sunnuntai 17. marraskuuta 2013

What a week with Heavenlynails and Photolies!
Eilen kuvattiin uutta, hauskaa materiaalia Photoliesin poikien kanssa.. Arvannette rakkaat lukijat, miten kipeänä allekirjoittanut taas on, kun hilluin alla näkyvissä vermeissä pitkin pihoja.
Noh, tyhmästä päästä kärsii koko kroppa... Toivottavasti olen jo muutamassa päivässä pelikunnossa !
Aaaatsiuh !! *niisk*
Näin kipeänä ollessa mun elämäni huolet ja kriisit pyörii sen ympärillä, että anopin tekemä mehu pääsi juuri loppumaan, joten täytyy käydä hakemassa uutta "lääkettä".
Tai no jaa.. Ketä mä yritän huijata? Kun mä olen kipeä, niin mieshän se on joka ne hakee, en minä.
Tuossa se nyt hyrrää ympyrää jo toista tuntia, etsii tuhkana tuuleen kadonneita avaimiaan.. Hassu mies <3 p="">
Mutta joo, mitä noihin Photolies,in herroihin tulee, niin aivan uskomattomia tyyppejä ovat kyllä ! Niin hauskoja ja herrasmiemäisiä molemmat. Herroilla on myös melko hauska tapa ottaa kuvia, pääsääntöisesti molemmat ottavat kuvattavasta vuoronperään kuvia, suunnitellen omaa kuvasarjaansa ja mallin asentoa toisen kuvatessa. Kun oma vuoro kuvata alkaa, herrat krtovat mitä asentoa / tyyliä/ tapaa olivat ajatelleet.
Toisinaan toki kundit räpsäisevät samaan aikaan kuvia eri kulmista ja saattavatkin tulla sohimaan kamerallaan toisen kuvausvuorolla.
Erittäin hauskaa työskentely seuraa siis :D

Kundien ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n-! hienoja kotisivuja ja kuva-albumeja pääset tsekkailemaan photolies.com taikka tähän lauseeseen sisällytetyn linkin kautta. ;)


Making of - kuvia
 
Mitäs mitäs muuta.. Kuvauskuntoon mut oli laittanut ihanaakin ihanampi kauneuskeskus Heavenlynails.
Sain vihihdoin sellaisen irtautumisen töistä että vietin koko päivän Heavenlyssä Tinan hoivassa, jossa mulle tehtiin niin sanotusti "kokonaisvaltainen huolto".
Pedikyyri/ jalkahoito, kasvohoito, hiuspidennys ja ripsipidennys.
Aivan mielettömän hyvää jälkeä, ei kyllä voi kuin olla super tyytyväinen !
Ensi viikolla menen vielä jatkamaan kasvohoitojen sarjaa, koska ihoni on ollut viime kuukaudet ala-arvoisessa kunnossa. Onneksi Heavenlynails,in hoidot tuntuivat purevan niihin jo ensi kerrasta lähtien. :)
Lucky me :)

Heavenly Nails Kauneuskeskuksen sivut tässä :)

Nyt sitten odotellaan vaan miltä näyttävätä rouva Kiuru/Photolies/Heavenlynails kombinaation tulokset..
Älkäähän palelluttako itseänne kuten minä!

Flunssaisin lentosuukoin: Tia <3 br="">

1 kommentti:

  1. Hyi mikä eukko. rumaruma.sua vituttaa Tää mun viesti ihan kauheasti ku luulet olevasi maailman ihkuin vaikka oot ruma ku rullatuoli..soro no bitch ;)

    VastaaPoista