perjantai 25. tammikuuta 2013

No,- i dont have bad hair day !
Yleensähän en sivuilleni päivitä kauneuteen ja muotiin liittyviä asioita mutta tänään teen ensimmäisen poikkeuksen.
Olen vasta viimeisen vuoden aikana kiinnostunut todellisesta muodista päästyäni yli omasta ghetto-lookistani jossa elin tyytyväisenä iästä 16 ikään 21.
Sitten päässäni naksahti ja printtipaidat, farkut ja Ed Hardyt jäivät kaappiin (josta ne lopulta päätyivät kirpputorin pöydälle) ja päädyin pukeutumaan vaatteisiin, joiden koin OIKEASTI olevan tällä hetkellä ominta makuani.
Edelleen vaatteistani kuvastuu nuoren ihmisen pukeutuminen, mutta enemmän ja enemmän olen arkityylissäni alkanut suosimaan klassisia vaatteita ja asusteta, kuten villakangastakkia, sifonkihuivia, jakkua ja bleisereitä
Kaapistani löytyy silti paljon "maalaisromanttista" ja mielestäni hieman rouvamaista vaatettakin, jota  käytän arkena enemmän kuin voisi kuvitella.

Yhtälailla kuin muoti, myös hiustyylit vaihtuvat.
Talven varalle keksin poistaa kaikki hiuspidennykseni, luonnollistaa superblondin "teini" kuontaloni ja tein ns. "Isabella Holmit", eli leikkautin itselleni niskaa kohti lyhenevän polkan. (Kuvassa)Ihanan helppo ja rakastettava hiustyyli !
Vaihteluna siihen tämä yksinkertaistakin yksinkertaisempi, mutta hauista (ja hermoja) vaativa kampaus, joka muistuttaa itseäni Meg Ryanista.

Kun vain olisi kesä, tämän ihanan arkipuseroni ja kikkaran tukan yhdistelmä olisi ihan mahtava !


I call it "Hippi-Grany", look. And i love it. Okei, eli !

Maailmassa kaikki kivat asiat eivät onneksi ole niitä vaikeimpia.
Tässä siitä todiste.
Aikaa tuohon tukkaan menee noin 20min, mukavampaa kampauksen tekeminen on ehdottomasti jos takaraivon osioihin löytyy kaveri niitä kihartamaan, koska käsien vääntely niskan puolella on puuduttavaa.
Tämä ei kuitenkaan niin ydinfysiikkaa ole, ettei tätä voisi opastaa poikaystävälle, joka sitten voisi osaltaan jouduttaa esimerkiksi liikenteeseen lähtöä :)Helppoa kuin heinänteko ! Lämpösuojaa (en käytä, mutta eettisenä neuvona sanon) hiuksesi ja anna niiden kuivahtaa. Märkää / kosteaa tukkaahan kukaan ei kiharra. (Eipä?) Nosta MAX kahden sormen levyinen osio kohtisuoraan ylös ja aseta rauta osion tyveen TAAKSE. Ideana on siis kiertää hiusta ulospäin kasvoista, ei kohti kasvoja.  Mitä pienempiä osioita käyttää, sitä parempi, Isot osiot kihartuvat aina hitaammin ja lopputulos saattaa jäädä valjuksi.Pyöritä hiusosion latvasta kiinni pitäen hiukset kuuman raudan ympärille. Tarpeen vaatiessa käytä lämmöltä suojaavaa hanskaa! Pidä hiuksia kihartimen ympärillä 15-35 sec ja päästä hiukset kevyesti irti. Mitä pienempi osio, sitä vähemmän aikaa se tarvitsee kihartuakseen. Lakkaa päälle ja ready to go !

Tämähän on ihan mieletön Shakira-tukka jos sattuu omistamaan pitkät hiukset ja löytyy energiaa taiteilla suht luonnollista kiharalookkia :)


                                                  Tia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti