torstai 7. helmikuuta 2013

Aivan tavallinen torstai?Jokaisen omalla toiminnallaan ja valitsemallaan piirillä määriytyvyä FB-etusivu on toki itse kenenkin ihmisen oma ja persoonallinen asia, eikä sen sisällöllisestä mielenköyhyydestä voi kukaan syyttää kuin itseään. 
Huomasin tämän tänä aamuna kun suihkun jälkeen lysähdin hetkeksi takaisin sänkyyn ja kaivoin kannettavan syliin. 

Etusivu:

Jenni & Kimi Raikkonen,; ERO! (Viikkolehdet)

PUTOUS : ( En edes mainitse, jumankavita että on rasittava ohjelma) (Entinen Fb-kaveri.) LUE = Poistettu

KIMIN OMAISUUS JOPA 100 MILJOONAAA !!!! ( Joo, ei onneksi yhtään tahditonta otsikointia eron aattopäivänä.. Viikkolehti)

" En ymmärrä miksi meidän keittiön kraana on rikki.. sieltä tulee vain lämmintä vettä" ("Joku" FB-Kaveri. Poistettu. HUOM! Ei se lämmin vesi tule kraanasta, kraanasta se vedenlämpötilä säädetään... Capish?)

Kristina Karjalainen; Kombinaatio-video Gordon Ramsayn raivareista. Love it ! Tällaista sisältöä lisää !
(Osoittaa melko selkeästi tajunnantasoni piilevän jossain Neandertalin ihmisen ja simpanssin älykkyyden rajamailla.)

Ja viimeisimpänä monta epämääräistä linkitystä aiheesta;

LahnaBileet 2013 @  ---- >>>
Kykenemättä päättämään poistaisinko koko kaverilistani ymmälläni siitä faktasta että jotkut ovat todella jopa menossa tuohon tapahtumaan, vai kaivaisinko kaapista akkuporakoneen jolla pyrkisin suorittamaan itselleni lobotomisen operaation, päivitän oman sivuni, otan siitä kuvakaappauksen ja jaan sen teille: (priorisointiapa hyvinkin.. )Kyllä kyllä, esiintyjälistasta ei puutu kuin pellepukuun puettu, suomen surkein "Kolumnisti-Kiuru", niin kasassa olisi suomen surkeimpien, harhaluuloisten ja itsensäpaljastelijoiden joukko!
(Ei päde Hunkseihin, i love those boys and girls!)

KAUPOISSA NYT !

                     Kauneus & Terveys- lehti, johon annoin käyttäjäkokemuksen kannan artikkeliin joka koski anti-age kauneustuotteita ja pistoshoitoja.
Yllättäen ryppyrasvoista tämä tyttö ei osaa sanoa mitään, mutta piikkibileistä mielipiteitä riittäisi vaikka maailman tappiin asti. Käykäähän ostamassa omanne !Mukavaa päivää teille lukijat! Itselle koko heladaagenista tulee takuuvarmaa p*rseilyä ja kurjuutta (niin kipeä pää ja paljon ohjelmaa) että turha tässä on edes leikkiä optimistia. 


Joten hellurei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti