lauantai 2. maaliskuuta 2013

Sick and Tired . .Aloitin kuluvan viikon todella väsyneenä ja uumoilin, että olisikohan vaan joku virus iskemässä nyt meikäläiseenkin, kun olo oli niin vetämätön ja iltaisin nukkumaan mennessä koko kroppa oli aivan kuumeinen.
Sattui vain niin sopivasti, että mulla alkoi töissä aivan uusi toimeksianto ja uudet tuulet koulutuksineen, etten todellakaan rohjennut jäädä töistä pois niiden takia.
Niinhän siinä sitten kävi, että keskiviikkona oli poistuttava töistä aikaisemmin ja painuttava vitamiinien ja mehujen kanssa peiton alle ja melkein suoraan nukkumaan. 
Torstaina olo oli vielä kaameampi.
Tänään edelleen korvat lukossa (paine) ja kylmää hikeä pukkaa. Hyi että .. 
Harmi, tää viikonloppu olisi ollut siinä mielessä todella tärkeä, että Petskulla on todella tärkeät ampumakisat, joihin itsekin on tarkoitukseni lähteä taas seuraamaan. 
Nyt taitaa meikäläisen osana olla reissussa mukana, mutta puoliunessa, kun ei tämä olo vaikuta helpottavan millään :(

Duactia, coldrexia, vitamiinia jne jne.. eikä vieläkään helpota!


Mulle on iskenyt kamala matkakuume ja olen viimeaikoina tutustunut Island Hopping-matkailuun. Unelmana olisi palata kreikkaan, jossa oltiin viime vuonna ja mennä Ateenan kautta Naxokseen, Kos,ille ja muille pikku saarille.
Voi jäädä ihan unelmoinnin tasolle häiden ja töiden kannalta mutta ainahan sitä saa suunnitella. Toisaalta, olen aina ollut vähän vastahakoinen kevät/kesä matkailua kohtaan.
Mitä hiton järkeä on mennä kesän kynnyksellä / kesällä pois suomesta, kun täällä on luonto kauneimmillaan ja valon määrä lisääntyvää?

Sain viimeviikolla vihdoinkin demo-version kuunneltavaksi kappaleestani Jäästä. Biisi on jo käynyt muutamalla ihmisellä ensi kuuntelussa ja lopullinen miksaus kappaleesta alkaa nyt.
Ironista, että juuri kappale, joka oli tarkoitus julkaista suomen pahimpaan jää-aikaan (tammikuussa) julkaistaan silloin kun jäät meiltä suomesta sulavat kovaa vauhtia pois.
Auts,- aikataulu muutoksia !
Äänittämässä Jäätä. 


Muutenkin tässä on ollut kevään myötä sitä ja tätä hommaa.
Jäälle pitää otattaa promo kuvat sinkun kanteen, alustavasti saattaa olla tulossa taas entistäkin näkyvämpiä hommia joihin pitää löytää aikaa oman työn keskeltä.

Rakas morsiusneitoni Sanna aloitti mun patistuksestani kuvaushommat viime kesän jälkeen ja nyt Sanna onkin Suomen seksikkäin-kisan finaalissa äänestyksessä. Sannaa voit käydä äänestämässä jatkoon TÄÄLLÄ !

Photo by: Photolies

Ihan mielettömän seksikäs mimmi, josta on moneksi. Aikoinaan mullahan oli aivan käsittämättömän yli seksikäs kuva samaisessa kisassa ja tällä kertaa hieman samoilla linjoilla mennään. Uskomaton kuva. Uskomattomat Photoliesin pojat!

Kunhan mä saan tästä itseni terveeksi, mulla alkaa taas uusi tukka remontti.
Olen taas hieman jälkijunassa mainstreamista herännyt rakastamaan Ombre Hair tyyliä, eli siis liukuvärjättyjä hiuksia.
Ehkä alla olevista kuvista ei ihan ilmene se mitä tulen yrittämään omien hiusteni suhteen, mutta hienojahan nämä oikeastaan ovat kaikki.
Kun kevät on alkamassa, alkaa itselläkin mieli ja ulkonäkö heräämään kesälauteille!
Kunnon rusketus pintaan ja menoks, sanoi Annie Lenox.

Mä olen viime aikoina joutunut miettimään monessa mielessä katkeruutta ja katkeroitumista.. Takana on paljon asioita jotka on noussut viime aikoina pintaan, asiat selvitetään loppuun asti ja tässä on välillä tullut tehtyä ja seurattua likapyykinpesua suurissakin määrin.
Pitäisi muistaa olla olematta susi toiselle ihmiselle ja aidosti ymmärtää muitakin kuin itseään, mutta kuten tässä on tullut huomattua, usein sellaiset asiat joista toivoisi toisten oppivan katumusta, ei välttämättä ole itselleenkään sen helpompia oppitunteja.
Mulla on tapana kärkevänä ihmisenä kärjistää asioita satiirisiksi taikka negatiivisiksi, eikä sen "vihan" alle halua kovin moni joutua.
Noh, näitä ihmettellessä jatkuu kevät. . .

Okei.. Eipä nyt kiepänä tämän suurempia juttuja ja turinoita tähän väliin.

Yrittäkäähän ihmiset pysyä terveinä !
Muistakaas: lämpimiä mehuja ja vitamiineja nassuun! Okei?

                                                                 Tia K
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti