tiistai 8. lokakuuta 2013

BB-Jori

Tietyt ihmiset ovat provosoituneet äärimmäisiin mittoihin saakka BB-Jorin mustanhuumorin lausahduksistaan, jotka liittyvät oletettuun maailmanloppuun, tulevaisuuteen ja huumeisiin. 
Oma facebook sivuni on ainakin täyttynyt Joria leimaavista linkityksistä ja otsikoinneista.
Tunnen syvää sympatiaa BB-kollegaani kohtaan näistä "hyökkäyksistä" häntä ja hänen näkemyksiään/ huumoriaan kohtaan.

Ensinnäkin, tuskin Jori on lapselleen mitään huumeita syöttänyt, eiköhän lapsi olisi muuten mullan alla. 

Toisekseen Jorin näkemys maailmanlopusta, maailman historiasta ja sen toistumisesta sekä kaaosteorian soveltamisesta ihmiskunnan tulevaisuuteen, ovat täysin Jorin omia MIELIPITEITÄ. 

Kolmannekseen kaikki mustanpuhuva huumori ei ole valtaväestön silmissä hauskaa tai edes suotavaa, mutta se että torppaatte ihmisen mauttomien lausahduksien vuoksi noin tyystin, tekee teistä yhtä alhaisia kuin mitä Jori mielestänne on. 

Ja neljänneksi; jokainen teistä joka käyttää alkoholia tai buranaa voi katsoa pitkään itseään peilistä. Uskonnot ja lainsäädännöt ovat yhden miehen tai useamman valtavaikuttajan näkemyksiä siitä, minkä tulisi olla laillista ja minkä ei. Näin on ollut aina ja tulee olemaan. Jorin näkemys on ääripää meidän lainsäädäntöihimme, mutta ei tarkoita yhtään enempää että Jorin mielipidettä voidaan pitää täysin vääränä. 

Ja tilastotieteiden valossa kysyn seuraavaa; kuinka moni perhesurma on tapahtunut alkoholin/lääkkeiden vaikutuksen alaisena ja kuinka moni kannabiksen vaikutuksen alaisena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti