keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Messuviikonloppu ja tehokas viikon aloitus

Ihan mielettömän ihanaa että pikkuhiljaa alkaa pääsemään voiton puolellen tässä muutossa. Tänään saatiin kirjahyllyt kasattua, pojat laitteli lauantaina saunomisen yhteydessä lamppuja kattoon kun minä kokkailin ja järjestelin meidän parvekkeen ihan sikakivaksi oleskelutilaksi. Onhan tuolla noita neliöitäkin!

Perjantai oltiin ihan vaan Petskun kanssa uudessa kodissa, isä on saanut nyt ekaa kertaa olla "lastenvahtina" koirille ja Asserille ettei tarvitsisi koko ajan ajaa Espoo-Itä-Vantaa väliä. Helpottaa ihan sikana päiviä!!
Tänäänkin molemmat ollut töissä, siitä kauppoihin hakemaan niitä muuton perusvermeitä verhonipsusita vehnäjauhoihin. Joko meihin on iskenyt dementia tai on oikeasti vaikea muistaa mitä kaikkea uuteen asuntoon aina pitäisikään hankkia. Meillä on nyt niin moni juttu ihan uutta että vanhaa tavaraa ettei mahdu kohta enää sisälle :D

Pikaisena blogijulkaisuna; lauantai pyörittiin sitten Sexhibition messuilla, alle tulee kuvia porukasta, mun uudesta tukasta (MIELETÖN) ja illan asusta. Ja jengihän oli siis aika BB-voittoista. :D
Ihanaa oli nähdä "Pappakin" vapaalla ja Terhi. . . No... Varmaan aika railakkaissa olotiloissa kuin minä itse :D
Myönnnä juoneeni ehkä iiihan vähän liikaa. Mutta silti, kivaa oli!!

Sunnuntai sujui isänpäivä tunnelmissa syöden, illalla Talk Showssa istuskellen. Kyllä oli porukka vakavana studiossa kun Annikaa ja Veeraa odotettiin talosta, mutta kaikkihan sieltä lähtee nyt pikkuhiljaa. Se on se pelin henki. :/ Miksua vaan kävi niin rankasti sääliksi!

Mutta, se siitä romanttisesta liibalaabasta, nyt kuvat teillekin näkyville ja tämä tyttö hipsii oman saunan lauteille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti