tiistai 17. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 miss Suomi finalistit

"Missi finalistit sitä ja Missit tota ja Missit muovisäkeissä ja korkonkengissä ja alusvaatteissa.. pläpläplää blaa blaa blaa.." 
Siis.. Ensinnäkin tähänastisen historian RUMIMMAT finalistit ovat tässä.
Nyt, tänä vuonna.


Ei vaan vähän rumahkot, vaan RUMAT! Kuka tahansa kun noista voittaa itselleen Miss Finland-tittelin, joutaisi syylistymään julkiseen kauneuden herjaamiseen ja missiorganisaation maineen tietoiseen tuhoamiseen . . Noita naamoja ei jaksa kokonaista vuotta katsoa minkäänlaisissa edustustehtävissä!
Onko Suomesta todella loppunut kauniit naiset? Viime vuonna muunmuassa Miss Helsinki kisassa oli mieletön taso, joka osaltaan vahvisti uskoa, että tänä vuonna missi mittelöt tulevat olemaan todella kovassa tikissä.


Vaan ei. 
Eikö Miss Suomi organisaatio ymmärrä, että "nimellinen" pätevyys ja oikeahkot mitat Miss Suomeksi eivät todellakaan riitä ?
Täytyy olla vähän ulkonäköäkin! 


Nyt meillä on finalistit joiden silmät harittavat, naamat näyttävät kasvojenkohotuksen läpikäyneiltä. . Mitä vielä? Vain yhden video haastattelun perusteella noin 80% finalisteista ei osaa edes puhua takeltelematta kahden minuutin mittaista kommentointi osuuttaan!
Eipä sillä että itsellä olisi paljon sanottavaa Tavis kisan läpikäyneenä, mutta helvetti.. Tajusinpa olla tunkematta itseäni kisaan, johon ei pulisongit riitä! Toisin kuin tämän vuoden neitokaiset.
Kansa on pettynyt, kansa on puhunut.


Häpeä Makunen, ja sinun kurja "tuomaristosi".

3 kommenttia:

  1. EVVVK.. kuka se sinä ees oikeen oot? ja mikä sinä oot toisia haukkumaan... ite oot joku säälittävä 2päivän BBtyyppi ja luulet olevas joku julkkis. ei kellään kiinnosta oikeasti. Kaikki naiset on kauniita.

    VastaaPoista
  2. sinäkö sitten olisit oikea henkilö missikisoihin? :D

    VastaaPoista
  3. Aivan älyttömän naurettavaa haukkua kauniita naisia RUMIKSI?? Mikä sua vaivaa :D

    VastaaPoista