perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tehtävä: Keskity olennaiseen.

Taas on viikko kulunut viimeisimmästä blogikirjoituksesta.
Mihin tämä aika menee ja miten oman sivun päivittäminen tuntuu jäävän aina vain vähemmälle huomiolle?
Joka kerta kun kurkkaan omaa sivua, lupaan itselleni että nyt taas otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan enemmän, mutta joka kerta asia jää ajatuksen tasolle.
Sama pätee Egorazzin sivuihin, - eipä ole tullut sinnekään ammennettu mitään päänsä syövereistä.
Toisaalta, asiat mitkä nykyään keskitetysti pyörii mun päässäni repeat-toiminnolla ovat nämä;

LOMA. Ihan ennenkaikkea loma. Suunnitteilla matka Island Hopping-matka Ateenasta katamaraaneilla saaristoihin kuten Kos, Naxos, Rodos ja Mykonos.
Mun koneeni tuorein vakioasetus on Napsun äkkilähtöjen lentohaku.
Oivoi tätä tuskan määrää...
Studio. Trallatiratirati laaa.. Siellä se biisi odottaa ties kuinka monetta viikkoa, milloin pääsisi viimeisten nauhoitusten pariin. Myöskin pöytälaatikossa makaa sanoitettavana uusi biisi joka kulkee työnimellä "Yövalo". Muistan aivan hetki sitten lukeneeni jostain että Anssi Kela totesi sanoittamisen olevan "Tuskallista pihtisynnyttämistä",- ja voinkin tuohon omalta osaltani yhtyä ihan täysin. Mulla on ollut jokin alkukantainen tarve ihan skidistä asti sanoittaa ja runoilla, mutta valmiin materiaalin aikaansaaminen biisi pohjaan.. Noh, se onkin aivan oma lukunsa "rustailun" ja kirjoittamisen joukossa.
Toisinaan tekisi mieli sulkea itsensä mökkiin kuukauden päiviksi että pääsisi taas irtautumaan kyynisen perustallaajan asemasta väärinymmärretyn ja romantiikankaipuisen sekä angstisen taiteilijan tasolle. Miksei oivallukset tartu koskaan paperiin asti?
Tämä on (kyllä) hieman kaksimielinen kuva, mutta hei, kevät ja pörriäiset ! Ja Nykästä lainatakseni; "Pilluhan se on aina mielessä, mutta hypätään nyt nää hypyt ensin".
Mun päähän jäi elävästi takomaan muutaman australiaan sjoittuva dokkari City kenguruista ja noin yleensäkin australian eläinsuojelusta. 
Jos päälimmäisenä itseltäni kysytään, mikä elämässä kiinnostaa eniten, se on joko musiikki tai eläimet. 
Pitäisikö sellaisesta aiheesta  josta eniten välittää,tehdä itselleen ensisijainen ammatti vai pelkkä "harrastus?". 
Jokaisella meistä on oma draivinsa maailmassa, mutta itseäni ei aja eteenpäin yhteiskunnallinen hyvinvointi niin kauan kuin se sulkee ulkopuolelleen eläinkunnan oloihin puuttumisen.
Että ihmiset, lemmikkejä jalostaneet, koirat ja sudet kesyttäneet olennot voivat olla TYHMIÄ!

Eläinten "hyötykäyttäminen" on palkinnotonta orjuuttamista ja jokainen hylätty kissa ja katukoira osoitus ihmisen kykenemättömyydestä huolehtia mielivaltaisten tekojensa tuloksista. 


Kreikka. Taas mielessä kreikka. Voi hitto kun vaan pääsisi irtautumaan ja voisi lähteä kreikkaan. . 

                          Ja jälleen Kreikka.. . Kreikka kreikka.. " Kreikan meri, meri Kreikan". .Touko Poukolta KREIKKA-laulu. 
Kyllä, olen tietoinen mitä tällaiset videot kertovat teille (rakkaat lukijat) meikäläisen ajatuksenjuoksusta ja aivokapasiteettini määrästä.


Ja sitten... Megat, gigat, laajakaistat, valokuitu ja mobiilityhteydet sekä Wlan. . . Näistä koostuu konkreettisesti noin 8 tuntia työpäivästäni ja 70% vapaa-ajastani.
Tehtävänä oppia keskittymään olennaiseen ja jättää työt töihin, ei tuoda niitä kotikynnyksen yli.Noniin, eiköhän tämä ollut taas tältä kohtaa tässä. 
Tänään vielä viimoinen puristus töissä ennen viikonloppua, jonka aionkin viettää kirjaimellisesti pää perseessä, eli mahdollisimman omissa oloissani ilman minkäänlaista kiirettä mihinkään. 
Viime viikonloppu oli aivan tolkuton.
Oli Madame Krogin avajaiset, Namussa palloilua, kamalaa krapulaa, Wonder ja sukujuhlaa sunnuntaina. Tänä vkonloppuna kyllä mennään rauhallisemmilla paukuilla! Nyt, TÖIHIN!

Photo by: Sessions2 

1 kommentti:

  1. Ja sitten... Megat, gigat, laajakaistat, valokuitu ja mobiilityhteydet sekä Wlan. . .

    --- Litaniasta puuttui sitten 3G, 4G, Umts - taajuudet, modeemit, digiboksit............ ---

    VastaaPoista