maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ennenaikaisia harmaita . .Härregyyyd.. Oon melko varma, että jos tämä viikonloppu ei vetänyt mun stressinappuloita taas täyteen teräänsä, niin ei sitten mikään.
Vanhuus ei tule yksin.
Ensin päätin että tänän vkonloppuna en kyllä lähde laisin enkä mihinkään rilluttelemaan vaikka kuka pyytäisi ja miten paljon ihan jo senkin takia, että mun vanheneva kehoni ei enää kestä krapulaa.
Pienikin määrä alkoholia veressä vetää mut ihan myrkytysoireiden äärelle ja siiä sitä onkin aamuyö ja seuraava päivä hohdokasta yhteisaikaa vessanpöntön kanssa.
Mitä paremmin tietävät veikkaa, yliherkkä alkoholille vai mistä kyse?

Enkä mennytkään. Ulos siis. Viikonloppuna.
Aikaa vietettiin kerrankin ihan puhtaasti (ja joidenkin makuun) tylsästi omassa kodissa.
Sen voin kuitenkin kertoa, että nämä perheen hormonihirmut joilla teini-ikä on kauheimmillaan, saavat välillä kyllä pään niin kiehumispisteeseen, että ei vähemmällä väliä.
Sikäli mikäli nyt voin mitään muista stressin olennaisista osista valottaa teidän suuntaanne, niin ne ovat duunipaikka & projektimuutokset, häät (ne viralliset kesäjuhlat) ja tuleva loma.. Jonka viettokohde on siis edelleen hakusessa.
Vaihtoehtoinan oli Tunisia ja Egypti sekä perinteinen pääsiäisreissu pohjanmaalle, mutta mä veikkaan että tähän harmaisen kehitykseen ei enää auta laakeat pellot ja suomalaisen metsän rauha.
Jos/kun mä tästä pääsen tulikuumalle hiekkarannalle, lupaan haudata pärstäni niin syvälle hiekkaan, että muistan kyseisen reissun vielä omissa monttubileissäni!
Mulle ei nääs tarvitse tätä nykyä sanoa kuin "kissa" väärään kohtaan ja riemu on niin repeämispisteessä että jalat alle ja nopeimmat alta pois !

Latailen täällä jo toiveikkaana puhelimeen Chillout/ lounge/ musiikkia, joita voi sitten fiilistellä biitsillä, tuolla jossain afrikan mailla. .
Kävin myös Itiksen World Nailsissa laittamassa kynnet valmiiksi lomakuntoon, eli käytännölisiksi ja siisteiksi !Vaikka meillä nyt onkin varauksessa jo yhdet matkat egyptiin, taidan jatkaa aamua kyttäämällä päivittyneitä lentoja. 
Tällä kertaa meinaan vakaa hotelli+matkat ei tule kysymykseenkään, vaan päädyttiin ratkaisuun, että lennetään ensin Kairoon, josta sitten matka jatkunee Alexandriaan esimerkiksi kahden päivän lomailun jälkeen. 
Alexandrian lähellä on joitakin rantahotelleja ja jonkinlainen rantakohdekin olemassa (olisiko mahdollisesti ollut jossain Alexandrian ja Mersa Matrouihin välissä.. No, menemällä selviää! Mutta hyvä kuitenkin jättää tämä blogi teille tiedoksi, jos sattuisi niin että matkalla meidät kaapataan, eikä kenelläkää tietysti olisi hajuakaan missä me ollaan viipotettu :D *koputtaa puuta*

Infoillaan tässä nyt vielä ennen pääsiäistä, että mihin sitä mennään jos mihinkään mennään! Eikös juu? 
Kiva.

Lopuksi vielä mun viime viikon ehdoton suosikki, jota jorasin joka aamu kun käppäilin stadissa töihin. Uskomatonta dynamiikkaa kun hynttyyt viskaa yhteen Atb ja Dash Berlin ! Kyseessä siis tämän videon ensimmäinen biisi, Apollo road. Ihan hullun hyvä olo tulee tästä ja odotan niin innolla ensi vuoden SummerSound partyja että!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti