torstai 30. elokuuta 2012

Time For One Last Show !


Huomenna, 31.8.2012 startataan tämän kesäkauden viimeiset Miss Märkä t-paita kilpailut joita juonnan.
Fiilikset ovat haikeat, kun tätä on nyt tehty kolme kuukautta ja aika on mennyt aivan siivillä. 
Olen saanut itse paljon enemmän kokemusta siitä, miten asiat hoituvat illan showta rakentaessa, miten toimia yllätystilanteissa, kuinka pahasti ja nopeasti asiat voivat mennä monen palasen määrästä koostuvassa showssa päin honkia ja etenkin, kuinka jatketaan kömmähdyksistä huolimatta hyvää ohjelmaa.
Tähän mennessä kilpailussa on ollut jo kymmeniä tyttöjä mukana, kaikenkaikkiaan uskoisin luvun olevan noin 50 tyttöä ja nuorta naista, joilla kaikilla on ollut rohkeutta ja leikkimieltä osallistua vähän erilaiseen "missi" kisaan. 
Kyseessähän on vain hauska titteli, jossa tosin palkintona lymyää monien naisten suuri unelma, silikonirinnat.
En ihmettele kisaan innokkaasti osallistuneiden määrää, vaan pikemminkin suomalaisten naisten heittäytymiskykyä ja pinann alla kytevää esiintymisen halua, joka pursuaa likoista esille, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. 
Kisan semifinaalit on järjestetty jo useaan kertaan Sedu Koskisen Namu,-lounge klubilla, joten hyvää makua on kisassa vaalittu. 
Yleisimminhän mielikuva märistä t-paidoista ja nuorista naisista saattaa lipsua hieman festari henkiseksi rillumareiksi, mutta meillä on onneksi ja oiketoimisesti osattu käyttäytyä sen enempiä hihhuloimatta. 
Toki kilpailijoiden joukkoon on muutama sähikäinenkin välillä päätynyt ;D
Tämä "kesätyö" on ollut mielettömän hauska, jokseenkin vapauttava, mutta erityisesti opettava kokemus! Olen enemmän ja enemmän loppua kohti alkanut miettimään omaa jatkoani tämän kaltaisissa tapahtumissa ja kisoissa, joten olenkin ideoinut ja nikkaroinut kulissien takana muutamaa juttua, joista ehkä kuullaan myöhemmin lisää. Aika ja toiminna resurssit ovat vain kohdallani aina hieman kortilla, enkä osaa vielä sanoa millä tahdilla (omien musiikki touhujeni, koulun, työn ja sensellaisten) pystyisin hyppäämään sellaiseen oravanpyörään, että järjestäisin itse actionia tälle rintamalle.. 

No, joka tapauksessa! Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös nämä kisat!
 Kiitos yhteistyökumppanillemme Vera & John netticasinolle, suomen upeimmalle illanvietto paikalle, Namu,lle, Scandinavian Hunkseille sekä Babeille, E-Babe tytöille/ promoottoreille, maailman parhaalle tapahtuman järjestelytiimille, Co hostilleni Linnea Aaltoselle. .. Ja toivotan huomenna kisaaville neideille ihan huimasti tsemppiä, yleisölle reippaasti juhlamieltä ja tuomaristolle viisautta päättää asia oikealla tavalla.
Nähdänä huomenna Namussa, Showtime n. klo 23.00 !!! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti