tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuka pelkää blondeja ?

Jotta rakas lukijani ymmärtäisit alkuunkaan mistä tulevassa tekstissä on kyse, joudun siirtämään johdannon Egorazzin uutisoinnin puolelle; 

Egorazzin viihdeuutiseen pääset TÄSTÄ!

Lue, ennenkuin jatkat alaspäin.

Okei! All done?
Jatkuu...

Kyllä, pitää paikkaansa.
Saatan välillä olla vähän luja ääninen ja dominoiva persoona (pieni tila, iso ego) .
Ja kyllä, vaikka moni teistä kuvitteleekin että säälittävän kolmen päivän pyrähdys Big Brother talossa määrittelee minut heikko luontoisena, niin todellisuudessa olen pirun kilpailuhenkinen.
Häviäminen, olipa se mitä missä vain, saa mut kyllä viskomaan kenkiä, playstation ohjaimia, shakki nappuloita ja juoksukenkiä.
En minäkään nyt silti mikään maailman surkein häviäjä ole. En toki.
Mutta pakko oli huutaa Namussa ! Ai herrajumala mitä kumimaila peliä!!! Hermo meni! Syö aivoja!
ARGH!
Se meni jotenkin näin;

"Ylös sieltä jäältä, on se saatanan pyhä paikka mutta ei siellä rukoilla polvillaan keslen matsin!"
"Hyvä, antaa mennä, MITÄ VITTUA?! Missä se Komarov on kun sitä tarvitaan?!?
" NONIIN! Selänne näyttänyt vähän miten pelataan ja heti sitä kukkoillaan, eikös noistakin pari ole samasta joukkueesta Selänteen kanssa??? !"
Tai vaihtoehtoisesti..
"Selänne kentälle! Saatanan Selänne! Luopio! Maanpetturi, perkele!"
" Ääliö! Se punapaitainen kaveri EI ole teidän pelikaveri!! VÄÄRÄ TYPPI!! Idiootti!"

Jotenkin näin... Huoh.. Ja siinä rytäkässä meni Pihlströmit ja Filppulatkin sekaisin aika näyttävästi, mutta mitäpä noista.
Älkää toki käsittäkö väärin; meikä tyttö rakastaa Leijonien poikia ääääääärettömän paljon,- mä olen vain tottunut siihen, että käänteispsykologia on omiaan muuttamaan tapahtumia kuin tapahtumia toivottuun suuntaan.

Ja kyllä! Nyt mä viimeinkin olen jo lähellä blondia!
Saatte jopa pian tästä vaalennuspäiväkirjan tänne blogiin ( brunetesta blondiksi seitsemässä päivässä) !!, vaikka eihän tuo nyt juuri sitä väriä keltaisuutensa kanssa edusta kuin tarkoitus olisi. Mutta mun rauta tukka nyt kestää vielä pienen rääkkäyksen ennen oikeaa sävyä.


Mä olen kohta ihan Johanna Tukiainen tukkani ja huulteni kanssa.
Tänänä mut valtasi meinaan halu shoppailla.
Ja jokainenhan tietää mitä se naisten kohdalla tarkoittaa.
Joten shoppailin huomiseksi illaksi itselleni KOLMANNEN huulten täyttö ajan maailman  ihanimmalta (ja ainoalta) Diana Ball,ilta.
Joten, katsotaas mitä kolmas milli tälle törröturvalle tekee.

Onpahan kesäksi huulet kunnossa.

Ps; Lue Egorazzin juttu niin saat selityksen alla olevien kuvien kaunottarista! Keitä he ovat, mitä tekevät ja mistä ovat tunnettuja Suomalaiselle bilekansalle.. Find Out!

Pps; Lopuksi vielä niille musiikista ymmärtämättömille amatööreille jotka eivät ymmärrä mistään mitään, Poets Of The Fallin, The Lie Eternal kappale. Maailman PARAS bändi! Olen jumaloinut näitä kundeja jo 7 vuotta ja jatkuu vaan! Love Love Love <3



Tia Kiuru, Melissa Roos, Kristina Karjalainen ja Marianne Kallio.

Toisinpäin; Marianne Kallio, Melissa Roos, Kristina Karjalainen ja Tia Kiuru.


Tia Kiuru <3 Maailman mahtavin Melissa Roos!


40 kommenttia:

  1. Älä Tia enää kovin paljoa käytä täyteaineita huuliisi, ettei mene överiksi. Olet jo nyt todella kaunis, ja olisi surullista jos menisit upean ulkonäkösi pilaamaan liioilla määrillä plastiikkakirurgiaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kaunis <3 - marilyn

    VastaaPoista
  3. Melissa Roosilla on järkyttävän oranssi rusketus! Ja anteeks mut pakko sanoa, Roosilla on kivat tissit mut ei tolla naamallla tähdätä tähtiin. Huono iho ja miehekkäät kasvon piirteet. Turn off!

    VastaaPoista
  4. Tämä kommentti tuskin näkee päivänvaloa mutta ainakin itse varmaan luet.
    Toi sun melkein joka kuvassa käyttämä duckface tai poskien lommolle imeminen ei todellakaan kaunista sua, jos sellaista luulet.
    Ei sillä, etteikö väkisin julkisuuteen tunkemisesi jo ärsyttäisi muutenkin, egorazzi-sivusto jo onkin pohjanoteeraus.. Mutta yrittäisit edes näyttää normaalilta, niin ei tekisi mieli heittää konetta ulos ikkunasta joka kerta kun toi ainainen mutrusuusi pomppaa näytölle.

    VastaaPoista
  5. Kaikki mielipide pohajaiset kirjoutkset näkevät päivänvaloa, siitä ei ole pelkoa. Ikävää jos jotskuta ärsyttää niin suunnattomasti ettei allekirjoittaneella ole sen vertaa poseeraus taitoa ( saatikka alkoholin vaikutuksen alaisena mielenkiintoa) että vaivautuisin joka kuvaan viilaamaan missi hymyä. Onnea niille jotka senkin taidon handlaavat. Kuitenkin tarkkasilmäinen voi huomata että yllä 3 kuvaa joissa ei vallitse duckface. Lyhyellä matematiikalla siis 25% kuvistani sisältää ilmeilyä. Mutta kiitos Anonyymille ! :D

    VastaaPoista
  6. Hei, tuo kuva jossa olette neljästään. Jos oikeanpuolimmaisimman blondin vasen silmä on useammassa kuvassa samankaltainen useammassa kuvassa niin kannattaa käväistä lääkärillä. Tämä ei siis mitään kuittailua.

    VastaaPoista
  7. Eipäs pilkata Marilynia...

    VastaaPoista
  8. KUKA VITTU ON TIA KIURU!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  9. oot kyllä niin transseksuaalin näkönen ku olla vaan voi. Oikea ladyboy ja kaunista susta ei saa edes asfalttijyrällä aikaiseksi.

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä Tia ! Tykkään suorasukaisesta tyylistäsi, vaikken kaikesta samaa mieltä olekaan, mutta olet ainakin oma itsesi ja et heilu jokaisen tuulen mukaan, arvostan sitä, sillä maailma tarvitsee enemmän persoonia ja vähemmän sitä massaa. Harmi, ettet ollut BB:ssä kauempaa, olit mielenkiintoisempi kuin moni lähellekään finaalia päässyt.

    VastaaPoista
  11. Kyllä sinä Tiia pääset tuolla naamalla pian jo kansainvälisiin lehtiin. Eihän ne sen kummoisempia ylilyöntejä ole mitä niissäkään päivitellään. Siinä olisi vähän Suomi-kuvaa jenkeille, jotka kuvittelevat meidän alkukantaisina igluissa asustelevan.

    VastaaPoista
  12. Anonyymi22. toukokuuta 2012 12.08; Etkös tiennyt että jos jokaiselta naiselta vetäisi tukan siiliksi ja pyöriteltäisi mimmi XL-kokoiseen paitaan ilman meikkiä, lopputulos olisi että jokainen nainen näyttäisi poikien sählyjoukkueen pelaajalta.. :D Tai, no, that`s what i think. ja toiselle anonyymille kiitos, kolmannelle; mitä, eikös me muka asuta igluissa?

    VastaaPoista
  13. Olet erittäin kaunis, panisin

    VastaaPoista
  14. Kaukaa katottuna olet Tia miehen näköinen, mutta lähikuvassa huomaakin että sulla on nätti iho ja olet nainen. toi Melissa taas on porsaan näkönen ja erittäin miehen näköinen. Jos toi bosat otettais siltä pois ja tekotukka, ni olis kyllä ihan jätkän näkönen... hyi vittu

    VastaaPoista
  15. Suomalaisilla menee kyllä harvinaisen huonosti kun ottaa huomioon että Martinaa haukutaan kerta toisensa jälkeen transuksi, Tuksu on mitä on, Hennalla ei ole leukaa eikä milloin mitäkin ja Tia Kiurukin näyttää mieheltä. Odottakaas hetki; Mikä erottaa ulkoisesti naisen miehestä? Kevyempi ruumiinrakenne kuin miehillä? Check! Rasvapallot rintakehässä? Check! Hieman hienovaraisemmat kasvonpiirteet + pitkä tukka? Check and Check! Hmm... ? :D Olen minäkin miehen näköisiä naisia nähnyt, mutta ne eivät kyllä täyttäneet näitä kriteerejä.

    VastaaPoista
  16. Vertaa kuvaasi vaikka Kiira Korpeen ja pohdi miksi et ole "kaunis" ja suosittu :)

    VastaaPoista
  17. wow..oot kyllä entistäkin hotimpi pimu!t.mikko

    VastaaPoista
  18. opettele tia yhdys sanat

    VastaaPoista
  19. Rakenne kynnet. Hius lakka. Vai keita ne on ;)

    VastaaPoista
  20. Nyt on muuten pakko taas pottuilla perinteisille suomalaisille ja sanoa, Sorry; Nyt on anonyymin keksittävä joku vähän tasokkaampi leidi suomalaisista kaunottarista, Kiira Korpi kun ei yksinkertaisesti ole yhtään meikäläisen makuun. Kyllä siinä menee Jordan ja Johku Tukiainenkin kovaa ohi kasvon piirteiden kauneudessa. Makuasioita.

    VastaaPoista
  21. Ihan menevän näkönen mimmi Tia on kyllä, ei käy kieltäminen. Moni varmaan kuvittelee että noin makoisa mimmi on myös kova sängyssä mutta täytyy kyllä Tia todeta että on se römpsä jo hiukan lurpsahtanut kun sedän 26cm patukkakin oli vähän kun saappaassa olis heilutellut =)
    Kiitos feikkauksesta kuitenkin, auttoi se varmaan sen tunnin heiluttelun jälkeen hieman orgasmin saantiin

    VastaaPoista
  22. mistä tunnet melissan? :) ja missä käyt laittaa kynnet?

    VastaaPoista
  23. Voi luoja minkä näköstä porukkaa.Ihan näin miehenä todettava:EI kiitos!Nainen voi olla upea,persoonallinen,älykäs...ja sitä kaikkea omana itsenään.Sen sijaan kuvien kaltaiset persoonallisuushäiriöiset muoviset trendipellemäiset turhaakin turhemmat alkoholisoituneet köyhät wannabe "ulkkikset" ovat säälittävää katseltavaa ja kuunneltavaa maneerisine ilmeineen ja huulien törrötyksineen :-)

    VastaaPoista
  24. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ei vittu tukehdun nauruun. ja oon nainen. :DDD tosin en ostoskeskuksen kokonen :)) ihmekkös ku tääl puolel suomee ei saa aurinkoo ku jonkuu ämmän musta rööri imee kaiken valon sinne jonnee.. nyt ämmät jalat kii ni saa muutkii ns rusketusta. kiittiiiiii <3

    VastaaPoista
  25. miks pumppaat naamas täyteen botoxia?? tai sun kamus? onko se seksikästä? mä olen 22v nainen (ja luonnollisesti seksikäs) NO OKEI YKS MUN KAMU SANO ET SÄ OOT VITUN HOT: HIS NAME IS DONALD DUCK but he still says he would use condom with u cause he thinks u have some deseases <3 but hey he likes ur duckface <333333

    VastaaPoista
  26. Nyt aletaan pääseen oikeelle tasolle kommenteissa!

    Itseään jonain "julkkiksena" tai muuten hienohelmana pitävää tyttöä ei tule päästää helpolla!

    Muistan joskus lukeneeni miten Tia kirosi sitä kun oli baarissa ja "tavalliset" miehet eivät antaneet neidolle niin suurta tilaa kuin hän olisi tarvinnut vaan perus baari-ilta tyyliin palloilivat siellä sun täällä, ehkä tytön ympärillä jolloin hän ehkä luuli että ne häntä yrittivät...

    Totuushan on se, että nämä tyrkkyjulkut ovat jopa meitä normaaleja kansalaisia alempana. Säälittäviä rahan perässä juoksevia paviaaneja.

    Omasta mielestä kyllä Tia on kaunis, mutta se, että täytyy nostaa itsensä muita ylemmälle pallille tuo hennon tytön alas ja kovaa. Tällöin myös toivon että anonyymien kirjoittajien kommentit iskevät ja kovaa. Joten antakaa isän kädestä, saippuoikaa kirjoituksenne jotta ne luiskahtavat mahdollisimman kovalla tällillä Tian kaaliin ja tyttö ehkä joskus ymmärtää miten tyhmää käytöstä tuo itsensä "ylentäminen" on.

    Blogin kirjoittamisessa ei tietenkään ole mitään väärää mutta itsepä olet antanut itsestäsi kuvan että mielestäsi olet meitä maan matosia korkeammalla ja lähes halveksut meitä. Asiaa olisi vaikku kuinka mutta camaro huutaa pihalla joten töihin on lähdettävä. Hyvää päivänjatkoa Tia, toivottavasti joskus vielä ymmärrät...

    VastaaPoista
  27. Nyt tätytyy kyllä sano viimeisimpänä kirjoittaneelle Anonyymille sellainen juttu, että muistikuvissasi on sekä parantamisen varaa, että totuutta. Kyllä, kirjoitin että juhlat olivat tavallisten ihmisten perunankuorinta vitutuksen purkubileet, syy; kyseessä oli LeBonkin KUTSUVIERAS juhlat, joihin itse menin paikalle siis työmerkeissä kirjoittamaan tapahtumasta artikkelia. LeBonkin kehutulla tasolla minun oli toimeksiannon saadessani siis varauduttava täyteen juhlatilaan ja etdiä mshdollisimman monta tuttua kasvoa. Tuttuja kasvoja ei tainnut olla yhtä enempää. Ja sikäli juhlissa mätti sekin että oli täyttä, ravintolaa oli näemmä täytetty työntekijöiden ystävillä eikä yhteistyö kumppaneilla ja "status" asiakkailla, mutta hei, yksi ja sama hailee minulle. Ja tilan anto kommenttikin liittyi käytännössä vain yhteen rouvaan, joka puski koko ajan päälleni, kun itse oli parkkeerannut jutustelemaan rauhalliseen nurkkaan. :D Minä en todellakaan ole kenenkään yläpuolella enkä halveksu kuin kaksinaamaisia selkäänpuukottajia, joten pahoitteluni hyvin väärästä kuvastasi. Samat pyykit ja tiskit se minäkin siivoan päivittäin kämpässäni ja hoidan aivan samoja asioita kuin kuka tahansa muu ihminen, en elä mikä-mikä-maassa ja jollas residenssissä.

    VastaaPoista
  28. Ai niin, seuraava ääliö joka oikeasti luulee että botoxia käytetään huulien täyttämiseen, saa multa pian ilmaisen botox hoidon, huuliin. Arvatkaas fiksummat kuinka siinä käy? Botox on hermomyrkky, huulitäyte on hyaluronihappoab joka sitoo huuliin ruumiin kosteutta ( = turvonneisuus)

    VastaaPoista
  29. Hei, Tia. En tiedä kuka olet, mutta räväkkä lienet. Kerrot viestiketjussasi menneesi jonnekin kirjoittamaan artikkelia. Hyvä. Mutta: jos kirjoitat tai toimit blogistina (kuten niin moni julkimo nykyisin), niin voisitko ystävällisesti kiinnittää huomiota myös siihen, mitä ja miten kirjoitat? Miksi käytät sanoja, joita et osaa käyttää? Perunankuorinta vitutuksen purkubileet? Yhteistyö kumppaneilla? Mielipide kohtaiset? Kasvon piirteiden? Lisäksi englannnin kielessä persoonapronomini "minä" kirjoitetaan aina isolla: I. Nyt olen Tiankin mielestä nipottava kateellinen, mutta enpä olekaan. Lehdet ovat vain saaneet hänentapaisistaan uuden lypsylehmän itselleen palkkaamalla pikkujulkkuja ja tyrkkyjä bloggaajiksi. Tosin näistä blogeista myös kirjoittajat jäävät saamapuolelle. Kun ei ole kielioppi- tai tyyliasiat hallussa, jättää itsestään hiukkasen osaamattoman – ehkä jopa sivistymättömän – kuvan. Ei kielioppi ole Martinallakaan kohdallaan. Hänen jorinoissaan kielioppivirheiden määrä on potenssiin kymmenen verrattuna Tian tulvahduksiin. Mutta: onnea valitsemallesi tielle. Ehkä Sinäkin vielä kehityt kirjoittajana, kun laajennat näkökulmaa ja klikkaat netistäkin löytyviin kielioppikirjoihin. Toivoo Yksi saitille osunut kolmekymppinen täti.

    VastaaPoista
  30. Melissa Roosia voisi luulla Graafin sisarusten pikkusiskoksi, tosin rusketus on vähän liikaa - vanhentaa ja tekee suttuisen näköiseksi!

    VastaaPoista
  31. Hei! -->
    Anonyymi24. toukokuuta 2012 12.56
    kiitos, olen varsin tietoinen ongelmastani, joka on siis yhdyssanat. Kun ei mene päähän näiden säännöt niin ei mene, mutta usko pois, kovasti kyllä yritän asiassa petrata. Ja uskon että moiset jättävtä lukijalle epämiellyttävän kuvan lukemastaan, mutta tämä nyt vain on yksi monista vajeistani. Ehkäpä joskus ne opin? Ikävää että sorrut tekstissäsi syyttämään kaikkia reality tv,ssä piipahtaneita ihmisiä eräiden kaltaisiksi, jotka uskovat muiden olevan itselleen vain kateellisia. Missä vaiheessa minä mitään sellaista sanoin? Päinvastoin, enköhän minä ole kateellinen että toiset meistä osaavat yh-dy-s-s-ano-ja. :)

    VastaaPoista
  32. "jättävtä lukijalle epämiellyttävän kuvan"

    Eppu se on.

    VastaaPoista
  33. Luulen vain ettei tuota hyaluronihappoa ihmisen elimistö ole tottunut kestämään kuten ei ole botoxiakaan ihmiselle ole tehty.
    Sulle soisin gramman botuliinia voisit olla rauhassa sen jälkeen.

    VastaaPoista
  34. Jostakin syystä tälle sivustolle päädyin ja luin tämän ketjun kommentteja..
    Minusta on järkyttävää kuinka rumasieluisia ihmisiä on paljon. Haukutaan tuntemattomia ihmisiä ties millä sanoilla eikä hävetä sitä yhtän.

    Mithän tämänkin blogin pitäjä on muka tehnyt niin kamalaa ansaitakseen kaiken tuon paskan mitä moni kirjoittaa...

    Toisipa kokemus näille paskanjauhajille järkeä päähän.

    VastaaPoista
  35. Kyllä jokainen ihminen jotakuta ärsyttää, mutta koettakaa nyt keksiä jostain oma elämä sen sijaan, että hyökkäätte Tiaa vastaan. Olisi se aika kamalaa jos maailma olisi täynnä toinen toistensa kopioita. Eläköön erilaisuus! Botuliinia tarjoava ja muut haukkuvat, -ei teilläkään ihan kaikki tunnu kohdillaan olevan. Surullista. Hyvä tyssi, jatka valitsemallasi tiellä. Ole armollinen itsellesi ja muille. Elämä on. Rakkaudella Äiti <3

    VastaaPoista
  36. Mä tykkään lukeä näitä jutskii :) Hyvä Tia, jatka samaa malliin :) <3

    VastaaPoista
  37. Ihmettelen miten ihmiset jaksaa aina ulkonäöstä ja muusta kirjoitusvirhe paskasta täällä latoa. Ilmeisesti niidenkin mielestä tämä on kiinnostavaa luettavaa sillä tänne ovat tulleet. Kaikki muut olette varmaan täydellisiä kun viitsitte ja jaksatte toisia tänne tulla haukkumaan. Ihania kiroituksia mielestäni ja mielenkiintoisia =)

    VastaaPoista