keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Itsekuria itsetunnon pönkittämisellä.

Kuten jotkut ovat ehkä huomanneet, annoin viidakossa meidän leirikameralle uudenvuoden lupauksen, etten polttaisi vuodesta 2014 lähtien.
No, sehän ei aivan onnistunut, kun 1.1 sorruin muutamaan hassuun krapulasavukkeeseen, mutta sen jälkeen tässä on oltu savuttomana,- niin siis jos Paul Saar,in sähkösavuketta ei lasketa!
Jokainen tupakoivahan tietää, ettei sähkösavuke ole lainkaan sama kuin normaali tupakka, mutta kyllä se tietynlaisena pelastusrenkaana itselleni toimii. Varsinkin kun maun saa päättää itse lukuisista vaihtoehdoista. Mintun maku on eniten mun juttu tähän mennessä, mutta näitähän riittää .. On cappucinoa, vaniljaa, omenaa, mansikkaa, suklaata.. you name it !
Tänään uskalsi jo hieman olla ystävän seurassa joka veti savuja normaaliin tapaan, kun itse vain imeskelin tuota muoviversiota. Eikä tehnyt (kovin) tiukkaa !

Palkintona itse itselleni savuttomista päivistä annoin kukkarolle kyytiä ja me likkakaverin kanssa suunnattiin shoppailemaan.
Mukaan tarttui muutama helmi, kuten satiinipuseroa, kesämekko ja ihana tunika-neule.
Ihan lyömättömän mahtava löytö oli kuitenkin mun mokkatakkiin sopivat, mustat over-knee talvisaappaat, mustaa mokkaa nekin!
Sinänsä yllättävä materiaalivalinta, sillä ennen en voinut sietää mokkaa, saati ajatella että pukisin sitä päälleni. Ja kuinkas kävikään :)

Toivottakaa mulle tsemppiä tähän savuttomuuteen, eihän se ole kuin fyysinen turpaanveto itse itseä kohtaan jos tupakoi.
Pitkällä tähtäimellä tuhoaa itse itsensä ja sitten kun keuhkosyöpä iskee omalle kohdalle, saa taas pohtia että mitä sitä tuli tehtyä kymmenien vuosien ajan. Takana nyt siis tupakoimattomia päiviä seitsemän :)

Että sellaista tänne, itsekuria, itsekuria, itsekuria !

Pusuin; Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti