torstai 10. toukokuuta 2012

Päivän "karvan nostattaja".

Iltalehti komppaa Ilta-Sanomia ja uutisoi näin laulaja / lauluntekijä Jipusta;


IS: Jipulla uusi mies
Anteeksi nyt vain; Aina olen kovasti tykännyt tämän naisen musiikista, jo ennen kuin nousi populaari musiikin piireihin, mutta nyt vähän meinaa henkilökuvasta tärähtää vaaleanpunaiset reunat irti!!
Lisää vaan näitä "Parviaisia" ja muita ääliöitä jotka tuhraavat avioliiton tarkoituksen menemällä kihloihin ihan tuosta vain, hetken mielijohteesta ja sitten menemällä naimsiin kahdeksaksi kuukaudeksi ja kappas vain; ennenkuin eropaperit on vetämässä, on jo uusi mies. 
Sori, ei mahdu mun aivoihin.
Pitikö mennä naimisiin? Pitääkö hakata päätä seinään olemalla paska esimerkki nuorille, ilman että sekuntia ajattelee. 
Miten voi väittää että usko on suuri osa omaa elämää jos kaksin nai ja eroaa samaan syssyyn? Samaa menoa ja rumbaa vuodesta toiseen.
 Ilman häpeää vieläpä, sillä häpeävä ei tällaista julista samalla viikolla keltaiseen lehdistöön, kun ollaan uutisoitu että avioero paperit laitettiin juuri vetämään. (jos nyt julistaa muussakaan tapauksessa).
Entäpä avioliiton toisen osapuolen tuntemukset?? Tällainen julkinen irstailu ja uuden suhteen julistaminen ei ole kuin häpeäksi miehelle,tai näin ainakin voisi kuvitella. (?)
Onhan toki mhadollista että jos Jipulla itsellään ollut näin matala moraali avioliitto lupauksen suhteen, ei voi kamalasti enempää odottaa toiselta osapuolelta. 
Yöks.


Mulla jotenkin meni usko (ja maku) tähän naiseen.


Avioliitto on pyhä asia, eikä kunnon uskovainen retostele sillä, saati sen kaatumisella. 
Ehkä Jipun sydämessä asuva mies joka kannattelee kaiken pahan yli on Jeesus? Tai Jumala, (jota mielestäni ei voida asettaa miehen ruumiillistumaan)
TAI

Lapset leikkii taas Aamenella ja tässä lopputulos..?
                            -Tia


2 kommenttia:

  1. Oon sun kanssa ihan täysin samaa mieltä! Itelläki nousi karvat pystyyn ku luin tuon jutun iltalehden nettisivuilta.

    VastaaPoista
  2. Joo.asiaa kirjoitat :)
    T: Kirsi

    VastaaPoista