tiistai 8. toukokuuta 2012

Muutosta takaisin blondiksi, täyteaineita ja kiirettä!

Tauko kaikesta kirjoittamisesta.
Tai no, niinon kyllä paljon muustakin.
Mihin nämä kaikki päivät uppoaa?
Mun pitäisi järjestää vaatteet, vanhat myyntiin, tapetoida olkkarin seinä, tehdä väli arviointi kouluun, toimittaa taloudellisen toiminta tavan laskelmat opettajalle, kirjoittaa kolumnia Egorazziin, järjestää kesän keikka duunit ajan tasalle, rakentaa Petskun kanssa Asserille uusi "kämppä",  varata aika kampaajalle (damage controllia mun kotona vaalentamiini hiuksiin), sopia bändi harkat Kenin kanssa... Mistä hitosta tässä aloittasi?
Plus että pohjalla myös muutama toistaiseksi salainen juttu josta en voi vielä juuri puhua, jotka verottaneet aikaa ja energiaa. Tuohon päälle vielä päivätyö Optikolla + koirat +syöminen + nukkuminen + kuseminen, niin alkaa olemaan soppa kasassa. Jaa missä välissä mä muka meinasin salille ja uimaan mennä? En tiedä.
Mutta näin tämä on mun elämässä aina mennyt.
Kun mä saan yhden projektin pois alta, on pakko jo aloittaa toinen.
Enkä itse tajunnut sitä ennenkuin äitini sanoi, että ei aina tarvitse olla projekteja.
No, mullapa pitää.
Nyt vaikka paskamaisena esimerkkinä tämä tukka remontti.
Arvatkaa olenko meinannut jo tuhannen kertaa napata sakset käteen ja vetää koko tukan v*ttuun?
Mikään ihme että Britney sekosi aikoinaan ja leikkas kuontalonsa millin mittaiseksi sängeksi.
Blondeilla EI ole hauskempaa.
Mutta sentään yksi asia tehty, eli ihastuttavan Diana Ballin kautta laitatettu huulet kesä kuntoon!

Mun huuliinihan on noita mömmöjä tungettu vähän enemmän ja vähemmän ajan saatossa, jote nyt rohkaistuin myös taloudellisessa mielessä ottamaan vähän reilummin tuota tavaraa.
Kuten Dianakin sanoi, ei voi kuin ihailla sitä tilavuutta mikä mun "paska" huulessani on. (Paska lisänimi siksi että sarkasmin  nimeen on todettava; Miten just MUN huuli vetää sitä ainetta kuin pohjaton kaivo?! Mä haluan isot huulet, en pieniä! enkä todellakaan halua maksaa tonneja vuodessa sen takia että mun huulessani ei juuri täyttämisen tuomat erot näy, ellei sitten täyteaineen määrällä ihan liioitella!"

Maksaiskohan keltainen lehdistö mulle silikonit huuliin???
No niin, tästä päästään kuva galleriaan, eli happy weekend day @ Diana !!Diana aloittelee pienillä tujuilla ja Tia yrittää näyttää vielä urhealta. Muistan vielä että nämä ensimmäiset reuna täytöt olivat tosi tosi kivuttomia. Not for long though. 


Verta ja luita, verta luita!! Tästä alkaa välittymään se oikea huulten täytön fiilis! Verta, turvotusta ja kivuliasta ilmettä. I like. Duck face.


Mun hymni kun täytettän huulia; Mikki merihädässä. Diana yltyy melkein mukaan; "Noniin, lauletaas kaikki yhdessä" mmnmnmnmmmnmnmnmm...!!
Happy face? Huh! Ohi on! 2 milliä kahtena peräkkäisenä viikkona. Pärjäisiköhän näillä hetken?  Hc turvotus.


Siinäpä se seikkailu. Ja heti kun nuo tosiaan sain kuntoon niin enkö mä keksinyt tämän tukka remontin. Olo on kuin lapsiprostituoidulla. Keltaisia raitoja vetyperoksidi tukassa, ilman pidennyksiä vieläpä.HYI!
Mutta voi että mulla on iso ikävä tuota PITKÄÄ tukkaa ! --->

Olin jonkun aika sitten mallina pikku salama kurssilla, harrastelija valokuvaajille.
Kovin tykkäsin ja kiva oli saada vähän erilaista matskua mun kuva arkistoihin.
Synkeää synkeää, mutta silti.

Viime viikolla ( vai oliko se hitto soikoon toissa viikko) oltiin Namun terrace opening bileissä. Jotenkin musta tuntuu että siitä paikasta on LIIAN kovaa tahtia tulossa mun suosikki mesta koko stadista! Valitettavasti, sillä muistan kerran sieltä ostaneeni villin bileillan aikana kaksi  mojitoa ja kolme salmaria.
Loppu lasku oli  55€ .
-__-

Olen tässä hetken jo raaputtanut päätä ja persettä, miettien, onko mua kusetettu vai onko hyvän meinigin hinta näin suolainen?
Silti, Namu houkuttaa ja koukuttaa.
Lounge- club- restaurant, Helsingin parhaassa paikassa!
Törmäsinpä samalla uuteen "mussukkaani" kuten Hymy meitä siteerasi, eli kesäiseen tyyliin virittäytynee parin; Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen. Molemmat kovin tyylikkäinä jälleen liikenteessä ja innolla jäänkin odottelemaan keskustelumme aihetta eli Hennan tähdittämää uutta netti-tv-sarjaa (miten tuo nyt muka kuuluisi kirjoittaa)  jossa kolmestä mimmistä (Törppö, Torppa, Ketola ja Kalinainen) Henna kyllä varmasti vetää pisimmän korren!
Viidakon tähtösetkin on niittänyt jo niin kovia lukuja katsojissa, että uskon tämänkin sarjan olevan aikamoinen hitti. Huumoria, actionia ja kauniita naisia vai biletystä, palloilua ja .. Kauniita naisia?
What do you think?
Pian se nähdään!

    Keväisin terveisin, Tia 

4 kommenttia:

 1. ja henna valittaa kun taas silmä tuon näköinen..

  VastaaPoista
 2. Nainen - opettele yhdyssanojen käyttö!
  väli arviointi
  keikka duunit
  bändi harkat
  tukka remontti jne.

  VastaaPoista
 3. Täytyy opetella kun väärinkirjoittamisenlomasta kerkeän!!! ;DD

  VastaaPoista
 4. No miten kävi Hennalle tähtösissä?
  Huonosti kävi ja nolosti ks. henkilö esiintyi kameroiden edessä.
  Totaalisen uusavuton ihminen Henna on siinä se vei pisimmän korren!

  Kovin ihmettelen miten tuo Henna pärjää raaássa maailmassa ilman mitään järkeä siitä ettei kaikki tarkoita hyvää vaikka se sille voi tuntua.
  Esimerkkinä vaikka häpykarvojen myynti kertoo siitä miten tyhmästä ihmisestä on kyse. Ei pahalla Henna.

  ps. netti-tv sarja noin se kuuluu kirjoittaa. (;

  VastaaPoista