perjantai 30. maaliskuuta 2012

VLog


Käsittämättömän kiireinen viikko! 
- Eikä ensi viikko näytä juurikaan valoisammalta, lukuunottamatta sitä seikkaa että meillä alkaa Petskun kanssa hartaasti odotettu loma, joten pakataan laukut ja suunnatan kohti Kreikkaa! Jee! 
Mun on pakko myös paljastaa että on  tälle mimmille muuten ihan ensimmäinen etelänloma IKINÄ! :) Oon tosi täpinöissäni... ! 
Mä olen tosiaan juossut koko viikon yhdestä duunista toiseen, töistä kotiin vaihtamaan kipeisiin jalkoihin korkkarit, kähertänyt tukkaa kiharalle super nopeudella ja juossut yksistä kissanristiäisitä toisiin. 
Valinta kysymys, mennäkö vaiko eikö, i know, mutta joka paikkaan on jostain syystä aina revettävä! 
Viikonloppu jatkuu samoissa kuvioissa. 
Huomenna olisi kolmet juhlat joihin tulisi keretä, aamusta meillä Asserin kanssa Itiksen Faunattaressa frettipäivä jonka jälkeen joudunkin niin pika pikaa juoksemaan kuvauksiin, että Asser tulee nyt sitten mukaan.
Eli  meillä on Asserin kanssa elämämme ensimmäiset yhteiset kuvaukset. 
Mamman rakas <3 
(Lisää Asserista alhaalla)

Tultiin just Petskun kanssa kotiin illalliselta ja huomattiin ettei vielä ole johtanut mihinkään mun kommenttini ja ilmiantoni jonkun huuhaan BB-Tia ryhmään. 

Joku nyt sitten on siis pidemmän aikaa jo päivitellyt nimissäni ryhmään ihan mitä sattuu, kommentoinut muiden ihmisten profiileja, yms. 
Eikä loppua näy, vaan päinvastoin, pelkkää pään paukutusta!
Mun täytyy nyt viikonlopun aikana syveltyä mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä, mua ottaa päähän tollaiset idioottimaisuudet ja tämä on jo toinen kerta tänä vuonna kun joku alkaa esittämään mua taikka käyttämään mun kirjoituksiani omilla sivuillaan. 
Kai tässä voi jonkunlaisen syytteen nostaa, vai voiko? 

Toivoisin vain että ryhmä saisi edes sen verran ilmiantoja että ylläpidossa sulkisivat koko ryhmän mahdollisimman pian.. Eli nyt sitten vihdosta viimein se ensimmäinen (ja mahdollisesti tällä koneiden ja vempainten kanssa vääntämisen kanssa viimeinen) Video Blogi!
               
 Eli eikös se tarkoita Vlogia?

                      Hä?
Kuten kuvasta huomaa meillä on aika teemapohjainen aihe mun "ihan nopeassa" yleis viikko katsauksessa.
Jälleen kerran puhutaan Bb,stä, kun nyt kerta makuun on päästy.
Siksi laitoin videon staroista Oskarista. Terhistä, Janicasta,   Matista, Sebastianista ja Tanjasta kuvat videon yhteyteen.
                                                            Pääsääntöisesti tässä nyt tulee tutustutettua teidät
                                                            Meidän sohvaan, Asseriin ja mun jäätävään aamu höpötykseen.                                                                

                  (video alla)
             
               
4 kommenttia:

 1. Hyvä videopostaus! Tykkäsin. Ja voi miten suloinen Asseri oli :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, ei voinu ku kattoo hymysuin koko videon koska sulla on maailman hellyyttävin fretti! Voisitkohan mahollisesti tehdä asserista postauksen? :) Jos voisit kertoa kuinka oot sen hankkinut, mitä sen hoitamiseen tarvii yms perustietoa, toivoisin kovasti!

  VastaaPoista
 3. Moikka! asser on kyllä maailman suloisin otus, mutta nuori ja jaksaa edelleen kokeilla innostuessaan rajoja, joten siksi tuossa vähän matsattiin niiden hampaitten narskuttelunkin kanssa! :) Asserista on viime vuoden syyskuusta ihan oma bloginsa jossa pureudutaan aika paljon siihen minkälainen herra hän on, miten meillä on mennyt, mitä sattunut ja tapahtunut, sekä meidän perheen kirje Asserin kasvattajille! Se löytyy tästä ! :)
  http://www.tiakiuru.com/2011/09/ferret-day-today.html
  Ai niin ! Meidät voi bongata huomenna Asserin kanssa itäkeskuksen faunattaresta frettipäiviltä! kauaa ei ehditä viipymään koska meillä on huomenna Asserin kanssa ensimmäiset YHTEIS kuvaukset, mutta tsägällä meidät löytää kello yksitoista reikäreikä pääkallo paikalta :)

  VastaaPoista
 4. Yay,vihdoinkin video! Asser on kyllä niin ihana :p ja oot sinäkii :D Ja viidakon tähtöset on kyllä todella hyvä sarja! Omia suosikkejani on Martina ja Iida (: jaja toi on muuten niin totta että kaikki aina valittaa Martinasta.. ite oon aina tykänny siitä :D

  VastaaPoista