseiseen julkaisuun.
En kuitenkaan halua paljastella asiaa sen enempää, toinen taho saa julkistaa tekstin ja kolumnin kun he sen haluavat tehdä.

Nyt, se on So-Ro-Noo, fuckers!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti