tiistai 25. syyskuuta 2012

Viimeinen "tervejalkainen" viikko edessä..Saatiin tänään taas miellyttävää postia joten illalla luvassa uuden Vareksen ensi-ilta näytös. Kiva päästä tuulettumaan, koska olen tehnyt viimeisen pari viikkoa töitä ja koulujuttuja kuin hullu. Paperia paperin perään ja aineiden kirjoittamisen loppumaton ihanuus.. Blääh. Oon aivan naatti.
Mulla tasan viikko aikaa leikkaukseen ja ollaan yritetty sen takia olla ihan super tehokkaita kaikkien hoidettavien asioiden suhteen.
Sunnuntaina oltiin sateessa Valtterin ulkokirppiksellä myymässä vanhaa roinaa veke ja saatiinkin ihan kivasti siellä tavaraa (vaatteita) menemään. Loput nettiin myyntiin ja uutta vaatetta tilalle! Fretit sai uuden häkin joka pitää pestä ja sisustaa että saavat nyt vipeltää useammassa kerroksessa. Ihanaa :)
Ei muuta kuin shoppailemaan näädille lisää riippumattoja!Oon ollut niin down koko jalkaleikkauksesta ( tarkoittaa että menetän kaikki kuvaus keikat, ison promokeikan ja muut työasiat) vain koska jalka on "määrittelemättömän" ajan paketissa!
Hitto! Leikkaisivat multa mielummin käden!
Ja näinhän se on, kun ei ole mahdollisuuksia työskennellä, keikkaa tarjotaan eniten.
Siitäpä syystä aion ottaa tästä "viimeisestä" terveestä viikosta kaiken irti. Käyn ruskettumassa, otatan aivan huippu upealla kynsitaitelijalla uudet kynnet, värjäytän ja leikkautan hiukset ja huollatan ripset ennen lauantaita, jolloin siirrytään ruotsinlaivalle juhlimaan Petskun syntymäpäiviä romanttisesti kaksin!
En ole ollut elämässäni kovin montaa kertaa, joten mulle on aika luksusta katsella maisemia laivan kannelta ja nähdä Tukholmaa (jossa olen käynyt ainoastaan kerran aikaisemmin) joten odottelen innolla.
Siksipä aionkin olla mahdollisimman gorgeous koko vkonlopun! :)

Tällä tai ensi viikolla pitäisi myös mennä kaason kanssa katselemaan morsiuspukuja ensimmäistä kertaa.. Katsotaan mitä sieltä löytyy, vai löytyykö liiankin valikoivalle morsiamelle yhtään mitään?
Toivotaan niin raikkaita ja kirkkaita syksypäiviä, eihän tuota brittiläistä ilmastonmuotoa jaksa kukaan!

                                                                      

                                  Tia

1 kommentti: