maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ihanaa vappua!!!

Tapio Rosengren
Huhhuijaa !
Viikonloppu takana ja uudet bileet edessä.
Kyllä mä alan rehellisesti sanottuna olemaan nini vanha (vai liekö jopa rapakunnossa) että pelkät perjantai bileet riittäisi neiti Kiurulle, mutta ehei... Maanantainakin täytyisi vielä rillutella!
Perjantai meillä meni muuten Namun terrace opening bileissä ja voin kertoa että oli kuulkaas aika hienot pirskeet. Paljon julkisuudesta tuttuja kasvoja, aina salkkari näyttelijöistä suomi hip hopin kuninkaisiin ja upeisiin misseihin. Muutama rokkikukkokin siellä päätä pidempinä kulki pitkin terassia! Me oltiin liikenteessä taas Egorazzin toimituksen ja suomen kärkikastiin kuuluvan missi ryhmän kanssa. Hienoa oli, kiitokset vaan Sedulalle!
Itse tuli otettua hirmu rauhallisesti, join muutaman talon tarjoaman ja keskityin "Mingle and bingle" aiheeseen, eli kiertelin tutusta seurueesta toiseen juttelemassa niitä näitä. Silti krapula ylätti ja lauantai meni mieluisasti kotona ja uusia tapetteja shoppaillessa, jotka sitten haettiinkin Bauhausista.
Nyt odotellaan jännityksellä miltä tulee näyttämään kohokuvioitu, harmaa tekotiili seinä meidän olkkarissa.. Hot or not? Kääk!
Siinäpä sitä sitten Petskun mieskaverit tuli meille vähän saunomaan ja juttelemaan mukavia. Pojat toki painuivat paikalliseen baariin ja minä jäin hoitamaaan koneelle rästi asioita.
Sain muutaman innokkaan fanin myötä facebookin BB-Tia sivulle lehtileike kansion minusta mediassa vuosina 2011-2012 . . On sitä muutama otsikko tullut vauhtisokeudessa reviteltyä .. :D Mutta ihan kiva ideahan tuo oli, kiitos vaaan ! :)
Täältä siis löytyy juttu, muistakaahan murut myös käydä tykkäilemästä ryhmästä!

Myös Como lehti oli saanut hieman vihiä mun musiikki kuvioista ja kiinnostui kirjoittamaan teille ennakkomaistiaisia tulevista tapahtumista!
Hieno juttu oli, kiitos vain toimittajalle :)
Comon juttu täällä.
Artikkelin kuvan kuvaajanahan toimi mun suosikki kuvaajani Tapio Rosengren jonka kanssa uutta tuoretta kesä promoa kuvataan varmaankin kesäkuun aikana. Luulenpa että pistän miehen myös kuvaamaan musiikki prokkikseni kaikki promootiot, koska tässä on oikeasti yksi parhaimpia kuvaajia joita tiedän ! Tapion kanssa voi luottaa siihen, että aina tulee hyvää jälkeä, kuvauksissa on hauskaa ja luovuus tulvii yli äyräiden!

Meillä on edelleen vähän kysymysmerkki tämä vappu, kotona ollaan päivä rauhassa ja katsotaan mitä ilta tuo tullessaan, muutama vakkari vaihtoehto kyllä on, vaikakkin mä kammoan aika rankasti tuota stadin keskustaa vappuisin.. ://

Toivotan teille ihanille kuitenkin mukavaa, rauhallista ja ennenkaikkea turvallista vappua !!
Pusi pusi!! <3

1 kommentti: